• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok üzgünüm, çözüm yok ama...

yuva yıkamk kolay değil canım.Tabi bunları unutmakta öyle.Biraz ayrı kalıp burnu sürtüldükten sonra yapabileceksen bence tekrar dene...kaydirigubbakcemile

Merhabalar forumu yeni takip etmeye başladım aynı sorundan muzdarip olanları gördüm biraz rahatladım. Benim mutsuzluğum ise eşimle değer veriyomuş ama zerre vermiyo. Az önce kavga ettik. Hep aynı herşey için bana demediğini bırakmıyo. Biz çok zor şartlarda -3500 lira hep ekside bi yandan borç öder olduk. Bu sene de ucu ucuna ödüyoz biraz kalıyo işte ödeyemediğimiz. Eşimin ailesinin evi barkı var. Bu çok acıyo onlara babasına gitmiş ayakkabı almış transmitter deniyo arabaya ondan almış. Ben bunları hep 4-5 ay sonra öğreniyorum. Ben aileme bişey alamadım. Bide 2-3 aydır hep hesabı 60-70 tl açık güzellikle sordum Sana ağır konuşurum dedi. Kapattım bana s..git diye küfür etti birazdan özür diledi ben o arada gene sordum söylemedi ama kabul ediyo. Ben paragöz değilim ama öyle sıkıntı çektik ki düzelelim kafa kafaya verelim diyorum. O ne derdinde. Neyse en ağrıma giden de kavga sırasında öyle ağır konuşuyo ki. Sünepe hayvan ağzından çıkan hep bu laflar. Düzelir diyorum soğuk duruyorum artık hep hakaret eder oldu. Bide kapıları falan kırdı.Bide hep odaları ayırıyor.Her kavgadan sonrada 100km uzakta şehir merkezine kaçıyo. Gene gitti. Yani kavga sebebi kim olursa olsun bunları adamdan saymayanlar için bile ağzına geleni söyledi. Evlenmeden önce çok kıskançtı hep beni üzerdi ama ben böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim resmen evde köpek gibiyim. Odaları ayırmış ben artık bitmişim odasına da girmeyecekmişim uzun oldu biliyorum. Haa aileside o kadar borç içinde bizim 50 liralık halı borcumuzu bile ödememişti. Bunu halası okuttu ana baba sağlamken askere gene halası yolladı. Düğünün adan zye altınımı bile biz aldık bu neden bana böyle vicdansızlık yapıyo sevgi bittiği gibi saygı falanda yok . Her kavgada bana hep boşan diyo yalvarıyo boşan diye ben çok üzülüyorun Ne yapayım...

Ya tek kelime ile düşünmene bile gerek yok boşan arkadaşım o ne demek ya insan karısına sünepe hayvan der mi yada bu lafları dediği bi kadından kendisine nasıl karılık yapmasını bekleyebilir bak işte eşinde diyomuş sana boşan diye sen neden korkuyosun yada neden sabrediyosunki o seni çoktan gözden çıkarmış salla gitsin ya bu hayat senin sana değer vermeyen bi insanla boşuna yıllarını tüketme sende göreceksinki gün geçtikçe her şey daha da kötüye gidecek yol yakınken daha az hasarla kendini kurtar hakaretler seninde kendine olan saygını ve güvenini yıkacak buna izin verme bu evlilikte kurtarılacak biley kalmamışki sen neyin mücadelesini veriyosun canım benim eminimki seninde karşına sana hakettiğin değeri verecek biri çıkarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba. Son durumlardan ve geçmişte yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Biz herşeyimizi kendimiz yaparak evlendik. Evlendikten sonra 6 ay ayrı kaldık tayin sebebiyle her hafta geldi. Sonra 2. aydan sonra falan (benim çamaşırlarımı o yıkıyordu evi onun olduğu yere kurduk o şekilde uygundu tayin açısından) araba alalım dedi. Neyse ailesi yardım etmedi kredi çektik aldık çoooook borcumuz vardı. Öyle çok tartıştık ki tamam dedim. ışte ilk sorunlar bu zamanlar başladı.Birden canavar kesildi. Odaları ayırdı düşünün yeni evliyiz ağladım ağladım bağırdım ağrıma gitti. Çünkü annemlerle kavgalar etmiştim .annem ailesi bişey yapmıyo diye istememişti. Neyse yanıma geldi sarıldı öptü. Sonrakilerde çoğunlukla ben onun yanına gittim. Korktum sanki uzarsa bitecek diye korktum haklı olduğumu bilsemde gittim yanına. Oda herseferinde işte malum son.

Allah var şimdi yukarda hiç yalnız bırakmaz gezeriz tozarız, istediğimi alırım . Arabasına düşkündür kendine almaz arabaya alır.

Bugün aklıma geldi, askerdeydi bana ilk en kötü sözleri o zamansöyledi. daha öncede kavga ederdik ama kötü söz yoktu. Günde 5-6 saat konuşurduk askerde de her akşam arardı kısa. ılk ozaman 4 gün konuşmadık aramadım en sonunda o aradı.

Evlencez annesigil biz biraz kalın 18-19 gr falandı heralde bilezik almıştık. Onlarda 2 bilezik alabiliyorlarmış bari onlardan alsınlar dedim. Bana aç gözlüsün dedi biraz daha söyledi pidecideydik wcye gidince bu indim aşağıya hesabı ödedim kaçtım.Memlekete 2buçuk saatlik yoldaydı gittiğimiz yer beni otobüste yakaladı tahmin etti heralde Özür diledi. Amaannn uzadı hep aynı işte.

