• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben dayanamiyorum, hamileyken boşanan var mı ?

Eşim dediğin kişinin elle tutulur tek iyi yanı yok. Bunun değişeceğini ummak baya körlük olur, hamile insana bile eziyet eden insandan ne beklenir.
Çocuk konusunu açanlara kızmışsınız çünkü haklılar🤷🏻‍♀️ Bu adam bi günde değişmediyse yanlış karar olmuş kusura bakmayın.
Ayrıca para ile kandırmasından bıktım demişsiniz yani kandırabiliyordu🙃 Bunun bi kere olduğunu görünce de eşinizin aklında öyle yer edinmişsinizdir.

Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
kadınlar özellikle ilk hamilelikte şımartılır canım, normal şartlarda... yani sana kıyamıyor olması gerekirken eziyet ediyor. bunun hamilelik hormonu ile ilgili olması için benim de hamile olmam gerekiyor çünkü ben bile sinir oldum.

boşanmak istediğinde ne yaptı düzeleceğine dair vs birşey söyledi mi?

bence sizde insanların ne düşündüğü önemsemeyi bırakın. neymiş davet etmedin diye sizi kötü ilan etmişler. etsinler.
önce kendilerine baksınlar.
+1
Böyle tipleri önemsedikce coşup üste çıkarlar. Hizmet ederken düz takla atsan ters takla atmadı derler. Doğru bildiğini ve hakettikleri muameleye bakıp umursamamak lazım ama en zor kısmı umursamamak. Buna zorlayacaksın kendini. Yani sadece bu insanlar için degil, tüm ilişkilerde kimseye yaranmaya çalışmamali insan, çünkü hep ters tepiyor.

İltihap mantar düşük yapmanıza neden olur böyle Meşelik biriyle ömür geçmez kadinin sırtından sopayı karnından sopayı eksik etmeyeceksin diyenler geldi gözümün önüne evlilik gerçekten eziyet hiç gerek yok yiyin için keyfinize bakın

Eşiniz size saygı duymuyor tamam gebelik belki cinsellige engel degil ama enfeksiyon durumda ozellikle olmaması gerektigini soylediginiz halde israr etmesi kesinlikle kabul edilir birsey degil. Hastalık olmayadabilir sizin hormonel olarak cinselligi istememenize de saygı duymalı. Arkadaşların dediği gibi bu konu tecavüzle eş deger ve tecavüz bosanma nedenidir. Sizi eş degil kullanabilecegi bir esya gibi goruyor. Bosanma istemeniz cok normal ve bu adamın kesinlikle düzelecegini sanmıyorum. Yemek konusuna hic değinmiyorum bile o bile baslı basına evi terk etme sebebi.. Allah yardımcınız olsun.

Ben cirkin, bakimsiz, cahil bi kadin degilim. Lisans mezunu, tası sıksa suyunu cikaracak bir kadinim. Ama baskidan o kadar gucsuz dustum ki ve bunun farkinda bile degil kimse. Ben nasil bosanabilirim ? Aileme anlatsam alirlar beni yanlarina. Esime soyledim ayrilmak istedigimi aglama krizine girdi. Kalbini tutmaya basladi. Korktum bisey olacak diye. Herkese esimle sorunum yok desem de en buyuk sorun eşim. Onu artik sevmiyorum. Yaptigi her sey beni sinir ediyor. Onu gormek, duymak istemiyorum. Zorla sarilmaya calisiyorum biseyler hissedebilmek icin. 10 dakika suruyor. Ya cinsellik ya mutfak yolu gorunuyor bana. O zaman sarilasim da gelmiyo. İstemiyorum ben bu adami.
Hamilelik ilerledi mi ? Aldırma şansınız yok mu ?

