Ben dayanamiyorum, hamileyken boşanan var mı ?

Kesinlikle doğru. İlerde çocuğuna karşı da vicdan azabı duymaya başlayacaksın babasının sorumsuzluğunu görünce onun eksikliğini yaşayınca. Eşiniz boşanmaya yanaşıyorsa asla durmayın arkanıza da bakmayın ilerde iyiki diyeceksiniz. Sonra işler daha da çıkmaza giriyor. Bu konularda yazsam roman olur derler ya öyle bir hayatın içindeyim. O yüzden kavgasız gürültüsüz o evden ayrılma şansınız varsa hiç durmayın.

Siz eşinizden soğuduğunuz için her şey batıyor olabilir mi? Cinsellik için zorluyor derken? Güzellikle mi hadi olsun diyor, yoksa tecavüzden mi bahsediyoruz? Belki siz de zevk almanız için komünikasyon kurarsanız daha iyi olabilir. Yani üzgünüm ama nasıl bir şey bekliyorsunuz. Ben de şahsen hep ayaktayım. Evden çalışıyorum. 2 çocukla, şu an 15 dk oturayım dedim, birazdan mesaim yine başlayacak. Kitaplarınızı istiyorsanız yine okuyun. Hem eşiniz gitmesin istiyorsunuz hem tamamen gitsin istiyorsunuz.
Önce bir çift terapisi falan alın isterseniz.

Evet aldırsıktan sonra bir kadının yanında ne kadar olunması gerekiyor? Çocuk doğurduktan sonra çocuğun bakımı kaç sene peki? Bence yeterli uzatmaya gerek yok.

Sizin böyle hakkın yok! Diye konuşmaya hakkınız yok asıl. Gerçek hayatta söylersiniz, biri size kafayı takar başınıza iş alırsınız benden söylemesi. Önümüzdeki hafta demokratik bir ülkeye uyanabiliriz haberiniz olsun

Ahahahaha ahaha benim siyasi düşüncemi de tespit ettin ya bravo.
Çok yanlış tanıma yapıyorsunuz ama önemli değil.
Ben kürtaj konusunda düşüncemi söylüyorum.
Çok yakın zaman da söyledim gerçek çevremde
Ben düşüncemi söylerim karar karşı tarafın olacak gene.
Ben insanların işine karışmam ama biri gelip bana fikrimi sorarsa ne düşünüyor isem onu söylerim.
33 yaşına kadar da bir sıkıntı yaşamadım.

Evet aldırsıktan sonra bir kadının yanında ne kadar olunması gerekiyor? Çocuk doğurduktan sonra çocuğun bakımı kaç sene peki? Bence yeterli uzatmaya gerek yok.
Bu yazıyı savunulan düşünce doğrultusunda yazdım mesele kadının yanında olmak değil hangimiz olabilecez zaten.
Bana verilen cevaplar doğrultusunda okursanız daha sağlıklı olur.

Kadının bebeği aldırmak gbi bi fikri var mı bunla ilgili akıl istedi mi ? Kadın adamı istemiyorum dedi olay karnında ki bebeğe niye geldi

Helal sana be valla işte aklı basinda ayakları üzerinde durabilen harika kadınlardansin tebrik ediyorum seni arkadaşım

10 haftaya kadar kürtaj yasaldır isteyen her türlü yaptırabilir rahme düşer düşmez değil. Hukuki olarak bu bir kuraldır siz vicdanen hareket edebilirsiniz ama ben mesela etmem istediğim kadar kürtaj yaptırabilirim. Bu olaya asla duygusal bakmıyorum ve bakacak gücümde var ama istemiyorsam istediğim kadar kürtaj yaptırabilirim. samantha burada genel bilgiler veriyor hukuki kurallardan bahsediyor, g*tünden element uydurmuyor, her yorumunu yaparken de istatikler, genel ve kurallardan bi haber ki yazıyor.

Sizde yorumlarınıza dikkat edin hukuki bir kural varsa asla kesin konuşmamalısınız böyle bir sitede çünkü burayı okuyorlar dışarıdan okuyanlar bilgi almak için giriyor.

