• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok üzgünüm, çözüm yok ama...

Evet biraz uyuyakaldım. Yanlış anlama var benim anneme babama gideriz sağlam bi terbiyesizlik onlara da yapmıştı sonra anlatırım ama gideriz yani. Bide hesabının tamamı açık değil her ay 60-70 TL açık onu söylemiyor. Bizim kadar borç içinde yüzerken buda önemli neyse geri yazdıklarım doğru.

Asıl mesele evet kağıdı verdim şöyle baktı boşanma sözleşmesi yazısını gördü delirdi yatıyodu aldı attı yerlere sonra ben çıkıyodum aldı yırttı. Benim işimi zorlaştırırsın uzatırsın dedim. Çok istiyordun hani hemen imzalarsın diye düşünüyordum dedim.Millet ramazanda açmış ben ne düşünüyormuşum çıktım kapıyı kapat dedi hıslı hırslı. Ben dedim seni zaten gözden çıkardım .Herşey gençliğimde gelsin başıma daha seni ağlaya ağlaya ne zamana kadar çekecem dedim.Geldim . Şimdi bu geri ne yapıyo böyle

canım senden böyle bişey beklemiyodu bu yüzden sinirlendi senin böyle bişey yapacağı aklının ucundan geçmemiş galiba erkekler böyle şeyi gurur yaparlar nasıl benden ayrılır gibisinden bi kaç gün geçsin bak nasıl özür dilicek yalvaracak nedense böyle bişey yapmadan aklı başına gelmiyo ramazanda aç kalmak dert değilki insanı üzmüyoki ama onun yaptıkları seni üzüyo bide gerçekten o kadar çok istiyodu madem neden ayrılmadı bunun amacı seni daha çok üzmekmi canım senin ne kadar mutsuz olduğunu görmüştür herşey basit gelirken şimdi ciddiyetini anlamıştır şimdi daha iyi düşünür hayırlısı canım

ekonomik olarak özgür kadınların özellikle böyle psikolojik şiddete neden katlandıklarını anlamıyorum hadi mesleği olmayan yada işi olmayan cocuklu kadın olsanız tekrar tekrar deneyin derim ama sizi anlamakta güçlük cektim

serin7979 arkadaşım canım biz 4 yıl kadar çıktık 6-7 ayda nişanliydık. Benden başka kimseyi gözü görmezdi. Neler yapardı bilsen ev arkadaşlarım kızkanır erkek arkdaşlarıyla kavga ederlerdi. O kadar yani. Tek kavgamız kıskançlığı olmuştur evlenene kadar.

Bir evlendik 2. aydan sonra burnumdan nasıl geldi bilmem. Yinede evine bağlı her yönden evden bir yere gitmezdi.Hala öyle yani dışardan bakınca mükemmel erkek tipi çiziyor. Cinsel anlamda da bana çok düşkündür.Bi bakarsın deli gibi aşık yürümeme kıyamaz bi bakarsın elinin ağzının ayarı yok.

Sizler nasıl yuvanıza aşıksanız bizde öyleyiz. ınanırmısın bişeye üzüldüyse azcık bile olsa mesela uyuyakaldı ya uyandırırım akşam 10:30 gibi tatlı yapmışımdır süpriz keyfi yerine gelsin diye. Seviyordum kocamı çok aşıktım. Bunun içinde kendimden nefret ediyorum. Gerizekalının tekiyim.

canım benim sevmek kötü bişey değil bu yüzden kendinden neden nefret ediyosun evlenince hiçbişey eskisi gibi olmuyo herşey değişiyo fikirler değişiyo sevgin değişiyo kavgaların artıyo çok kırıcı olabiliyosun ama sevgiliyken yada nişanlıykenki gibi olmuyo o zaman sen onun değildin ayrılmak istesen bitti deyip çekip gidebilirdin o yüzden kıskançlık oluyo ama şimdi ayrılalım desen bile o istemeden olmuyo malesef ve bu yüzden bu kadar rahatlar nasıl olsa benim nikahımda deyip istediklerini söyleyebiliyolar yanlış yapıyolar senin kocanı düşündüğün kadar sevdiğin kadr kocanda seni sevseydi evliliğinizde sorun olmazdı önemli olan evin içinde mutlu olmanız dışarda yapmacık evin içinde dişlerini gösteren bi erkek bence canım bundan sonra oda seninle konuşma bi karara varmak isticek al karşına konuş ne istediğini ondan ne beklediğinde evinde huzurunun olmasını böyle giderse sonu olmadığını birbirinizi üzdüğünüzü üzeceğinizi söyle oda insan sonuçta anlar illaki seni bence konuşmadan çözemezsiniz

