Ben de boşanıyorum...

İlk önce Rabbim sizin için hayırlısını versin.Bencede biz bu ekonomik özgürlüğü kendimize sağlayana kadar kendimizden ne kadar çok harcıyoruz sonra bide gel hesap ver boşverin hayatınızı yaşayın çocuğunuz olsa değmez diyeceğim ama şimdi asla demiyorum

Bende memurum .Benımde maas kartım esımde ancak ben para ıslerıyle ugrasamadaıgım ıcın esımde .cunku bebegım var bıde faturalarla ugrasamam .AMA param nereye harcanıyo bılırım .Harcamalarımıda ortak bırıkımlerımızde .ama senın esın gıbı yapsa kıcına tekmeyı basardım ınan.onun ıcın arkadasım yol yakınken dön .ıyıkı evladın yok .cunku cocuga kıyıp ta ayrılamazdın .yenı hayatında mutluluklar ve basarılar dılıyorum

hakkında hayırlısı olsun öncelikle.nekadar üzücü şeyler yaşıyoruz biz kadınlar.aslında içimden çok şey geçiyor yazmak istiyorum ama sayfalar yetmez.asla erkeklere prim vermememiz lazım.
benim can ciğer bir arkadaşım var affedersiniz ama kocasına bir hayvan gibi davranıor.üstelik kocası okumuş kültürlü bizimkiside hiçbirşey.ama adam nu hep el üstünde tutuyor kırmıyor üzmüyor.
bense kocamı el üstünde başüstünde tuttum .o bana etmediğini bırakmadı.
kısacası evlilik işi şans işi.ama erkeklere boyun eğmemeliyiz

Kararınızı destekliyorum ama evi terketmeden önce biraz daha planlı hareket etmenizi tavsiye ederim. Öncelikle kartınızı iptal ettirip yenisini talep edin. Çalındı diyince daha da hızlanıyor bu işlemler. Sonra bir avukatla görüşün. Evden siz neden gidiyorsunuz ki? Yeni bir şehirde olan sizsiniz. Kendi ayaklarınız üzerinde durana kadar o gitsin. Boşanma işlemi gerçekleşene kadar da kira yardımı alabilirsiniz sanırım o konudan tam emin değilim avukata sormak lazım. Nafaka bile alabilirsiniz.

Bir gün buraya bir konu açıp bildiğim bankaların internet bankacılığını öğretmek istiyorum kadınlara. İnanılmaz hayatı kolaykaştıran süper bir şey. Fatura ödeme dediğin zımbırtı 10 saniyeni almıyor. Kart borcu ödeme falan keza. Sonra gerekli görünen miktar eşe eft/havale de yapılabilir. Bu sayede de herkesin kartı kendinde durur. Herkesin akıllı telefonu var, işimize geldi mi bütün sosyal medyanın inciğini cinciğini biliyoruz ama sene 2014 internet bankacılığını kullanan insan sayısı yerlerde.

Bende bunu anlamıyorum caninfistiği.
49 yaşındaki ablama ögrettimben bu işi, şeker hastasıyım evden cıkamıyorum fatura ödemeye diyordu.
bir cep telefonu uygulaması ve bir banka hesap nosu ile bitirdik işi.
Ve tüm işlemler de ücretsiz yahu.

Ben tek suçlu eşini göremiyorum.Bir öğretmen olarak,çalışan bir bayan olarak neden maaş kartın eşinde.Bu yüzü sen vermişsin o da ileriye gitmiş.

Yazdıklarını okuyunca ablam sandım korktum bi an oda aynı şeyleri yaşıyor iki çocukları var ve devamlı bana dua et diyor. allah yardimcin olsun inşallah

Lütfen evden onu yolla, o kadar emeğin var eşyaların var.
zaten paranı da elinden alıyormuş, o evdeki eşyaların hakkın.
yolla o gitsin

Bende bundan yanayım eşiyle bosanmak isteyenler eşyalarını toplayıp yollasin ona.evi terkeden kadın olmasın erkek gitsin..

Yasadiklarin sinir bozucu , kendi emegini yiyeniyosun ama esin yigenine harciyor .
Ne bicim bir istir , bencede bosanmak en mantikli karar ..

Bundan sonraki hayatindan korkma , hep boyle dusun simdikinden kotu olamaz calisan bir bayansin ve kendi ayaklarinin uzerinde duruyosun , kimseye muhtac olmadan yasarsin .

Ogretmenler gunun kutlu olsun .
Yeni bir yasamda mutluluklar ve saglik diliyorum sana.

Yasadiklarina cok uzuldum cnm kendimden ornek verecek olursam benim su an bosanma asamasinda oldugum eski esim'de elimden altinlarimi aldiklari yetmiyormus gibi maas kartimida almisti hatta annesinin israriyla prim kartimida elimden aldi ve eve gidip alisveris yapardi arkadaslariyla beni bile goturmezdi o yaptigi alisverisin yarisinida evli olan kiz kardesine verirdi hatta ve hatta benim haberim olmadan maasimi yerler bitirirlerdi maasimi nereye veriyorsun dedigimde ise borclarimi oduyorum derdi birde utanmadan benim senin parana ihtiyacim yokki derdi bana bi bes tl ye on tl verirdi hemen harcama derdi anlatikca ay ben neler yasamisim diyorum hala bosanma sebebimin bir taneside buydu ! hakkimi cok yediler haram olsun diyorum ! cocugun yoksa def et gitsin ayni benim yaptigim gibi ! esinede yaziklar olsun ! sana bunu yapmaya hakki yok ! sinirlerim cok bozuldu su an ! beni soydular sogana cevirdiler anlicaniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…