Ben de bebeğimi kaybettim

inşallah canım ne kadar güzel konuşmuşssun
şu an içim öyle acıyor ki, sorunlu bebek olduğunu kabul etmek de beni üzüyor aslında. neden sorunlu acaba diye
bilemiyorum. biz samsunda olmamıza rağmen doktor sorunu yaşadık
ve ilk gebeliğimdi, cahildim herkes kadar. bugün öğrendim ki kalp atışlarının bile sayısına göre doktor bebeğin durumu hakkında bilgi verebilirmiş.
biz kalp atışını duyup mutlu olmuştulk sadece. bilinçlendiren yoktu
tekrar hamile kalır mıyım bilemiyorum, ama bildiğim her şeyden önce iyi bir doktorun şart olduğu

bende bu cuma ikici bebegimi kaybettim ilki 11 haftalıktı karnımda öldü ikincisi 6 haftalıktı düştü evet çok zor insan ne yapacak ne düşünecek bilemiyor eşekten düşmüşe dönüyor sabretmek ve şüktermekten başka yapacak birşey yok rabbim yardımcımız olsun

Canim cok gecmis olsun
İkinci defa ayni seyleri yasamak cok uzucu.. Nedeni hakkinda keske bilgimiz olsa da ayni seyleri yasamasak

bende bebegimi kaybettim 14 şubatta malesef 16 haftalıktı melegim...samsunda yaşıyorum bende sen hangi dr gittinde memnun kalmadın?

merhaba arkadaşlar malesef bu topige bende göz atmak zorunda kaldım...14 şubatta 16 haftalık bebegimi kalbi durması sonucu önce suni sancı yla dogum peşine kürtajla aldırmak zorunda kaldım...çok acı bir kayıp benim için 7 yaşında bir kızım var ama ilgilenemiyorum onunla.....çok kötüyüm bir anönce kendimi toparlamak ve kızımla ilgilenmek istiyorum....hala keşkelerim nedenlerim var kendimi suçluyorum sürekli benmi iyi bakamadım diye...allahım bana ve bu acıyı yaşayan herkeze sabır ver güç ver...cuma günü dr gidicem onun yönlendirmesiyle tekrar düşünüyorum bebek yoksa atlatabilecegimi sanmıyorum....allah yardımcımız olsun....

bak baslarda bende oyle dusunuyordum yakın cevreme zaten dedım ben unuttum sızde unutun bana da bısey sormayın dıye soranada oyle dıyorum gectı ben unuttum sızde unutun gectı bıttı dıyrum gecıstırıyorum cnm yapma sakınlestırıcı falan rabbım daha buyuk acılar yasatmasın sen den bır parca ama cok buyuk degıldı benımkıde oyle ya daha buyuk olsaydı hıssetseydın canlanmıs olsaydı en azından oyle dusun helede ılk dusuk sıkma canını baban ıcınde basın sagolsun

Cok tesekkur ederim canim
Hayirlisi buymus demeye calisiyorum artik
Allah'im ne bana ne baskalarina yasatmasin bir daha

Meraba bende 10 haftalik bebegimi kaybettim ..hic bir sorunumuz yoktu midem bile bulanmiyordu 😟 2 gun once gece kanamayla uyandim bebegim beni terk etti..kendime gelemiorum icim yaniyo ona bakamamisim gibi geliyo birdaha bu duyguyu tadamiycam die õdūm
Kopuyo nasil atlaticam ne yapicam 😞

geçmiş olsun arkadaşım
aynı duyguları ben de hissediyorum ama kendimizi üzmekten başka bir işe yaramıyor
çok zor biliyorum ama yapabileceğimiz tek şey iyi düşünmek ve Allah'ın taktirine bırakmak bundan sonrasını

Rabbim seninde yardımcın olsun canım.Düşmanım bile tatmasın bu duyguyu.Herkesi suçluyorum.Doktoru eşimi kendimi.Cenin desinler ,embiryo desinler et parçası desinler ne derlerse desinler,benim bebeğimdi o Senin içinde bizim gibi aynı duyguları yaşayan herkes için aynı şekilde üzülüyorum.Dilerim isteyen herkes bir an önce sağlıkla hamile kalıp sağlıklı bebeğini kucağına alabilsin.Bidaha hiçbirimiz böyle olumsuz bi duygu yaşamayalım...