Ya öyle boşanmak yüzünü görmek istemiyorum tahammül edemiyorum . Yani gözlerimi kapasam herşey bitmiş olsa istiyorum. 2 yıllık evliyim baiştan beri kavgalar tabi mutlu günlerimiz de oldu. Evliliğimin ilk yılları memlekette evleri var tabi kaynananın üst katında oturcaz oraya gitmiyorum diye çok üzdü beni memleketede 1buçuk saat uzaklıktayız. Uzak değil evin tek oğlu ama benim aileminde kimsesi yok kardeşim 4-5 saat uzakta bir yerde. Yani bende evimin tek çocuğuyum baskı baskı.Bunun içinde istemiyo beni annesi onun gib psikolojik rahatsız eminim ablasının evinde sürekli kavga olmasına sebep oluyo kaç kere bu kavgalara şahit oldum.

Evet eğitimciyim çok şükür kendime bakabilecek kuvvetim var. Annem babam yanımda olurlar.Dua edin şu anda öyle duruyorum kabullenmeye cesaretimi toplamaya çalışıyorum...

:( yenide evliymişsin yani zor bir durum
ama bu adam bu kadar saygısızsa haddini bildirmek lazım herkesin bir haysiyeti onuru var kavga edersinde adabı ile edersin ne o küfürler felan terbiyesizlik bence
alttan alma süründür derim ben...

Evet biraz uyuyakaldım. Yanlış anlama var benim anneme babama gideriz sağlam bi terbiyesizlik onlara da yapmıştı sonra anlatırım ama gideriz yani. Bide hesabının tamamı açık değil her ay 60-70 TL açık onu söylemiyor. Bizim kadar borç içinde yüzerken buda önemli neyse geri yazdıklarım doğru.

Asıl mesele evet kağıdı verdim şöyle baktı boşanma sözleşmesi yazısını gördü delirdi yatıyodu aldı attı yerlere sonra ben çıkıyodum aldı yırttı. Benim işimi zorlaştırırsın uzatırsın dedim. Çok istiyordun hani hemen imzalarsın diye düşünüyordum dedim.Millet ramazanda açmış ben ne düşünüyormuşum çıktım kapıyı kapat dedi hıslı hırslı. Ben dedim seni zaten gözden çıkardım .Herşey gençliğimde gelsin başıma daha seni ağlaya ağlaya ne zamana kadar çekecem dedim.Geldim . Şimdi bu geri ne yapıyo böyle

sende bi süre uzak dur hiç üzerine gitme
üzerine düşen her şeyi yap ama samimi olma
sorarsa cevap ver sormazsa hiç umursama
madem ayrı yatıyor bir süre sende ayır odanı
ağladığınıda hiç gösterme zayıf bir kadın olduğunu düşünmesin

madem eşiniz için gözden çıkarılmışsınız,git güle gle diyo..boşanalım diyo o halde tamam diyin bi bakalaım ne olacak?? o zaman tutuşacak benc eve düzelmeye çalışacak..

Canım yazımı okuduysan zaten adam boşanma yazısını görünce delirdi. ıstemiyo blöfmüş yada neydiyse.Konuşsam konuşacak yüzüme bakıyo kuzu olmuş. Fakat şartlarımı dayatmak için bekliyorum ayağıma gelsin diye.

Arkadaşlar bugün 2de milli eğitimde müdürler toplantısı vardı. Beraber okuldan geldik 12de.Biraz uyumuş uyandı ben giderim dedim bırakmadı. Aşağıda beni 3saat bekledi. 3 gündür peynir ekmekten başka bişey yememiş. Suratı kararmış öyle bir. Kuzu gibi bende oruçluydum yemeğe gel dedim beraber yemek yedik. Şimdilik kendini laptopta online büyük kaçış izliyo sürekli oyalanıyo sonra ne olacak bakalım. Siz ne düşünüyosunuz bu adam niye böyle cins.

canim kocan isin ciddiyetini yeni anladi..biz kadinlar sessiz olup, alttan aldikca uzerimize daha cok yuklenirler. ama artik yeter dedigimizde, bir gun evvel bize arslan gibi kukreyen kocalar, kuzu kesilirler. esin bundan sonra biraz kendini toparlayacaktir. ama sende yeri geldiginde susma kendini savun.. sana saygi duymasi gerektigini unutturma ona..saygi olmayan yerde ne huzur olur nede sevgi..umarim esin bundan sonra hatalarinin farkina varir ve tekrarlamaz..hatasiz kul olmaz. muhim olan hatalarimizi anlayip telafi etmektir..Allah yuvalarimiza huzur ve mutluluk versin..