Boşanın.
Kalbini tabi tutacak adam, siz giderseniz anası mi bakacak ona? Bir g.tünü silmediginiz kalmış. Sevmiyorsunuz da. Böyle bir adam zaten sevilmez. Boşanın kurtulun.
Hiç öyle boşanmak istiyorum konuşması yapıp size kalbini tutarak zırlayıp duygu sömürüsü yapmasına izin vermeyin. Arayın annenizi babanızı, durumu anlatın sizi almaya gelsinler. Giderken söylersiniz bitti diye. Kalbini tutarsa da babanız ambulans çağırsın bindirip göndersin siz hiç o durumla muhatap olmayın çıkın evden.
Almaya mı gelsinler ? Çocuk mu bu kadın? Çıksın gitsin.hapiste değil ki.

Bilen bilir eski konularımdan. Bir sürü sorun yasiyorum. En son esimin zorla beni k.validemin evine goturmesi ile sonuclanan; k.validemin laf sokmalari, k.pederin yuzume bakmamasi vs. Bugun de tutturdu ara telefonla diye. Surekli ben ezilen tarafim. Benden baska kimsenin adim attigi yok. Zorla kahvaltiya cagirdi esim gelmediler. Esim sadece kendini dusunen bi varlik. Benim uykum var, hamileyim dert degil. Hamileyim, her dakika hizmet edemem dert degil. Ne bogazi duracak ne cinsel organi. Mantarim var, iltihabim var. Ama yine de zorlar. Bogazi bes dakika bos durmayacak. Hanimlar bilir bir sey yap kirk is ciksin mutfakta muhabbetini. Bes dakika oturamiyorum. Ya dustayim ya mutfakta ya iş pesinde. Bana gina geldi. Parayla beni kandirmaya calismasindan da biktim. Ben bu evliligi devam ettirmek istemiyorum. Ama hamileyim, hormonlarim ust seviyede, gecer mi bu hissettiklerim diye dusunuyorum. Asla gecmeyecekmis gibi geliyor. Esim simdi balik tutma hevesine kapildi. Hergun gidecekmis. Bi bilgisayar basinda, bi olta basinda. Evlendigimizden beri kac senelik evli insanlarin yaninda utaniyorum gezerken. Herkes el ele. Benim kocam onumden kostur kostur gider. Her sey gucume gidiyor. Ben artik yapamiyorum. Bana surekli para vermesi, istedigimi alip eve getirmesi zerre umrumda degil. Babamin evini istiyorum ben. Annemin sicak kucagini. Yatağımı. Kitaplarimi. Hayallerimi istiyorum. Ben evlendigim gunden beri aglamaktan cok yoruldum.
Canım inan hiç değişmeyecek sadece yılların gittiği işe kalacak. Benimde böyleydi aynı eve herşeyi almakla para vermekle bütün görevlerini yapmış sayıyordu. Ben boşandım şükür.
Yok canım değişmez değişmesini bekleme

Paylaşımınızı gördüm ve bundan sebep üye olup size yazmak istedim bende aynı durumları yasadim ne kadar zor olduğunu korkuyu psikolojik şiddete karşı nasl darma duman olup bilinçsizce hareket edildiğini bilirim banada çok dediler neden çocuk yaptın madem diye ama yaşamayan ne dersen de anlayamaz seni ben hamileyken boşanmayı denedim ama olmadı doğumdan sonra boşandım olmadı bekle sabret doğumdan sonra boşanmak istersen bosan daha sonra acaba çocukla hareketleri düzelir mi diye düşünüp pişmanlık gibi bi duygu hissetmezsin

Canım inan hiç değişmeyecek sadece yılların gittiği işe kalacak. Benimde böyleydi aynı eve herşeyi almakla para vermekle bütün görevlerini yapmış sayıyordu. Ben boşandım şükür.