Merhaba arkadaşlar ben de 10 gun once 8 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin kurtal oldum.izmirdeyim 3farkli doktora gittim üçü de ayni seyi soyledi en son mefical park da zekeriya gunere gittim o yapti kurtajimi cok iyi bi doktor ancak kurtajdan bi hafta sonra kontrole cagirdi gittim ultrasondan bakti kan pihtisi var dedi bu da ilk adetinle gider dedi ama ben cok korkuyorum ya parca kaldiysa offf kafayi yiycem 1 ay sonra adet olman gerekir gecikirse gel dedi. Sizce normal mi bu lutfen yardim edin

canım gene olur allahın ıznıyle uzme kendını sen dua et allah yardımcın olsun ınsallah cok zor bır durum

İnsallah canim, cok saol.
dusunmemeye calisiyorum ama olmuyo cogu zaman. Allah hayirlisini versin tabi..tek sigindigim bu, bu aralar. Baskasi elimden gelmiyor cunku

aLLAH SABREDEN KULLLARINI MUKAFATLANDIRIR SABREDECEGIZ COK ZOR BIR DURUM SENI COK IYI ANLIYORUM AMA KAFANI DAGITMAYA CALIS DUSUNDUKCE ACIN ARTAR BU SIKINTINI UZUNTUNU SEVDIGIN INSANLARLA PAYLAS PAYLAS KI OMUZLARINDAKI YUK HAFIFLESIN

Bende hamileyken bu siteye giriyordum ama bu forum hiç dikkatimi çekmemişti kim düşünebilir ki bebeğini kaybedeceğini ben normal dogumdan sezeryana gectiğimde bile içimde hiç korku yoktu gireceğim çıkacagım kızımı alacagım kucagıma diye ama öyle olmadı dogumdan sonra 3 ay küvezde kaldı kuzum ve kaybettik çok büyük bi acı ne kadar ufak şeylere kafa yormuşum zamanında diyorum allah kimseye vermesin bu acıyı karnındaykende aynı doguncada aynı acı gecen birisi bana diyor seninki çok büyük bi acı benim arkadaşım allahtan hiç görmeden kaybetti aklı sıra moral veriyor işte, seni ve diğereleri hepinizi çok iyi anlıyorum ama geçecek bunlar inşallah

bende gayet saglikli erken dogmasina ragmen cok hizli toparlanan ve hatta agu yapmaya bile baslamis olan canim kizimin bir sabah uyandigimda cansiz bedeniyle karsilastim.o anin sokunu hala her an her dakika yasiyorum.cok sukur ki bi kizim daha var onun sayesinde azda olsa acim hafifliyor.ama kizimda daha 3 yasinda ve tv.da vs. bir bebek gordugunde "anne kardesim bak" diye havalara ucuyo ve ne yapicagimi bilemyorum cok zor bi donemden geciyorum daha 32 hun oldu meleyip gideli benimle benzer seyleri yasayanlarin yorumlarini bekliyorum kendimi cok yanliz hissediuyorum.bir daha bebek dusunmeli miyim? bi yandan cok korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktan bi yandanda belki baska bi bebekle avunurum diye dusunuyorum lutfen yorumlarinizi bekliyorum...allah ayni acilari bidaha yasatmasin.........

canım çok geçmiş olsun sana da..
Allah tekrar kimseye yaşatmasın böyle acıyı. bir evladının olması senin için aslında büyük bi şans ama acı yine aynı acı.
elbette umudunu kaybetmemelisin. allah hepimizi bir bebekle mükafatlandırır inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…