Okuyabilirler sorun yok hukuken öyle bir hakkınız yok demedim.
Sağlıksal, bazı özel durumlar durumlar dışında bebeğin aldırılmaması gerektiğini söyledim.
Resmi bir evlilikte birbirini severek evlenen iki insanın bebeği olacak.
Gerekirse de anne çocuğuna bakmalı.
Benim savunma şeklim en başından beri bu.
Sen mesela hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin.
Sen bu konuda kararlı olduktan sonra ben zaten sana müdahale edemem.
Okuyan insanlar da bu ayrımı yapabilecek düzeydedir zaten.
Ben düşüncemi söylüyorum.
Söylemeye de devam edeceğim.
ATATÜRK 'ün kurduğu bu cumhuriyet de düşüncelerimi söyleme hakkım var.
Kürtaj 10. Haftaya kadar yasal değil diye bir cümle kurmadığıma göre sorun yok.
Hayat sizin kurallarınız dahilinde ilerlemiyor
Ben savunduğum düşüncemin arkasındayım.
Yasal, hukuki bir mücadele vermiyorum.
Biz kadınlar çocuğumuz için de hiç kimseye muhtaç değiliz.
Böyle bir durum için de ondan vazgeçmek zorunda değiliz.
Zaten konu sahibininde aldırma ile ilgili bir sorusu olmadı.

Konumuz resmi, nikahlı evlilik değil. Yok tecavüz çocuğu yok aşk çocuğu yok bdsm veya grup çocuğu değil. Çocuk ne olursa olsun bakılmak isteniyor mu? Anne kendisine güveniyor mu? Ekonomik olarak ona yetiyor mu? İstedikten sonra -istirham ediyorum- is-te-dik-ten sonra her türlü doğurur ve bakar. Ama istemiyorsa eğer sağlıklı bir gebelik bile olsa istediği kadar aldırır.

Boş konuşmuyorum 10.haftaya kadar değil anne rahmine düştükten sonra çocuğu aldırmak gibi bir hakkın yok.
Burda hukuki olarak hakkın yok dememişsiniz evet ama keskin emin bir dille düşüncenizi dile getirirken ne olursa olsun "hakkın yok" diyemezsiniz. Hakkımız daima var. Düşüncelerinizin elbette arkasında durun ama bunu dile getirirken dikkatli olmalısınız. Hakkın yok yerine "düşüncem şu yönde..., bence, bu şekilde düşünüyorum, şahsi fikrim.." gibi kelimeleri kesinlikle ekleyelim.

Evet belki orada kipi yanlış kullanmış olabilirim orada haklısınız.
Diğer konuya gelirsek konu sahibi anne ailesinin yanında olduğunu söyledi çocuk zaten 17 haftalık olmuş.
Bu bilgi doğrultusunda hukuki olarak da aldıramaz
Zaten konu sahibinin böyle bir söylemi olmadı.
Fikir olarak bir arkadaş çocugu aldırması gerektiğini söyledi.
Konu bu şekilde açıldı zaten.
Çözüm olarak annenin böyle birsey sormamasına karşın böyle bir düşünce bana çok yanlış geldi ve düşüncemi söyledim.
Orada çok net bir şekilde yazmışım o konuda ki eleştiriyi kabul ediyorum.
İstemiyorsa istediği kadar aldırır olayını kabul etmiyorum.
Günümüz çağında bu kadar korunma yöntemi bu kadar gelişmiş teknoloji varken
Herkes bu doğrultuda yaşamalı.
Birlikte olalım çocuk yapalım ya yürümüyor aldıralım düşüncesi hiç sağlıklı değil.
Ertesi gün hapına kadar mümkün olan bir durum var elimizde.
Gerçekten bir bebek sahibi olmak isteyen psikolojik ve maddi yeterlilikte olan insanlar bebek sahibi olsunlar.
Benim şahsi fikrim bu.
Ama tabiki karşımda ki İnsan ben kararlıyım dedikten sonra bütün ülkeye müdahale edecek halim yok.
Ben düşüncemi söylüyorum.