neden olcak senden böyle bişi beklemiyodu.hani boşanmayı istiyodu neden sevinmedi sende boşanmak isteyince.sakın taviz verme bence yavaş yavaş yola gelcek.çünki 3-5 gün önce boşan dien adam nie seni 3 saat beklesin.o sanıyodu ki ben bunun canını boşan beden nolur diyerek yakarım ama nasıl olsa o benden boşanamaz diyodu ama noldu.baktı ki sende kararlısın onu da aldı bi telaş

canim kocan isin ciddiyetini yeni anladi..biz kadinlar sessiz olup, alttan aldikca uzerimize daha cok yuklenirler. ama artik yeter dedigimizde, bir gun evvel bize arslan gibi kukreyen kocalar, kuzu kesilirler. esin bundan sonra biraz kendini toparlayacaktir. ama sende yeri geldiginde susma kendini savun.. sana saygi duymasi gerektigini unutturma ona..saygi olmayan yerde ne huzur olur nede sevgi..umarim esin bundan sonra hatalarinin farkina varir ve tekrarlamaz..hatasiz kul olmaz. muhim olan hatalarimizi anlayip telafi etmektir..Allah yuvalarimiza huzur ve mutluluk versin..

aynen cnm aynen.bizim suskunluğumuzu salaklık veya güçsüzlük sanırlar.öyle olmadığını görüncede afallarlar

seninki baya sokaa girdiiikaydirigubbakcemile3
iyi yapiyorsun yuz vermee burnu surtsun hemen erime..duygusallasmaada..
yoksa kisa zamanda ozune doner..
yola devam.........:lepi:

bu fikir işe yaradı oda şimdi düşünüyo seni üzdüğünün kırdığınıon farkına varmıştır inş düzelirde sende yuvanı dağıtmak zorunda kalmazsın oda seninle konuşucak ama ilk önce iyice düşünüp karar verip öyle konuşucak galiba hayırlısı canım vay be seni 3 saat beklemiş akıllanacak mı ne inşallah inşallah mutlu olursunuz oda düzelir herşey güzel olur bu mübarek günde iyi şeyler olsun hayatında

Kızlar inş doğrudur dedikleriniz. Valla o boşan diye yalvaran adama ne oldu bilmiyorum o kağıdı hemen imzalar bende yarın davayı açarım diye düşünmüştüm. Hatta evi bile düşünmüştüm nereye taşınırım diye . Ben daha önce daha da üzücü şeyler yaşamıştım fakat kalbim hiç bu kadar soğumamıştı. Derdim içimden ne kadar tatlı ya her an öpesim gelirdi. Şimdi yüzüne bile bakmamışım adamın 3 gündür ben de bana şaşıyorum...

:):) demekki arada bir korkutmak lazım senden öyle bişey beklemiyomuş baksana görünce kağıdı delürdü nasıl böyle bişey yapar düşünür sen onu çok seviyosun ya oda bunu düşünerek böyle bişey yapmaz beni bırakamaz derken bak ne geldi başına iyi oluyo güzelim aklı başına gelir gelmiştir kıymetini anlar sende kararlısın ya değişecek ya bitecek o blöf yapıyomuş sana laftaymış gerçekte öyle bişey düşünmüyodu demekki olsun olsun kıymetini bilsin

ALLAH yardımcınız olsun
çok zor bir durum kimse yuvasını bozmak istemez ama olmuyorsa olmuyo zorlama bence
bir an önce bu adamdan kurtulup hayatını düzene sok bence.
çocuğuzda yokmuş
neyi bekliyosunuz
bende benzer durumları yaşadım hep sabr etim alttan aldım inan her gaçan sene dahada kütüye gidiyo bu tip adamlar
13yıl sabr etim 3 çocuğa rağmen boşanıyorum insanların nediyeceğini umursamayın yaşadıklarınızı siz bilirsiniz neler çektiğinizi kimse anlamaz sadece konuşurlar boşverin

canım bence yüz verme kavga etme böyle gitsin sakın acıma çünkü bazı insanlar bundan anlıyor ne yazık ki şartlarını koy ortaya durup dururken barışma ki çektiğin onca acıya deysin Allah yardımcın olsun bırak yediğne içtiğine bile karışma belki acıyossun ama biraz sabret mükafatını alırsın inşallah yuva yıkmak o kadar kolay değil en azından düzelirse biraz denersin tabi sevgin bitmediyse

Back