- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
- Konu Sahibi saulgoodman
-
yuh yani nasıl bir adammış senin eşin canım ya.Kızlar öncelikle yanıtlara v öğretmenler Günümü kutlayanlara çok teşekkür ederim. Evin kirası çok yüksek ben tek başıma karşılayamam. Eninde sonunda gitmem gerekiyor evden ama nereye? Okul eve de uzak. Bu sabah erkenden Kalktım otobüse bindim onu hiç uyandırmadım benden böyle bir tepki beklemiyordu herhalde. Sabah da okuluma çiçek yollamış. Arıyor ama açmadım da telefonlarını. Onunla barışmak istemiyorum. Dün Maaş Kartımı istedim, bana dediği şu; " Maaşını alırsan evi sen geçindirirsin, kendi maaşımdan tek Kuruş vermem." Bunu diyen insanla ömür geçer mi? Ben her şeyi Göze aldım da nereye giderim bi ona çare bulamadım.
Dert ettiğin şeye bak yok mu orada öğretmenler evi bir süre idare edersin. Hatta boşanmadan dolayı mazeret tayini bile isteyebilirsin.Kızlar öncelikle yanıtlara v öğretmenler Günümü kutlayanlara çok teşekkür ederim. Evin kirası çok yüksek ben tek başıma karşılayamam. Eninde sonunda gitmem gerekiyor evden ama nereye? Okul eve de uzak. Bu sabah erkenden Kalktım otobüse bindim onu hiç uyandırmadım benden böyle bir tepki beklemiyordu herhalde. Sabah da okuluma çiçek yollamış. Arıyor ama açmadım da telefonlarını. Onunla barışmak istemiyorum. Dün Maaş Kartımı istedim, bana dediği şu; " Maaşını alırsan evi sen geçindirirsin, kendi maaşımdan tek Kuruş vermem." Bunu diyen insanla ömür geçer mi? Ben her şeyi Göze aldım da nereye giderim bi ona çare bulamadım.
Maaş kartını ne diye veriyorsun anlamadım gece uyurken al cüzdanından sorarsa da geri verme sakin ayrıca ayrılmakta geç bile kalmışsin hem çalışacaksın hemde alacağın şeylere esin karışacak yok öyle bi dünya deseydin yeğenine takım alması için mi çalışıyorsun sen ay biraz karışık oldu k.bakma ama çok sinirlendimEn sonunda canıma tak etti, ben de boşanıyorum. Sorunum sadece ve sadece eşim. Hayatıma o kadar karışıyor ki çok bunalttı beni. Maaş kartım onda. O da bana ek kart çıkarttı istediğim gibi alışveriş yapayım diye. Ama harcamalarıma o kadar çok karışıyor ki bir şey alamıyorum. Aldığım çaya kadar laf eder, yemeklerimi beğenmez. En son kendime öğretmenler günü için kıyafet alacak oldum, ne gerek var dolapta bir sürü kıyafet var diye aldırmadı. Ama baktım ki kendi yeğenine 3.500 tl ye çocuk odası almış, çocuk da daha 3 yaşında. Ben de Küstüm. Umrunda değilim ayrı yatıyoruz zaten. Ailesine dünyaları serer ben aileme 100 lira versem Kıyameti koparır. Biz hep tasarruflu olmak zorundayız çünkü abisine para göndermemiz gerekiyormuş. Güya abisi ev yaptırıyor. Abisi babasından kalan ofisiyle, tarlayla ev yaptırıyor ama nedense bizim ona 80 bin lira borcumuz var. Her gün kavga etmekten yoruldum. Benim için en önemlisi şu, nereye gideceğim? Sivas'a yeni geldim, kimsem yok. Sivaslılar yardımcı olur musunuz, kiralar çok yüksek bi de. Sabah kız yurdunu arayacağım bakalım, inş bi süre kalabilirim. Haydi bakalım, bugün gözyaşlarımı içime akıtıp öğretmenler günü konuşmamı iyi yapmam lazım, eşimin olmasa bile sizin desteğinizle. Forumdaki öğretmen arkadaşların öğretmenler Gününü kutlarım, benim içinse artık acı tatlı yeni bir hayatın başlangıcı oluyor sanırım
Sana layık görmediği harcamalari başkalarına yapiyor bi de senin kartin onda defet gitsin...En sonunda canıma tak etti, ben de boşanıyorum. Sorunum sadece ve sadece eşim. Hayatıma o kadar karışıyor ki çok bunalttı beni. Maaş kartım onda. O da bana ek kart çıkarttı istediğim gibi alışveriş yapayım diye. Ama harcamalarıma o kadar çok karışıyor ki bir şey alamıyorum. Aldığım çaya kadar laf eder, yemeklerimi beğenmez. En son kendime öğretmenler günü için kıyafet alacak oldum, ne gerek var dolapta bir sürü kıyafet var diye aldırmadı. Ama baktım ki kendi yeğenine 3.500 tl ye çocuk odası almış, çocuk da daha 3 yaşında. Ben de Küstüm. Umrunda değilim ayrı yatıyoruz zaten. Ailesine dünyaları serer ben aileme 100 lira versem Kıyameti koparır. Biz hep tasarruflu olmak zorundayız çünkü abisine para göndermemiz gerekiyormuş. Güya abisi ev yaptırıyor. Abisi babasından kalan ofisiyle, tarlayla ev yaptırıyor ama nedense bizim ona 80 bin lira borcumuz var. Her gün kavga etmekten yoruldum. Benim için en önemlisi şu, nereye gideceğim? Sivas'a yeni geldim, kimsem yok. Sivaslılar yardımcı olur musunuz, kiralar çok yüksek bi de. Sabah kız yurdunu arayacağım bakalım, inş bi süre kalabilirim. Haydi bakalım, bugün gözyaşlarımı içime akıtıp öğretmenler günü konuşmamı iyi yapmam lazım, eşimin olmasa bile sizin desteğinizle. Forumdaki öğretmen arkadaşların öğretmenler Gününü kutlarım, benim içinse artık acı tatlı yeni bir hayatın başlangıcı oluyor sanırım
bişey talep etmeyeceğim demişsin..
sakın yapma bunu..
hakkın olanı al sonuna kadar...
Malesef 2005 yılında Boşanma özrü kaldırılmış, neyse bunu da hallederiz inşallah.mrb hocam, sadece ilk sayfayı okudum bilmiyorum aralarda bahsedildimi ama boşanma durumundan dolayı eşden ayrı bir ile atama talep edebiliyor olmanız lazım. arkadaşım boşanma ardından hemen il değiştirdi bu şekilde. şartları bilmiyorum tam ama biliyorsunuz öğretmenler olarak bazı ekatama imkanlarımız var, araştırın derim bu ilde urmak istemıyorsanız.. ya da aynı talep ile ev tutabılecegınız bir semtteki okula atama ya da görevlendrme isteyın, dilekçe ile zaman kaybetmeden başvurularınızı yapın. hayırlısı olsun hakknzda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?