Ben çok üzgünüm, çözüm yok ama...

vay be hem suçlu hem güçlü yani boşanma davası açsan yok demicek kazandığı paranın hesabını vermicektide niye evlendi böyle insanlara sinir oluyorum bencil ya

bekleme anacım bu adamı ömrünümü çürütücen yaa hep sorun hep kavga mutsuzluk insanları değişteremezsin yada değiştirmek çok zordur değişecek diye beklersen çok beklersin kendinide heba edersin amann hiç çekme o çekiyomu değmez anacım

Arkadaşlar olan oldu. Olaydan sonra banyo yaptı. baktım yine evden kaçacak adam kaçacak ben yakıt parası verecem öylemi dedim. Aldım anahtarı ver dedi vermedim. Anası gili aradı beni almaya gelin dedi. 100km uzaktaki insanlara. Evden sen benim için bittin şu bu diyerek gitti. Bende ağzıma geleni söyledim. Arabanın içinde kartı falan varmış aklıma gelmedi. Neyse annesine gelmeyin demiş açtı birazdan tlfonu.Yüzüme kapattı. Bişeyler daha dedi. Neyse msj yazdım karşılık geldi birazdan nerde olduğu belli değil.Beni rehberinden ve kalbinden silmiş.Arıyorum açmıyo birazdan açtı. Ses yok fotokopi makinası gibi çalışan bişeyin yanına komuş ses veren yok. Neyse toparladım kendimi beni istemeyeni ben hiç istemem dedi. Birazdan gene msj geldi. Annesigil inanmamış geliyolarmış. Buda eve geldi barıştık numarası yapacakmışız. Geldiler ben yattım halim kalmadı. Sabah kalktım hoşgeldiniz dedim ben okula gidiyorum dedim. Arkamdan balkondan bekle dedi. Yürüdüm arkamdan babası geldi. Okula götürmek için beni. Bende yolda gelirken olanları anlattım. Bi yandan da gözümün yaşaını tutamadım insanları da yok yere üzdük yani. Babası iyidir de anası oğlunda hiç suç bulmaz.Bende bulur dün akşam anasını konuşturmadı hiç. Neler söylerdi bilmem.

Olanlar bunlar boşan falan diye yorum yapmayın. Dünya ne gösterecek bakcaz. Bir süre yokum.

Son düzenleme:
eğitimci oldugunuza inanmak çok zor,o kadar zor anladım ki yazdıklarınızı,çok ciddi söylüyorum 3 kere okudum...vee öğretmenlik gibi bir mesleginiz varken böyle bir adamı neden çekiyorsunuz anlamadım

Slm canim, yazinin en altindaki cumle bana cok tuhaf geldi gercekten.

Seni anlamakta zorluk cekiyorum, buraya bir seyleri paylasmak icin yaziyoruz, herkez dusundugunu yazmakta serbest.

Ama sen boşan falan diye yorum yapmayın yaziyosun.

Kusura bakma canim, ama bu durumda olan annem le babamda olsa, anneme bosan derim ben. kötükedihüso

Burda ´90% yazilan yazilarda, bosan deniliyor sana, herkezin bir bildigi var herhalde.
Dunyada tek bosanan sen olmayacaksin, Formun basligi da cok tuhaf zaten BEN COK ÜZGÜNÜM AMA CÖZÜM YOK

Bu dunyada cözülmeyecek dert yoktur, ben buna inaniyorum turkbayragi

Merhaba arkadaşlar tekrardan. Biraz dinlendim kafamı toparlamaya çalışıyorum. yakaib arkadaşım gerçekten eğitimciyim ama teknik öğretmenim. Bizim türkçemiz biraz bozuk olur. Fakat ben iyi cümleler kurarım genelde. Üzüntüyle o şekilde anlattım yada sen diğer mesajları okumadın neyse.

