- Konu Sahibi saulgoodman
-
Siz boşanmayacaksınızBiz eşimle gurbetteyiz, aynı yerdeniz. Burda kimse yok. Öğrenci yurdunu aradım yer varmış. Annemi aradım, durumu anlattım. Evinde otur şimdilik sakin ol dedi. Çok tuhaf. Eşim yan odada tv izliyor ben diğer odada. Öyle rahatız, demek ki ikimiz de mutlu değilmişiz.
Neden? Eşim beni hep Ölümüne sevdiğini iddia ederdi, öyle olmadığını ikimiz de gördük. Bu bana yeter.Siz boşanmayacaksınız
Boşanmaya kararlı olsaydın şuan bunları düşünmezdin daha büyük sorunlarınız var fakat sen sadece eşinin şuan seni umursamamasına takılmışsın.Neden? Eşim beni hep Ölümüne sevdiğini iddia ederdi, öyle olmadığını ikimiz de gördük. Bu bana yeter.
Yo kararlıyım, eşim ve çevresi eşimin beni çokkk sevdiğini söylerdi de ben çok hissetmezdim bunu artık eşim de iddia edemez. Bizim asıl sorunumuz eşimin ailesine düşkün olması, beni hiçe sayması, aşırı eleştirmesi bunlar da zaten düzelecek gibi değil.Boşanmaya kararlı olsaydın şuan bunları düşünmezdin daha büyük sorunlarınız var fakat sen sadece eşinin şuan seni umursamamasına takılmışsın.
Hayırlısı olsunYo kararlıyım, eşim ve çevresi eşimin beni çokkk sevdiğini söylerdi de ben çok hissetmezdim bunu artık eşim de iddia edemez. Bizim asıl sorunumuz eşimin ailesine düşkün olması, beni hiçe sayması, aşırı eleştirmesi bunlar da zaten düzelecek gibi değil.
Teşekkür ederim.Hayırlısı olsun
Esek herif.Kızlar öncelikle yanıtlara v öğretmenler Günümü kutlayanlara çok teşekkür ederim. Evin kirası çok yüksek ben tek başıma karşılayamam. Eninde sonunda gitmem gerekiyor evden ama nereye? Okul eve de uzak. Bu sabah erkenden Kalktım otobüse bindim onu hiç uyandırmadım benden böyle bir tepki beklemiyordu herhalde. Sabah da okuluma çiçek yollamış. Arıyor ama açmadım da telefonlarını. Onunla barışmak istemiyorum. Dün Maaş Kartımı istedim, bana dediği şu; " Maaşını alırsan evi sen geçindirirsin, kendi maaşımdan tek Kuruş vermem." Bunu diyen insanla ömür geçer mi? Ben her şeyi Göze aldım da nereye giderim bi ona çare bulamadım.
Ya bu kart olayı tamamen iyi niyet. Evimizin giderini ortak karşılayalım asalak gibi sürekli yemeyeyim diye verdim ama çok pişman oldum.Boşanın diyemem ama maaş kartınızı alın, çalışmıyorum çalışsam bile vermezdim kartımı o evi erkek geçindirmek zorunda, sizde isterseniz verirsiniz evin giderlerine yardım edersiniz.. Kaldı ki alamadığınız kıyafetin karşısında yeğene oda alınıyor size danışmadan ama siz bir kıyafet için rezillik yaşıyorsunuz, eşim ister iyi olsun ister kötü ben maaş kartımı vermem çalışacak kadar zekam varsa o parayı çekecek kadarda vardır heralde..
Artık umrumda değil.Esek herif.
Para biriktirilecekse bunun başka yöntemleri var altın yaptırmak bankaya atmak gibi, onun maaşıyla evi geçindirin yada ne kadar katkı yapacaksanız yapın ama paranızı siz çekip verin, kendi kazancınızın otoritesi sizde olduğunu bilsin, sizin gösterdiğiniz iyi niyeti karşınızdaki göstermeyebilir..Ya bu kart olayı tamamen iyi niyet. Evimizin giderini ortak karşılayalım asalak gibi sürekli yemeyeyim diye verdim ama çok pişman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?