- 2 Eylül 2022
- 12
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
-
Kesinlikle doğru. İlerde çocuğuna karşı da vicdan azabı duymaya başlayacaksın babasının sorumsuzluğunu görünce onun eksikliğini yaşayınca. Eşiniz boşanmaya yanaşıyorsa asla durmayın arkanıza da bakmayın ilerde iyiki diyeceksiniz. Sonra işler daha da çıkmaza giriyor. Bu konularda yazsam roman olur derler ya öyle bir hayatın içindeyim. O yüzden kavgasız gürültüsüz o evden ayrılma şansınız varsa hiç durmayın.Aha geldi kürtaj karşıtları Allah'ım ya yaşam hakkı falan hikayelerini geçiniz istenmeyen çocuk,mutsuz evde büyüyen çocuk en büyük cehennemi yaşayacaktır sacmasapan yorumlar yapmayın kürtaj gerekliyse yapılmalı böyle bir babadan baba bozuntusundan değil bebek,sinek bile dogurulmaz
E heraldeKanun dışı konuşuyorum diye haksız mı oluyorum
Napalim iste aklın yolu birSende benimle uğraşıp burada Benin düşünceme uygun akıllar veriyorsun aşk olsun
Evet aldırsıktan sonra bir kadının yanında ne kadar olunması gerekiyor? Çocuk doğurduktan sonra çocuğun bakımı kaç sene peki? Bence yeterli uzatmaya gerek yok.Düşüncelerimi yazarken orada bir ayrıma varılması gerektiğini ve bu durumun ayrıştırıcılığı olması gerektiğini, başkasının sorumluluğunun, hatalarının bedelinin bir başkasına aktarılmaması gerektiğini savundum.
Ayrıca burada yazılan hersey bir akıl verme noktası taşıyor.
Çocuğun aldırılması gereken düşünce ile aldırılmamasını gereken düşünce arasında yönlendirme olarak bir fark yok.
Çocuğu aldırdıktan sonra oluşacak fizyolojik veya psikolojik durumlarda, kadının yanında olması gerekiyor bu durumda bu düşünceyi savunan birinin.
Burası bir platform. İnsanlar buraya akıl almak için yazıyor.
Bizlerde düşüncelerimizi söylüyoruz hepsi bu.
Benim yaptığım şey ile karşı düşünce arasında nitelik farkı yok herkes aynı şeyi yapıyor.
Sonuçta karar kadının.
Ama ben doğru bildiğim düşünceden vazgeçmek zorunda değilim sizlerin bakış açısına uymuyor diye.
Sizin böyle hakkın yok! Diye konuşmaya hakkınız yok asıl. Gerçek hayatta söylersiniz, biri size kafayı takar başınıza iş alırsınız benden söylemesi. Önümüzdeki hafta demokratik bir ülkeye uyanabiliriz haberiniz olsunBoş konuşmuyorum 10.haftaya kadar değil anne rahmine düştükten sonra çocuğu aldırmak gibi bir hakkın yok.
Aklı olan her insan eylemlerinden sorumludur.
Yapmayacaksın çocuk olacak bitecek.
Sen bana sorma kürtaj olurken.
Ben kendi doğrularımı anlatırken de sana sormuyorum çünkü.
Kabul et yada etme ben üzerime düşeni söylemek zorundayım.
Senin hayatında beni zerre bağlamıyor.
Cevap verirsen cevap verme hakkım doğuyor bunu kullanıyorum sadece.
İyi günler.
Hem fikirizNapalim iste aklın yolu biradamla didismenin geregi yok hic laftan anlar gibi durmuo
Ahahahaha ahaha benim siyasi düşüncemi de tespit ettin ya bravo.Sizin böyle hakkın yok! Diye konuşmaya hakkınız yok asıl. Gerçek hayatta söylersiniz, biri size kafayı takar başınıza iş alırsınız benden söylemesi. Önümüzdeki hafta demokratik bir ülkeye uyanabiliriz haberiniz olsun
Bu yazıyı savunulan düşünce doğrultusunda yazdım mesele kadının yanında olmak değil hangimiz olabilecez zaten.Evet aldırsıktan sonra bir kadının yanında ne kadar olunması gerekiyor? Çocuk doğurduktan sonra çocuğun bakımı kaç sene peki? Bence yeterli uzatmaya gerek yok.
