Merhabalar forumu yeni takip etmeye başladım aynı sorundan muzdarip olanları gördüm biraz rahatladım. Benim mutsuzluğum ise eşimle değer veriyomuş ama zerre vermiyo. Az önce kavga ettik. Hep aynı herşey için bana demediğini bırakmıyo. Biz çok zor şartlarda -3500 lira hep ekside bi yandan borç öder olduk. Bu sene de ucu ucuna ödüyoz biraz kalıyo işte ödeyemediğimiz. Eşimin ailesinin evi barkı var. Bu çok acıyo onlara babasına gitmiş ayakkabı almış transmitter deniyo arabaya ondan almış. Ben bunları hep 4-5 ay sonra öğreniyorum. Ben aileme bişey alamadım. Bide 2-3 aydır hep hesabı 60-70 tl açık güzellikle sordum Sana ağır konuşurum dedi. Kapattım bana s..git diye küfür etti birazdan özür diledi ben o arada gene sordum söylemedi ama kabul ediyo. Ben paragöz değilim ama öyle sıkıntı çektik ki düzelelim kafa kafaya verelim diyorum. O ne derdinde. Neyse en ağrıma giden de kavga sırasında öyle ağır konuşuyo ki. Sünepe hayvan ağzından çıkan hep bu laflar. Düzelir diyorum soğuk duruyorum artık hep hakaret eder oldu. Bide kapıları falan kırdı.Bide hep odaları ayırıyor.Her kavgadan sonrada 100km uzakta şehir merkezine kaçıyo. Gene gitti. Yani kavga sebebi kim olursa olsun bunları adamdan saymayanlar için bile ağzına geleni söyledi. Evlenmeden önce çok kıskançtı hep beni üzerdi ama ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim resmen evde köpek gibiyim. Odaları ayırmış ben artık bitmişim odasına da girmeyecekmişim uzun oldu biliyorum. Haa aileside o kadar borç içinde bizim 50 liralık halı borcumuzu bile ödememişti. Bunu halası okuttu ana baba sağlamken askere gene halası yolladı. Düğünün adan zye altınımı bile biz aldık bu neden bana böyle vicdansızlık yapıyo sevgi bittiği gibi saygı falanda yok . Her kavgada bana hep boşan diyo yalvarıyo boşan diye ben çok üzülüyorun Ne yapayım...
Hanımlar merhaba. Son durumlardan ve geçmişte yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Biz herşeyimizi kendimiz yaparak evlendik. Evlendikten sonra 6 ay ayrı kaldık tayin sebebiyle her hafta geldi. Sonra 2. aydan sonra falan (benim çamaşırlarımı o yıkıyordu evi onun olduğu yere kurduk o şekilde uygundu tayin açısından) araba alalım dedi. Neyse ailesi yardım etmedi kredi çektik aldık çoooook borcumuz vardı. Öyle çok tartıştık ki tamam dedim. İşte ilk sorunlar bu zamanlar başladı.Birden canavar kesildi. Odaları ayırdı düşünün yeni evliyiz ağladım ağladım bağırdım ağrıma gitti. Çünkü annemlerle kavgalar etmiştim .annem ailesi bişey yapmıyo diye istememişti. Neyse yanıma geldi sarıldı öptü. Sonrakilerde çoğunlukla ben onun yanına gittim. Korktum sanki uzarsa bitecek diye korktum haklı olduğumu bilsemde gittim yanına. Oda herseferinde işte malum son.
Allah var şimdi yukarda hiç yalnız bırakmaz gezeriz tozarız, istediğimi alırım . Arabasına düşkündür kendine almaz arabaya alır.
Bugün aklıma geldi, askerdeydi bana ilk en kötü sözleri o zamansöyledi. daha öncede kavga ederdik ama kötü söz yoktu. Günde 5-6 saat konuşurduk askerde de her akşam arardı kısa. İlk ozaman 4 gün konuşmadık aramadım en sonunda o aradı.
Evlencez annesigil biz biraz kalın 18-19 gr falandı heralde bilezik almıştık. Onlarda 2 bilezik alabiliyorlarmış bari onlardan alsınlar dedim. Bana aç gözlüsün dedi biraz daha söyledi pidecideydik wcye gidince bu indim aşağıya hesabı ödedim kaçtım.Memlekete 2buçuk saatlik yoldaydı gittiğimiz yer beni otobüste yakaladı tahmin etti heralde Özür diledi. Amaannn uzadı hep aynı işte.
Şimdi ise bu aralr çok kavgalarımız oldu her hafta dudağımda sıkıntıdan uçuk çıktı. Olmaz bi sebepten istediği zaman ve saate istediği yerde olmuyorum diye ağzına geleni saydı durdu öyle soğudum ki. Barıştı gene afedesiniz kıçımdan ayrılmadı. Ağladığımı öyle çok gördü ki beni ciddiyede almıyo artık.
Bugün akşam tam iftar vakti çıktı evden 5-10 dk sonra geri geldi. Karnım tok dedi benimle yemedi. 1 saat sonra girdi yedi. Kapısını hep kapatırdı bugün akşam açık bu gel demek. Benimle resmen oyuncak gibi oynuyor kendimi öyle basit bi insan yerine koydum ki dediğim gibi kızdım bağırdım ağladım yine kendimi koynunda buldum kendim istedim.
Şimdi bayanlar ben kendimi önemsetmek ciddiye aldırmak için söyleyin ne yapcam. Yoksa bu beni top gibi oynar durur.Uzun oldu bugün geçmişi hatırladım üzüldüm...
Kızlar inş doğrudur dedikleriniz. Valla o boşan diye yalvaran adama ne oldu bilmiyorum o kağıdı hemen imzalar bende yarın davayı açarım diye düşünmüştüm. Hatta evi bile düşünmüştüm nereye taşınırım diye . Ben daha önce daha da üzücü şeyler yaşamıştım fakat kalbim hiç bu kadar soğumamıştı. Derdim içimden ne kadar tatlı ya her an öpesim gelirdi. Şimdi yüzüne bile bakmamışım adamın 3 gündür ben de bana şaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?