Boşan demeyine gelince; forumda okuyoruz arkadaşlar aldatanlar tokatlayanlar bırakıp 2 ay gelmeyenler gece işe yalnız gönderenler vs. Biz burada biraz dert anlatıp kafa dağıtıyoruz(sorunlar paylaştıkça azalır ya) biraz da akıl alıyoruz. Buna benzer sorunlar yaşayanlar anlar boşan demek insanı acıtıyor. Karşımdaki insan bunu %100 HAKETSEDE. Bize bunu düşündüren bizim için bu insanların geçmişte yaptığı güzellikler. Tabi içimizde kalan sevgi kırıntıları. Sonuçta yazdıklarımı okudunuz benim için üzüldünüz zaman ayırdınız teşekkür ederim hepinize.

Boşan diye yalvarmaya gelince bir daha tekrarlayacağını sanmıyorum. Olaydan sonra içim öyle donduki hissettiğimi anlatamıyorum hayal kırıklığı en çokta. Çünkü okadar üzerime düşerdi ki nasıl oldu dedim hep. Halimden anladı heralde; ilk kez bu kadar bıktığımı. Geldi gönlümü almaya çalıştı. Kendi kendine odaya geldi tekrar o gece uyumamış ayırdığı eşyalarını eski yerlerine kuruyordu ben sahura kalktığımda. Bir daha gizli bişey yapmayacağına söz verdi. Zaten annesi babası gelmeyipde o gece eve dönmeseydi şimdiye boşanma durumunda olurduk. Artık babası ne dedi ona hiç bilmiyorum sormadım sormamda.

Ha niye durumu şimdi rölantiye aldım. Anlatayım psikolojisi bozuk kadın gibi görmeyin; tabi çok üzüldüm yıprandım tabiikide bozuldu. Kendimi sinir haplarıyla hiç uyutmadım beynim hep çalıştı durdu. Birazda bu yordu beni. Sinirle üzüntüyle eşimin iyi yanlarından hiç bahsetmedim. Eşim bütün parasını hesabıma yatırır kendi parasız gezer parasını hesabıma yatırır. Hep beraber gezeriz balığa gideriz yemeğe gideriz gezeriz. Evden hiçbiyere gitmez tek hobisi arabasıdır yıkar boyar durur. ılgilidir, evine bana hiç yalnız bir yere göndermez. Zaten çok kıskançtır. Kıskançlığı yüzünden de beni çok üzmüştür.ışte boşan deyince bunlar da geldi aklıma . Bi yandan da beni terkedip gitmesi hakaretler . ıkilemde kaldım. Kafam karıştı.Şimdi gene çok alakalı . Sevgiyle bakıyor. ılk zamanlardaki gibi.

Bu yüzden de ikinci şansı hakettiğini düşündüm rölantiye aldım .Bide kendiyle ilgili 3 ay önce öğrendiğimiz bi rahatsızlığı var. O da çok psikolojisini bozdu sanırım. Gerçi ikimizide bağlayan bişey. Ben ondan çok ağlamışımdır. Bide bunu düşündüm yüzüstü bırakmak istemedim. Biraz uzun oldu.

Ben herkesten dua istiyorum. Dünya duayla durur derler.Forumdaki derdi olan arkadaşlara da dua edicem Allah hepimize huzur ve mutluluk versin inşallah.

18 yıllık evlilikten, çok fedakarlık yaptıktan sonra bazı şeylerin değiştiğini düşünseniz dahi kişinin onurunu kıran biçok şeyin değişmediğini, sadece yaşanma süresinin arasının açıldığını ben yaşadım arkadaşım.Değişmiyorlar. Sadece değişmiş gibi görünüyorlar ve yıllar sonra bakıyorsunuz ki yaşadığınız kişi hep aynı.Sadece siz değişmişsiniz.Söylediklerine ve yaptıklarına tepki göstermeden yaşamaya çalışmışsınız.Üzüle üzüle daha çok üzüntüye nasıl katlanılır onu öğreniyorsunuz. Ne saygı ne sevgi birşey kalmadan alışkanlık çerçevesinde mutsuz fakat içindeki umudu kaybetmemiş bir şekilde yaşayıp duruyorsunuz.Aslında uyum sağlamak adına ortak nokta aramayan erkekler saltanatlarının hep süreceğini zannediyorlar.Ve birgün kadın güçlerinin ve ne kadar boş mücadele verdiğinin farkına vardığında asıl zavallı duruma düşen bunca sene egemen olan o kocalar oluyor.Siz ise üzüntüyle geçen güzel yıllarınızı ve giden emeklerinizi düşünmeden edemiyorsunuz

cok dogru ve guzel anlatmissin canim..
ewet onlar degil biz degisiyoruz..biz onlar icin yasiyoruz kendimiz icin degil..