Aldır diyenler olunca bende fikrimi söyleyince olaylar karıştı ( onlar dedi ama ilk)Kadının bebeği aldırmak gbi bi fikri var mı bunla ilgili akıl istedi mi ? Kadın adamı istemiyorum dedi olay karnında ki bebeğe niye geldi
Helal sana be valla işte aklı basinda ayakları üzerinde durabilen harika kadınlardansin tebrik ediyorum seni arkadaşımKesinlikle doğru. İlerde çocuğuna karşı da vicdan azabı duymaya başlayacaksın babasının sorumsuzluğunu görünce onun eksikliğini yaşayınca. Eşiniz boşanmaya yanaşıyorsa asla durmayın arkanıza da bakmayın ilerde iyiki diyeceksiniz. Sonra işler daha da çıkmaza giriyor. Bu konularda yazsam roman olur derler ya öyle bir hayatın içindeyim. O yüzden kavgasız gürültüsüz o evden ayrılma şansınız varsa hiç durmayın.
10 haftaya kadar kürtaj yasaldır isteyen her türlü yaptırabilir rahme düşer düşmez değil. Hukuki olarak bu bir kuraldır siz vicdanen hareket edebilirsiniz ama ben mesela etmem istediğim kadar kürtaj yaptırabilirim. Bu olaya asla duygusal bakmıyorum ve bakacak gücümde var ama istemiyorsam istediğim kadar kürtaj yaptırabilirim.Boş konuşmuyorum 10.haftaya kadar değil anne rahmine düştükten sonra çocuğu aldırmak gibi bir hakkın yok.
Aklı olan her insan eylemlerinden sorumludur.
Yapmayacaksın çocuk olacak bitecek.
Sen bana sorma kürtaj olurken.
Ben kendi doğrularımı anlatırken de sana sormuyorum çünkü.
Kabul et yada etme ben üzerime düşeni söylemek zorundayım.
Senin hayatında beni zerre bağlamıyor.
Cevap verirsen cevap verme hakkım doğuyor bunu kullanıyorum sadece.
İyi günler.
Okuyabilirler sorun yok hukuken öyle bir hakkınız yok demedim.10 haftaya kadar kürtaj yasaldır isteyen her türlü yaptırabilir rahme düşer düşmez değil. Hukuki olarak bu bir kuraldır siz vicdanen hareket edebilirsiniz ama ben mesela etmem istediğim kadar kürtaj yaptırabilirim. Bu olaya asla duygusal bakmıyorum ve bakacak gücümde var ama istemiyorsam istediğim kadar kürtaj yaptırabilirim.samantha burada genel bilgiler veriyor hukuki kurallardan bahsediyor, g*tünden element uydurmuyor, her yorumunu yaparken de istatikler, genel ve kurallardan bi haber ki yazıyor.
Sizde yorumlarınıza dikkat edin hukuki bir kural varsa asla kesin konuşmamalısınız böyle bir sitede çünkü burayı okuyorlar dışarıdan okuyanlar bilgi almak için giriyor.
Konumuz resmi, nikahlı evlilik değil. Yok tecavüz çocuğu yok aşk çocuğu yok bdsm veya grup çocuğu değil. Çocuk ne olursa olsun bakılmak isteniyor mu? Anne kendisine güveniyor mu? Ekonomik olarak ona yetiyor mu? İstedikten sonra -istirham ediyorum- is-te-dik-ten sonra her türlü doğurur ve bakar. Ama istemiyorsa eğer sağlıklı bir gebelik bile olsa istediği kadar aldırır.Okuyabilirler sorun yok hukuken öyle bir hakkınız yok demedim.
Sağlıksal, bazı özel durumlar durumlar dışında bebeğin aldırılmaması gerektiğini söyledim.
Resmi bir evlilikte birbirini severek evlenen iki insanın bebeği olacak.
Gerekirse de anne çocuğuna bakmalı.
Benim savunma şeklim en başından beri bu.
Sen mesela hayatını istediğin gibi yaşayabilirsin.
Sen bu konuda kararlı olduktan sonra ben zaten sana müdahale edemem.
