Ben dayanamiyorum, hamileyken boşanan var mı ?

Sakın sakın zorla istemediğin hiç bir şeyi yapma. Sınırlarında sorun var eşinin. Ebeveyn kaynaklı duracağı yeri bilmiyor ama bunlar zorla dediklerini yaptıkça azıyor bilgin olsun. Belli bir zaman sonra kendini kaybediyorsun sürekli sınırlı tahammülü olmayan birisi olacaksınız muhtemelen. Çocuk da bundan payını fazlasıyla alacak. Yani boşanın diyemem sizin kararınız ama siz esir değilsiniz köle de değilsiniz unutmayın. Değişin, zaten işine gelmezse boşanırsiniz.

Kesinlikle katılıyorum

ben de hamileyim belki de her seyi abartiyorum ama siz yine de sanslisiniz aileniz var, benim annem var sadece ydisinda ona da kocamdan daha cok sinirleniyorum, yani bir gun ayrilirsam bile asla onun yanina gitmem. beni de zaten rahmetli anaannem buyutmustu. gidecek bir yerinizin olmamasi daha kotu, kuserken bile gidecek yerim yok. oyuzden benim gibilerden durumunuz daha iyi cok sukur

Bir nevi değil dümdüz tecavüz

Mecburi olan kürtaja karşı değilim ama bir anneye çocuğunu aldır demek te çok acımazsızca geliyor. Belliki kendiside istemiş bu bebeği istemeseydi ne yapar ne eder aldırırdı.

Ailenizin yanina gidin kole degilsiniz bunun farkina varin. Karsinizdaki siz cinnet gecirsenizde anlayacak biri degil siddete bile basvurur gibi geldi bana sonucta bu adam size tecavuz ediyor. Zaten sevmiyormussunuzda neyini zorluyorsunuz ailenizde arkanizda bunun kiymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…