Ben de boşanıyorum...

Kızlar öncelikle yanıtlara v öğretmenler Günümü kutlayanlara çok teşekkür ederim. Evin kirası çok yüksek ben tek başıma karşılayamam. Eninde sonunda gitmem gerekiyor evden ama nereye? Okul eve de uzak. Bu sabah erkenden Kalktım otobüse bindim onu hiç uyandırmadım benden böyle bir tepki beklemiyordu herhalde. Sabah da okuluma çiçek yollamış. Arıyor ama açmadım da telefonlarını. Onunla barışmak istemiyorum. Dün Maaş Kartımı istedim, bana dediği şu; " Maaşını alırsan evi sen geçindirirsin, kendi maaşımdan tek Kuruş vermem." Bunu diyen insanla ömür geçer mi? Ben her şeyi Göze aldım da nereye giderim bi ona çare bulamadım.

Yaşadığım şehirde öğretmenevi var ve günlüğü 30 küsür yani benim kiramla aynı denk geliyor, eskimiş bi de değmez o kadar paraya. Kız yurdunda kalsam ikametgahımı yurda aldıramıyırum. Ev bulana kadar kalacağım ve okul ve güvenlik için merkezde ev tutmam lazım ve eski evlere bile bin tl istiyorlar bu Afgan ve suriyeliler yüzünden. Bana ev arkadaşı lsazım da nasıl bulunur hiç kimseyi tanımıyorum doğru düzgün.

Bence eşin bunun için boşanma yoluna gitmez.
Mantıklı ve seven hiç bir adam karısından bu şekilde vazgeçmez zaten.

Eşinin yaptığı çok çirkin ve bencilce.
Bunun dışında sorununuz yoksa eğer.
Bence maaş kartını al ve eve kuruş harcamayacağını söyle.
Benim maaşım ilerde doğacak çocuğumuz için birikim olacak.
Sen de erkek ol, elaleme yedireceğine evine bak paranla de.
Barışırsan bu şartla barış.

Bu arada ben de tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım..

Hic vakit kaybetmeden bankayi arayip kartinizi iptal ettirin .
Sonra bir avukatla gorusun ve fikir alin.
Lutfen sakin olun.

yuh yani nasıl bir adammış senin eşin canım ya.
üzülüyorum gerçekten böyle konulara.
ne güzel mesleği elinde bir öğretmenmişssin gördüğün muameleye bak.
evden ayrılmaya kesin kararlıysan eşyaları nasıl paylaşacaksınız?
o adam evden sana bi çöp bile vermeyebilir.
bence iyice bir plan yap öyle at adımlarını.
plansız kalkışma derim ben.
daha küçük bir eve çıksan 1+1 filan.evden de paylaştığın eşyaları götürürsün.
bu süreçte ailenden destek almanı öneririrm.paylaşmanda fayda var.
zor günlerde tek başına kalma desteğe ihtiyacın olacak.
hakkında hayırlısı olsun canım.

Dert ettiğin şeye bak yok mu orada öğretmenler evi bir süre idare edersin. Hatta boşanmadan dolayı mazeret tayini bile isteyebilirsin.

Maaş kartını ne diye veriyorsun anlamadım gece uyurken al cüzdanından sorarsa da geri verme sakin ayrıca ayrılmakta geç bile kalmışsin hem çalışacaksın hemde alacağın şeylere esin karışacak yok öyle bi dünya deseydin yeğenine takım alması için mi çalışıyorsun sen ay biraz karışık oldu k.bakma ama çok sinirlendim

Sana layık görmediği harcamalari başkalarına yapiyor bi de senin kartin onda defet gitsin...

bişey talep etmeyeceğim demişsin..
sakın yapma bunu..
hakkın olanı al sonuna kadar...

Bence de, yaptigi zirtoluklari yanina birakma.

Soke soke her seyin yarisini al dostum, sana kotu davranmanin bedelini odesin.

Ogretmenevine gidersiniz ama evi dava acilana kadar terk etmeyin derim. Herife soyleyin o gitsin, atin evden gitsin. Ya da en iyisi eve erken gidin, iceri almayin :) Kapida surgu varsa cekin, girmesin beyzade :) Karti vermez etmez, cirkeflesir hic gerek yok, cakin bir telefon callcentera iptal etsinler :)

Bence bütün bunlardan önce karşınıza alın içinizde ne varsa hepsini söyleyin yaptığı bütün yanlışları ama sakin sakin.en sonundada boşanma davası açacağınızı gayet açık bir şekilde söyleyin habersiz birşeyler yaparak haksız konumuna düşmeyin.belki boşanmayı duyunca bazı şeyleri değiştirebilir.

mrb hocam, sadece ilk sayfayı okudum bilmiyorum aralarda bahsedildimi ama boşanma durumundan dolayı eşden ayrı bir ile atama talep edebiliyor olmanız lazım. arkadaşım boşanma ardından hemen il değiştirdi bu şekilde. şartları bilmiyorum tam ama biliyorsunuz öğretmenler olarak bazı ekatama imkanlarımız var, araştırın derim bu ilde urmak istemıyorsanız.. ya da aynı talep ile ev tutabılecegınız bir semtteki okula atama ya da görevlendrme isteyın, dilekçe ile zaman kaybetmeden başvurularınızı yapın. hayırlısı olsun hakknzda.

İzin vermedi ne demek yahu, "sana mı sormam lazım kendi paramı harcarken" diyemediniz mi?

Bugün eşimin telefonlarını açmadım. Kendimi arka odaya kilitledim, evi de sanki ben yokmuşum gibi kilitledim. Eve geldi, bir şeyler atıştırdı, onun o rahatlığını görünce soğudum, rahatladım. Kimim kimsem yok, sabah yedide düşmüşüm yola, benden hiç haber alamamış, adam ne kadar rahat... Odaları aramıyor bile var mıyım, yok muyum diye. Neyse rahatladım, beni sevmeyen bir adam için üzülmeye değmez. Maaş Kartımı aldım, boşanmak istediğimi söyledim. Biraz itiraz edecek gibi oldu ama artık sevgisine inanmadığımı söyleyince bir şey diyemedi, zaten suçüstü yakalamış gibi oldum. Neyse, şu tayin işini araştırayım da belki bu vesileyle iyi bi yere giderim...

Malesef 2005 yılında Boşanma özrü kaldırılmış, neyse bunu da hallederiz inşallah.

Allah hakkinizda hayirlisini versin oncelikle..
Bosanmadan sonra tayin hala oluyor cunku bu donem bizim okuldan bir ogretmen arkadas bosanip baska bir yere gitti sube mudurune gidip bi sorun isterseniz.
Bu arada sizin ve tum meslektaslarimin ogretmenler gununu kutluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…