Ben de boşanıyorum...

hakkında hayırlısı canım ama doğru karar vermişsin.
zaten işin,maaşın var.kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin.evet belki boşanma sürecinde biraz yıpranırsın ama hepsi geçip gidecek.
baksana boşanmak istediğini söylediğinde bile umrunda olmamış adamın.
senin maaşınla gününü gün ediyor ama kendi paranla elbise aldığında kızıyor.
peki kendi ailenin haberi var mı senin bu kararından,destekliyorlar mı seni.başka bir yere atanma şansın yok mu?
bana kalırsa eşinin ve ailesinin olduğu yerde bile yaşama,çalışma derim ama işin orda olduğuna göre el mecbur.

Biz eşimle gurbetteyiz, aynı yerdeniz. Burda kimse yok. Öğrenci yurdunu aradım yer varmış. Annemi aradım, durumu anlattım. Evinde otur şimdilik sakin ol dedi. Çok tuhaf. Eşim yan odada tv izliyor ben diğer odada. Öyle rahatız, demek ki ikimiz de mutlu değilmişiz.

Dün eşim bana keşke senden önce ben ölsem, sana dayanamam diyordu, bugün ortadan kayboluyorum adam pijamalarını giymiş oturuyor. Allah büyük valla yalanı 1 gün bile dayanmadı

Siz boşanmayacaksınız

Neden? Eşim beni hep Ölümüne sevdiğini iddia ederdi, öyle olmadığını ikimiz de gördük. Bu bana yeter.
Boşanmaya kararlı olsaydın şuan bunları düşünmezdin daha büyük sorunlarınız var fakat sen sadece eşinin şuan seni umursamamasına takılmışsın.

Boşanmaya kararlı olsaydın şuan bunları düşünmezdin daha büyük sorunlarınız var fakat sen sadece eşinin şuan seni umursamamasına takılmışsın.
Yo kararlıyım, eşim ve çevresi eşimin beni çokkk sevdiğini söylerdi de ben çok hissetmezdim bunu artık eşim de iddia edemez. Bizim asıl sorunumuz eşimin ailesine düşkün olması, beni hiçe sayması, aşırı eleştirmesi bunlar da zaten düzelecek gibi değil.

Hayırlısı olsun

Boşanın diyemem ama maaş kartınızı alın, çalışmıyorum çalışsam bile vermezdim kartımı o evi erkek geçindirmek zorunda, sizde isterseniz verirsiniz evin giderlerine yardım edersiniz.. Kaldı ki alamadığınız kıyafetin karşısında yeğene oda alınıyor size danışmadan ama siz bir kıyafet için rezillik yaşıyorsunuz, eşim ister iyi olsun ister kötü ben maaş kartımı vermem çalışacak kadar zekam varsa o parayı çekecek kadarda vardır heralde..

Esek herif.

Ya bu kart olayı tamamen iyi niyet. Evimizin giderini ortak karşılayalım asalak gibi sürekli yemeyeyim diye verdim ama çok pişman oldum.

Nasıl kendinizi robot gibi kullandırıyorsunuz eşinize.
Biliyorsunuz eşinizin sizi hiçe saydığını ve yazıyorsunuz buraya ama eşinize birşey yapamıyorsunuz.
Eşim benim maaş kartımı alacak sürekli para hesabı soracak,şimdiye hayatımdan çıkarmıştım.
Hala ne bekliyorsunuz.daha fazla sizi kullanmasınımı?

Ya bu kart olayı tamamen iyi niyet. Evimizin giderini ortak karşılayalım asalak gibi sürekli yemeyeyim diye verdim ama çok pişman oldum.
Para biriktirilecekse bunun başka yöntemleri var altın yaptırmak bankaya atmak gibi, onun maaşıyla evi geçindirin yada ne kadar katkı yapacaksanız yapın ama paranızı siz çekip verin, kendi kazancınızın otoritesi sizde olduğunu bilsin, sizin gösterdiğiniz iyi niyeti karşınızdaki göstermeyebilir..

ayyyyyyyyyy aynı şeyler. ben de verdim kartımı aman borçlar ödensin dedim. bir süre sonra adamın evinin kardeşinin üzerinde olduğunu öğrendim. sebep? çocuğumuz olmamış (iki hamilelik ama kromozom bozukluğu old. için doğamadılar)

benden önce önce geberirse evi bana kalmayacakmış. çünkü evlenmeden önce almışmış. yüzüme dedi bunu.
ver bakim şu kartımı deyip aldım. bana "kartını alırsan bu evliliği bitiririm" dedi. ben de güle güle dedim. bitirdik.

eşek kafalı bana sen de bu evde yiyip içiyorsun, sen de eşyaları kullnıyorsun diyordu. ve paramı da seninkinin yaptığı gibi bana harcatmıyordu. bunlardan koca olmaaaaz.

arkadaşım boşanma durumunda valilik oluruyla başka bir şehre tayinini çıkarıyorlar. git kendine uygun bir ev tut.onun karnını doyuracağına kendi karnını doyur.( yani kendileri böyle bencil olmasalar feda olsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…