Yok canım değişmez değişmesini bekleme
Bazıları işe bile gitmiyor.kadının maddiyatını da sömurüyor.😂😂

Paylaşımınızı gördüm ve bundan sebep üye olup size yazmak istedim bende aynı durumları yasadim ne kadar zor olduğunu korkuyu psikolojik şiddete karşı nasl darma duman olup bilinçsizce hareket edildiğini bilirim banada çok dediler neden çocuk yaptın madem diye ama yaşamayan ne dersen de anlayamaz seni ben hamileyken boşanmayı denedim ama olmadı doğumdan sonra boşandım olmadı bekle sabret doğumdan sonra boşanmak istersen bosan daha sonra acaba çocukla hareketleri düzelir mi diye düşünüp pişmanlık gibi bi duygu hissetmezsin
İste bu yuzden korkuyorum. Esim beni sevmiyo desem degil, ilgisiz desem degil. Ama ilgili de degil. Bilmiyorum cok bunaldim. Bosanip kurtulmana sevindim. Mutlusundur insallah. İnan beni anlayan birini gormek cok guzel

+1
Böyle tipleri önemsedikce coşup üste çıkarlar. Hizmet ederken düz takla atsan ters takla atmadı derler. Doğru bildiğini ve hakettikleri muameleye bakıp umursamamak lazım ama en zor kısmı umursamamak. Buna zorlayacaksın kendini. Yani sadece bu insanlar için degil, tüm ilişkilerde kimseye yaranmaya çalışmamali insan, çünkü hep ters tepiyor.
kesinlikle elini verince kolunu kaptırıyorsun hep istiyorlar. kötü olan yaranıyor hep

Aslında evliliğinizi temelden sarsan şeyler yok. Bunlar çözülebilir. Eşin 7/24 yemek mi yiyor ya da sürekli cinsellik mi bekliyor?
Mesela 3 öğün yemek hazırlamak normaldir bana göre. Anladığım kadarıyla da ev hanımısın hazırlanabilir. Ben çalışıyorum yemeğimi de yapıyorum yoruluyorum ama külfet gelmiyor bana.
Cinsellik de herkesin bir rutini vardır ister istemez konuşarak çözebilirsiniz.
Ha çok sıkıldıysan bir süre ara verebilirsin ailene git ya da o ailesine giysin kafa dinlemiş olursunuz.
Yoksa lohusalık daha zor maalesef sağlam kafa ve vücut gerek ona

İste bu yuzden korkuyorum. Esim beni sevmiyo desem degil, ilgisiz desem degil. Ama ilgili de degil. Bilmiyorum cok bunaldim. Bosanip kurtulmana sevindim. Mutlusundur insallah. İnan beni anlayan birini gormek cok guzel
Mutsuzsan diğer şeyler önemini yitiriyor.tekrar tekrar aynı düşünceler kafana gelip duruyorsa bir yerde bir yanliş var demek kimiyi özellikler yetse zaten senelerdir bu ikilem yaşanmaz.bu arada biz kadınlar fazla vicdanlı olduğunuz için en ufak bir çabaya, anlayişa, olumlu eyleme tav alıyoruz.gerçketen çok olumlu yönleri de olabilir.hatta çok iyi bir profil de olabilir.ama sizde mutluluktan çok stres ve üzüntü yapiyorsa yapacak birşey yok.her iyi insanla da memnun olmasak bile ilişkiyi sürdürmek zorunda değiliz ki.iki iyi insanın ilişkisi de yürümeyebilir.bu ilişkiyi bitiren kişiyi kötü ve vefasız yapmaz.iyi hissetmemek sizin elinizde değil ki.

Son düzenleme:
Not; keşke ben de parayla kandırılsaydım haha🤣🤣 bendeki beni kandırıp paramı alıyordu
Oyy oyy çağımızın vebası, para yiyici erkekler.😂😂 eskiden kızlara aman durumu iyi olan birini bul rahat et derlerdi.şimdi aman kızım hiçbir erkeğe para kaptırma diye tavsiye veriyorlar.😂😂😂 bırak eskisi gibi erkek parası yemeği, kendi paramız bize kalsa o da yetecek? Işin garip tarafı sosyal medyada hâlâ inatla, gerçekdışı bir şekilde kadınlar paraya bakıyor diye pompalama yapılıyor.

Back