alkisalkisalkis
kesinlikle katılıyorum arkadaşım yorumuna
neyse ki çocuk yok

Ben bişey yapmıyorum zaten arkadaşlar rölantide dedim ya. Aşk sevgi gösterileri içinde olan o. Bunu taklit içinde yapmıyo. ıçinden geliyo. Öyle numaracı değildir. Olduğu gibidir. Nasıl böyle eskiye dönüyo bilmiyorum ama.Blöfmüş işte her söylediği. Kendini küçük düşüren nazlı kızlar gibi anasını babasını çağıran o; o utansın.

hal avukat istiyormusun benim tanıdığım bir arkadaş var sorunda o yardımcı olur

ikinizede bir sans vermek en iyisi sonra yanlismi yaptim diye düsünmezsin zaten seni kaybetmek istemiyorsa bir daha o sekilde davranmaz

peki size soruyorum bu çaresizlik kadının sürekli ödün vermesi erkeğin kendine her şeye rağmen çeki düzen vermemesine karşılık türkiyedeki kadınlar ne yapıyor? ben size söyleyeyim kadercilik.bu benim kaderim diye çekiyor.ve geçmişe dönüp baktığı zaman hep pişmanlık özveri hakaret çile insan yerine kadın yerine konulmamak çocukların ve eşin hizmetçiliğini yapmak.bence sorun daha büyük yaşanılana karşı tepkisiz kalmak sineye çekmek.ben konuyu açan arkadaşı geç kaldığı hareketi için gönülden destekliyorum en azından bundan sonrası için hayatınızı kendiniz için kendinize saygınız olarak yaşayın.

okrken bile daraldım oysa sen yaşıyorsunmafoldumbenyanlız kalmaktan korkma zaman en güzel ilaç olacaktır.

Sağolun arkadaşlar yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel. Allah'a dua ediyorum haketmediği mutluluğu kimse yaşamasın diye. Şimdilik şikayet yok. ıstiyorsa yine yapsın kaybedecek olan kendisi. O akşam karar vermiştim zaten ilk 1 saaten sonra sakinleştim msj yazdım beni istemeyeni ben hiç istemem dedim. Yürüye yürüye 10 km uzağa gitmiş. Gerçekten gitmek isteseydi annesi babası onu yoldan alabilirlerdi; fakat o barıştık demiş ve o 10 km lik yolu tekrar yürüyerek geri döndü. Blöf blöf blöf...

eşin çok sinirli bir yapıya sahip sanırım böyle bir erkekle geçinmek zor ama eşinin her kavganızda boşanalım demeside hiç hoş değillmaz:
onun gözünü korkut canım seni elde keklik görmesin

kavganın bile bir adabı vardır...

erkeklerin geneli annesine yönelik küfürlerde ortalığı birbirine katıyorlar, ama eşleriyle kavgada tabiri caizse ana avrat dümdüz küfrediyorlar.. bu nasıl bir çelişki hala anlayamıyorum..etrafımdada böyle insanlar gördüğüm için hep merak ederim..

sizin eşinizde her kavgada evi terkeden bir adam, küfürlerin haddi hesabı olmadığı bir adam diyorsnuz..

size söyleyeyim. eşiniz değişmez.. değiştiğine inanmayın.

sizi seviyordur , lakin bir söz vardır: insanı kavgada tanırsın diye..demekki eşinizde kendini kaybeden tiplerden..

hakkınızda iyi neyse o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…