Ya öyle boşanmak yüzünü görmek istemiyorum tahammül edemiyorum . Yani gözlerimi kapasam herşey bitmiş olsa istiyorum. 2 yıllık evliyim baiştan beri kavgalar tabi mutlu günlerimiz de oldu. Evliliğimin ilk yılları memlekette evleri var tabi kaynananın üst katında oturcaz oraya gitmiyorum diye çok üzdü beni memleketede 1buçuk saat uzaklıktayız. Uzak değil evin tek oğlu ama benim aileminde kimsesi yok kardeşim 4-5 saat uzakta bir yerde. Yani bende evimin tek çocuğuyum baskı baskı.Bunun içinde istemiyo beni annesi onun gib psikolojik rahatsız eminim ablasının evinde sürekli kavga olmasına sebep oluyo kaç kere bu kavgalara şahit oldum.
Evet eğitimciyim çok şükür kendime bakabilecek kuvvetim var. Annem babam yanımda olurlar.Dua edin şu anda öyle duruyorum kabullenmeye cesaretimi toplamaya çalışıyorum...
Evet biraz uyuyakaldım. Yanlış anlama var benim anneme babama gideriz sağlam bi terbiyesizlik onlara da yapmıştı sonra anlatırım ama gideriz yani. Bide hesabının tamamı açık değil her ay 60-70 TL açık onu söylemiyor. Bizim kadar borç içinde yüzerken buda önemli neyse geri yazdıklarım doğru.
Asıl mesele evet kağıdı verdim şöyle baktı boşanma sözleşmesi yazısını gördü delirdi yatıyodu aldı attı yerlere sonra ben çıkıyodum aldı yırttı. Benim işimi zorlaştırırsın uzatırsın dedim. Çok istiyordun hani hemen imzalarsın diye düşünüyordum dedim.Millet ramazanda açmış ben ne düşünüyormuşum çıktım kapıyı kapat dedi hıslı hırslı. Ben dedim seni zaten gözden çıkardım .Herşey gençliğimde gelsin başıma daha seni ağlaya ağlaya ne zamana kadar çekecem dedim.Geldim . Şimdi bu geri ne yapıyo böyle
canim kocan isin ciddiyetini yeni anladi..biz kadinlar sessiz olup, alttan aldikca uzerimize daha cok yuklenirler. ama artik yeter dedigimizde, bir gun evvel bize arslan gibi kukreyen kocalar, kuzu kesilirler. esin bundan sonra biraz kendini toparlayacaktir. ama sende yeri geldiginde susma kendini savun.. sana saygi duymasi gerektigini unutturma ona..saygi olmayan yerde ne huzur olur nede sevgi..umarim esin bundan sonra hatalarinin farkina varir ve tekrarlamaz..hatasiz kul olmaz. muhim olan hatalarimizi anlayip telafi etmektir..Allah yuvalarimiza huzur ve mutluluk versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?