Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar, ben 3 aylık evliyim.... Kendime 1 sene süre vermiştim ama dayanamıycam galiba... çocuklu anneleri görünce içim parçalanıyor..ben de anne olmak istiyorum!
canim ben de evlendigimin 5. ayinda sanirim hamile kaldim,isteyerek hem de. illa da 1 sene 2 sene gecmesi lazim deyil ki,sen istiyorsan tamamdir. ben simdi ne dusunuyorum biliyomusun. keske ilkayimda hamile kalsaymisim :)))
evet canım işte ben bundan korkuyorum! ya olmazsa? bu sabah bunu eşimle konuştum önce nazlandı erken değil mi diye ama ikna ettim.....''ben senden eminim sana güveniyorum niye 1 sene bekleyelim, sen bana güvenmiyor musun yoksa'' dedim ve herifff ikna oldu opuyorumnanaktan
inşallah olur da buraya BEN DE HAMİLEYİM diye bir başlık açarım inşallahhhhhhhh :CüvCüv: