Ben de boşanıyorum...

Yerinde ve çok doğru bir karar almışsınız. Çok sevdiği hatta sizden bile çok sevdiği ailesiyle takılsın bir ömür boyu. Ögretmensiniz maaşınız var. Kendinize yeni bir hayat kurup kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. İnsallah bekarlığa adapte sürecini cabuk atlatirsiniz. Mutluluğun kapinizi biran evvel çalmasi dileğiyle geçmiş öğretmenler gununuzu kutlarim. :)

Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim kızlar. Aileme söyledim, onlar da eşimi aradılar ve eşim evi terk etti. Ailem de bu hafta sonu geliyorlar. Bağırmadan, çağırmadan, sinir krizleri geçirmeden güzellikle halloldu. Ara ara düğün fotoğraflarına bakınca ağlama krizlerine girsem de her şeyi zamana bıraktım. Insan evlenmeyi gözünde çok büyütüyor, bu yüzden hayalkırıklığı da fazlasıyla oluyor. Bir psikiyatra görünmeyi düşünüyorum, doktor desteği almadan atlatamayacağım sanırım ve burada eşinden ayrılanlara destek olacağım. Amcam avukat olduğu için dava sürecinde de sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum. Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…