Son düzenleme:
Ben şunu söyleyebilirim size şimdi burnunuzdan getiriyorlarsa bu adamla ortak bir birey dünyaya getireceğiniz için ömür boyu iletişimde ve birbirinizin hayatında kalmak zorundasınız. Nihayetinde dünyanın en kötü insanı olsada doğacak çocuğunuzun babası ve başka babası olamaz?
O bebeği babasızlık duygusuyla büyütme hakkınız yok.
Ailenize istediğiniz an gidebilecek kadar iletişiminiz varsa durumlarınızı anlatıp kayınvalideniz ve kayınpederinizle konuşmalarını rica edebilirsiniz?
Evlendiğiniz günden beri ağlıyorsanız ve mutsuzsanız bu yatak muhabbetinizi içinizin nasıl aldığına da akıl sır erdiremedim.
Bence kesinlikle hormonlarının etkisindesiniz sizi parasıyla etkilemeye çalıştığını yazmışsınız fakat bence eşinizden dinlesek söyleyeceği şeylerin çok farklı olacağını düşünüyorum.
Elinizi tutmayıp önden koşturup gidiyorsa siz elini tutun? Ne yapıyor? Hatta bir çılgınlık yapıp eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz?

Birde belki size yol gösterir fayda sağlar belki, okumuş yüksek lisans mezunu insansınız fakat özdeğerinizin farkında değilsiniz. Bende veteriner hekimim.
Aynı bela bende vardı 5 yıl çektim(babaannesi ve dedesi), hacı hoca kendileri ama kalpleri ve hayatları pislik dolu sadece mutsuzluktan, stresten kötülükten beslenen insanlardı. Alttan aldım 1 yıla kadar şahsi olarak herşeylerini, küfürlerini yalanlarını iftiralarını hırsızlıklarını fitne fesatlarını. Bir gün geldi ağzıma geleni saydım ve eşime de ya onlar ya ben dedim sez kaydı açtım eşime de söyledim eğer ki boşanırsak bu ses kaydını kullanacağım bunu delil olması için kaydediyorum diye en başında ve tüm haksızlıklarını söyledim, bir bir saydım. Bu şartlarda seninle evli kalamam benim psikolojimi bitirdiler seni seviyorum ve seninle mutluyum ama bu şartlarda bu evliliğe devam edemem ya onları seçmelisin ya da beni dedim. Daha önce bu karaktersiz insanların oyunları yüzünden evliliğim riske hep girdi vedefalarca konuşulmuştu bunlarla iletişimi kesme konusu fakat hiç bir zaman başarılı olmamıştı. Bu defa onları aramamasını ve tekrar herhangi iletişim olursa anında boşanacağımı söyledim. Ses kaydı sonrası direkt onları aradı benim takıntı yaptığımı söyler dururdu eşim. O gün eşimi aşağılayıp küfürler ettiler yetinmediler benim gıyabımda da aynı şekilde küfürler ettiler o gün bana dedi ben sana neler çektirmişim ne kadar yakınım olursa olsun bana nasıl zarar veriyorlarmış ailemi kaybedecektim bunlar yüzünden dedi, o gün dank etti eşime beni seçtiğini söyledi, ayrılmak istemediğini evliliğimizin herşeyden önce geldiğini söyledi. Maddi manevi ve psikolojik olarak kendimi bu aşağılık durumda daha fazla bırakmadım. Ben çoktan iletişimi kesmiştim son 4 yılı eşimi doldurup kışkırtıp eşimin parasını sömürerek aileme zarar vermişlerdi.

Aman hocam hakkınız yok falan demeyin gençler çok çoşkulu

Aman hocam hakkınız yok falan demeyin gençler çok çoşkulu
Bazen insanlar empati yapmaksızın olayı taraflı anlatır, tam olarak bu konuda da empatisiz taraflı anlatım olduğunu düşünüyorum. :) Yorumları okudum ve sizin söylemek istediğiniz şeyin çarpıtıldığı gibi yaşanılan şeylerinde çarpıtıldığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…