Ben dayanamiyorum, hamileyken boşanan var mı ?

Konu sahibi onca yorum arasından bir kişi benle aynı fikirde aynı soruyu soruyorum aldırma şansın yok mu 10haftsliktan az ise hemen aldirabilirsin sevmediğin adamdan ve çok istemediğin bir bebeği dogurmamani tavsiye ederim en önemlisi bu

Karnında ki bebeğin yaşam hakkını elinden alsın yani babası kötü diye.
Bu kadar basit yani.

Bu kadar basit yani.
Aha geldi kürtaj karşıtları Allah'ım ya yaşam hakkı falan hikayelerini geçiniz istenmeyen çocuk,mutsuz evde büyüyen çocuk en büyük cehennemi yaşayacaktır sacmasapan yorumlar yapmayın kürtaj gerekliyse yapılmalı böyle bir babadan baba bozuntusundan değil bebek,sinek bile dogurulmaz

Bir anne babası olmadan da bir çocuğu büyütebilir.
Asıl siz her olayı bu kadar büyük kararlarla çözmekten basitleştirmekten vazgeçin.
Çocuk doğduktan sonra babası böyle olan kadınlarda bebeklerini boğarak öldürsün o zaman.
Yada bütün böyle olan babaların çocuklarını öldürelim.
Okuyunca ne kadar canice geliyor değil mi?
Olayın bebekle ilgisi yok.
Bebek olayı öncesinde düşünülecek bir konuydu şimdi değil.
Muhtemelen yaşın küçük anneliği tatmamışsın seni yadırgamıyorum

Bence de.ne yapalım yani.kaç tane iyi, olması gerektiği gibi erkek var ? Yaratıcı erkekleri yaratırken bunları bilmiyor muydu sanki ? Hayatın kurallarını ona göre koymalıydı o zaman.
Şimdi ban yiyebilirim ama kısmet ne yapalim.

Pardon da g*bersin? Ne faydası var bu herifin? Madem ağladığınız ilk günden beri ağlıyorsunuz ne diye hamile kalıyorsunuz? Aileniz sorun çıkartmıyormuş, bu özelliklerdeymişsiniz ne diye hala orada oturuyorsunuz? Kendi kendinize eziyet ediyorsunuz başka bir şey değil.

Ben de anlamadim. Evlilik ici tecavuz direk bosanma sebebi, bunu soyleyip dava acsa zaten zart diye bosar hakim. Yani bir de bebek yapmis, aldirmak diye bir sey var. Evde tecavuze ugrarken yan odada bebek olacak bir de, dusunebiliyor musunuz bu manzarayi?

Kesinlikle öyle gözleri maaş kartımızda! Kimisi iyi başta rengini belli ediyor ama kimi yolan evlenene kadar asla çaktırmıyor ben buna denk geldim maalesef. Sonra para para kredi kredi bitmiyor bitmiyor. Çok omurgasız oldu erkeklerin çoğu

Ama kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir. Baştan yapmamalıydı. Olan olmuş ve bu işim faturasını neden en masum ödesin?

Bu adam bırakmaz o evde yokken çıkıp gitmezse.
Neden bıraksın ki?
Yemeği yapılıyor
Ev de temiz
E yatağı da dolu
Baba da olacak
Kadını bir kalıba koymuş, hareket şansı vermiyor, pis herif.
İnsanlar mutlu olacağım diye evleniyor sonra bu tiplere denk geliyorlar.

Siz istemeden olan cinsel ilişki tecavuzdır. Ailenizin yanina gidin rest cekin.
İstemediginiz halde cinsel iliski olması tecavuzdür ötesi yok bunun. Bulundugunuz durumu esinize aciklayin şiddet egilimi varsa evden ayrilinca mesaj atin. Ailenizin yanina gifin bir kafa ve bedeninizi dinleyin. Sonra bakarsinız bosanmak isteyip istemediginize. ama mutlaka sucunu anlatın netlessin hatası

Lütfen silkelen kendine gel. Kimseye boyun eğme. Hamile kadına saygı duymayan bir hödüğe sende saygı duyma.
Kimsenin kölesi değilsin, al karşına adam gibi konuş. Ya düzelsin ya da yol ver gitsin. Artık kalbimi tutuyor, geberiyormu bırak ne hali varsa görsün.
Hamile insanlara karşı çok hassasım, ezdirme kendini.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin de niye çocuk o halde

Bu kadar basit yani.
yok canım doğurup bi psikopat yetiştirsin nolcak ki yeter ki spermle karşılayıp zigot olan yumurta büyüyüp dışarı çıksın. Ay bu kafalar bir bitmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…