Okuyan insanlar da bu ayrımı yapabilecek düzeydedir zaten.
Ben düşüncemi söylüyorum.
Söylemeye de devam edeceğim.
ATATÜRK 'ün kurduğu bu cumhuriyet de düşüncelerimi söyleme hakkım var.
Kürtaj 10. Haftaya kadar yasal değil diye bir cümle kurmadığıma göre sorun yok.
Hayat sizin kurallarınız dahilinde ilerlemiyor
Ben savunduğum düşüncemin arkasındayım.
Yasal, hukuki bir mücadele vermiyorum.
Biz kadınlar çocuğumuz için de hiç kimseye muhtaç değiliz.
Böyle bir durum için de ondan vazgeçmek zorunda değiliz.
Zaten konu sahibininde aldırma ile ilgili bir sorusu olmadı.
Burda hukuki olarak hakkın yok dememişsiniz evet ama keskin emin bir dille düşüncenizi dile getirirken ne olursa olsun "hakkın yok" diyemezsiniz. Hakkımız daima var. Düşüncelerinizin elbette arkasında durun ama bunu dile getirirken dikkatli olmalısınız. Hakkın yok yerine "düşüncem şu yönde..., bence, bu şekilde düşünüyorum, şahsi fikrim.." gibi kelimeleri kesinlikle ekleyelim.Boş konuşmuyorum 10.haftaya kadar değil anne rahmine düştükten sonra çocuğu aldırmak gibi bir hakkın yok.
Evet belki orada kipi yanlış kullanmış olabilirim orada haklısınız.Konumuz resmi, nikahlı evlilik değil. Yok tecavüz çocuğu yok aşk çocuğu yok bdsm veya grup çocuğu değil. Çocuk ne olursa olsun bakılmak isteniyor mu? Anne kendisine güveniyor mu? Ekonomik olarak ona yetiyor mu? İstedikten sonra -istirham ediyorum- is-te-dik-ten sonra her türlü doğurur ve bakar. Ama istemiyorsa eğer sağlıklı bir gebelik bile olsa istediği kadar aldırır.
Burda hukuki olarak hakkın yok dememişsiniz evet ama keskin emin bir dille düşüncenizi dile getirirken ne olursa olsun "hakkın yok" diyemezsiniz. Hakkımız daima var. Düşüncelerinizin elbette arkasında durun ama bunu dile getirirken dikkatli olmalısınız. Hakkın yok yerine "düşüncem şu yönde..., bence, bu şekilde düşünüyorum, şahsi fikrim.." gibi kelimeleri kesinlikle ekleyelim.
Aman hocam hakkınız yok falan demeyin gençler çok çoşkuluBen şunu söyleyebilirim size şimdi burnunuzdan getiriyorlarsa bu adamla ortak bir birey dünyaya getireceğiniz için ömür boyu iletişimde ve birbirinizin hayatında kalmak zorundasınız. Nihayetinde dünyanın en kötü insanı olsada doğacak çocuğunuzun babası ve başka babası olamaz?
O bebeği babasızlık duygusuyla büyütme hakkınız yok.
Ailenize istediğiniz an gidebilecek kadar iletişiminiz varsa durumlarınızı anlatıp kayınvalideniz ve kayınpederinizle konuşmalarını rica edebilirsiniz?
Evlendiğiniz günden beri ağlıyorsanız ve mutsuzsanız bu yatak muhabbetinizi içinizin nasıl aldığına da akıl sır erdiremedim.
Bence kesinlikle hormonlarının etkisindesiniz sizi parasıyla etkilemeye çalıştığını yazmışsınız fakat bence eşinizden dinlesek söyleyeceği şeylerin çok farklı olacağını düşünüyorum.
Elinizi tutmayıp önden koşturup gidiyorsa siz elini tutun? Ne yapıyor? Hatta bir çılgınlık yapıp eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz?
Bazen insanlar empati yapmaksızın olayı taraflı anlatır, tam olarak bu konuda da empatisiz taraflı anlatım olduğunu düşünüyorum. :) Yorumları okudum ve sizin söylemek istediğiniz şeyin çarpıtıldığı gibi yaşanılan şeylerinde çarpıtıldığını düşünüyorum.Aman hocam hakkınız yok falan demeyin gençler çok çoşkulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?