Ben de bebeğimi kaybettim

cok tesekkur ederm saol cnm ..allah herkesin gonlune gore verir ve isteyen herkese saglikli uzun omurlu evlatlar nasip eder insallah..ama benm bi sorum olcak bebegimi 35 gun once kaybettim ve bi kac gun oncesine kadar bi daha istemem korkarm diyodum ama yaklask bir haftadr bu siteyi takip ediyorum benim durumm da olanlarn yorumlarini okudukca heveslendim bir daha cocuk istiyorum su anda ve cok heveslyim.. ama 4 kasim da 2.sezeryanimi oldum ve dikislerim ilki gibi degil belki bilirsinz ilkide yapistirma buda oyle ama zimba adinda farkli dikisler var 9 tane sanirim karnimda pay olmadigi icn yapmslar dogum yapali 4 ay oldu ve ben ne zamn tekrar hamile kalmayi denemeliyim ?? simdiden tesekkurler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sezaryan hakkinda bilgim olmadigi icin tam bir sey soyleyemiyorum sana. Ancak kasimdan bu yana 4 ay gecmis. Az bir surec de degil. Doktorun ne zaman icin izin verdi? Bu arada ben beklemekten yana degilim. Psikolojik olarak kendini hazir hissettiginde insanin denemesi gerektigini dusunuyorum. Sonucta bebek de kadere inananlardanim. Eger vakti zamani geldiyse olur diye dusunuyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim sezaryan hakkinda bilgim olmadigi icin tam bir sey soyleyemiyorum sana. Ancak kasimdan bu yana 4 ay gecmis. Az bir surec de degil. Doktorun ne zaman icin izin verdi? Bu arada ben beklemekten yana degilim. Psikolojik olarak kendini hazir hissettiginde insanin denemesi gerektigini dusunuyorum. Sonucta bebek de kadere inananlardanim. Eger vakti zamani geldiyse olur diye dusunuyorum

geçmiş olsun cnm. hiç yaşamadım ama nasıl bir acı olduğunu biliyorum. rabbim inşallah sanada en yakın zamanda bir evlat verir.

geçmiş olsun cnm. hiç yaşamadım ama nasıl bir acı olduğunu biliyorum. rabbim inşallah sanada en yakın zamanda bir evlat verir.

Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.
İnsallah bir daha yasatmaz Allah ayni acilari
Tek dilegim saglikla bir evladimin olmasi. Bakalim nasip kismet ne diyeyim. Yine basladi merakla bekleme telaslari.. Annemin kiymetini anladim gercekten. Her evre yeni bir sıkıntı

çok çok geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım kuzumun kalp atışını gördüm havalara uçtum
mutluluğum 2 gun sürdü yoğun bir kanama ile hastaneye gittim bebeğimin kalbi durmuştu
beni ameliyata aldılar kürtaj oldum uyandım beni yeni doğum yapanların yanında bir odaya koydular
sürekli bebek sesleri yanımdaki odada bir kadın ve kocası nts de bebeklerinin kalp atımını dinliyorlardı
kaç saat geçti bilmiyorum çıkmak istediğimi söylememe rağmen çıkartmadılar beni kapım sürekli açıktı
kapattırmadılar doğum için sacı çeken kadınlar kapıdan geçiyordu sonunda dayanamayıp kalktım hemşireleri
tehdit ettim beni çıkarın intihar ederim diye çünkü acım buyuktu meleğimi kaybettim dr 6 ay bekle dedi beklemedim
2 ay sonra denedim ve 2 ay sonra hamile kaldım oda kimyasal çıktı öğrendim sadece 2 gün sonra kanamayla gitti
dr bana bebeğimin olmayacağını rahimde perde olduğunu rahim filmi çekip ameliyatla rahimden parça alacağını ve 6-7 ay sonra
deneyebileceğimi söyledi korktum başka dr a gittim süt hormonlarımın fazla olduğunu bununda gebeliği engellediğini
söyledi hipofiz mr çektirdim 2 ay sonra hamile kaldım 25 haftalıkken renkli ultrasonda yuzunu görünce çok ağladım inanamadım
ama ordada sorun çıktı dr plesenta marjinalis dedi doğuma 15 kişilik ekiple giricez kan bulundurucaz dedi netten araştırdım annenin
ölebileceği yazıyordu çok korktum ama doğumum çok güzel geçti hiç kana gerek kalmadı oğlumu aldım kucağıma şimdi 2. bebeğime
hamileyim uzun oldu ama yazmamdaki tek amaç asla pes etmeyin ben pes etmedim bebeğimi canımı kucağıma aldım şimdi 2. si yolda
inşallah onuda kucağıma alıcam ve dua ediyorum allahım tüm bebek isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sizlerde kucaklarınıza
alacaksınız asla umudunuzu yıtırmeyin asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…