Şimdi ise bu aralr çok kavgalarımız oldu her hafta dudağımda sıkıntıdan uçuk çıktı. Olmaz bi sebepten istediği zaman ve saate istediği yerde olmuyorum diye ağzına geleni saydı durdu öyle soğudum ki. Barıştı gene afedesiniz kıçımdan ayrılmadı. Ağladığımı öyle çok gördü ki beni ciddiyede almıyo artık.

Bugün akşam tam iftar vakti çıktı evden 5-10 dk sonra geri geldi. Karnım tok dedi benimle yemedi. 1 saat sonra girdi yedi. Kapısını hep kapatırdı bugün akşam açık bu gel demek. Benimle resmen oyuncak gibi oynuyor kendimi öyle basit bi insan yerine koydum ki dediğim gibi kızdım bağırdım ağladım yine kendimi koynunda buldum kendim istedim.

Şimdi bayanlar ben kendimi önemsetmek ciddiye aldırmak için söyleyin ne yapcam. Yoksa bu beni top gibi oynar durur.Uzun oldu bugün geçmişi hatırladım üzüldüm...

mademmm oyleee eger hala esinle olmak istiyorsan diren bundan sonraa duygusal olma..
mantik gitti mi gercekten kaybediyorsun..madem farkindasin aman ne olacak diyip gitmeee..
alismislar bekliyorlar gelecegini biliyor...
film izleekitap oku ama onu dusunmeeeee sakinnn...
yapamayacagini dusunuyorsandaa bosann...gul gibi meslegin var..bu erkeklere neden iyi olmaya gelmiyorrr yaa...

Canim benim yaa...

Kac aydir veya kac senedir evlisin ki a$k bitti???

Esin in davranisi hic hos degil canim ya, oda ayirmak ne demek...

Okudugum kadariyla, hakaret isitecek bir durum yok..

Sen bir sure daha cocuk yapma bence canim, aklini basina topla yani.

Evini barkini cok seviyorsan, biraz daha sabretmeye calis, otur adam akilli konus.

Baktin yine ayni, elinden geleni yaptiysan, artik son care bosanmak bence.

Hanımlar merhaba. Son durumlardan ve geçmişte yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Biz herşeyimizi kendimiz yaparak evlendik. Evlendikten sonra 6 ay ayrı kaldık tayin sebebiyle her hafta geldi. Sonra 2. aydan sonra falan (benim çamaşırlarımı o yıkıyordu evi onun olduğu yere kurduk o şekilde uygundu tayin açısından) araba alalım dedi. Neyse ailesi yardım etmedi kredi çektik aldık çoooook borcumuz vardı. Öyle çok tartıştık ki tamam dedim. İşte ilk sorunlar bu zamanlar başladı.Birden canavar kesildi. Odaları ayırdı düşünün yeni evliyiz ağladım ağladım bağırdım ağrıma gitti. Çünkü annemlerle kavgalar etmiştim .annem ailesi bişey yapmıyo diye istememişti. Neyse yanıma geldi sarıldı öptü. Sonrakilerde çoğunlukla ben onun yanına gittim. Korktum sanki uzarsa bitecek diye korktum haklı olduğumu bilsemde gittim yanına. Oda herseferinde işte malum son.

Allah var şimdi yukarda hiç yalnız bırakmaz gezeriz tozarız, istediğimi alırım . Arabasına düşkündür kendine almaz arabaya alır.

Bugün aklıma geldi, askerdeydi bana ilk en kötü sözleri o zamansöyledi. daha öncede kavga ederdik ama kötü söz yoktu. Günde 5-6 saat konuşurduk askerde de her akşam arardı kısa. İlk ozaman 4 gün konuşmadık aramadım en sonunda o aradı.

Evlencez annesigil biz biraz kalın 18-19 gr falandı heralde bilezik almıştık. Onlarda 2 bilezik alabiliyorlarmış bari onlardan alsınlar dedim. Bana aç gözlüsün dedi biraz daha söyledi pidecideydik wcye gidince bu indim aşağıya hesabı ödedim kaçtım.Memlekete 2buçuk saatlik yoldaydı gittiğimiz yer beni otobüste yakaladı tahmin etti heralde Özür diledi. Amaannn uzadı hep aynı işte.

Şimdi ise bu aralr çok kavgalarımız oldu her hafta dudağımda sıkıntıdan uçuk çıktı. Olmaz bi sebepten istediği zaman ve saate istediği yerde olmuyorum diye ağzına geleni saydı durdu öyle soğudum ki. Barıştı gene afedesiniz kıçımdan ayrılmadı. Ağladığımı öyle çok gördü ki beni ciddiyede almıyo artık.

Bugün akşam tam iftar vakti çıktı evden 5-10 dk sonra geri geldi. Karnım tok dedi benimle yemedi. 1 saat sonra girdi yedi. Kapısını hep kapatırdı bugün akşam açık bu gel demek. Benimle resmen oyuncak gibi oynuyor kendimi öyle basit bi insan yerine koydum ki dediğim gibi kızdım bağırdım ağladım yine kendimi koynunda buldum kendim istedim.

Şimdi bayanlar ben kendimi önemsetmek ciddiye aldırmak için söyleyin ne yapcam. Yoksa bu beni top gibi oynar durur.Uzun oldu bugün geçmişi hatırladım üzüldüm...

Benim bildigim tek sey var canim, bu erkek milletine fazla yuz vermeyeceksin.

Ve kar$isinda aglamayacaksin, agladigin zaman caresiz gibi goruyor seni, daha cok ustune geliyor, guclu olacaksin!

Caresiz olsan bile, onun evde olmadigi zaman agla.

Kendini susle pusle, oyle gez evin icinde, o ko$sun senin gotunde, sen onun kinde degil canim.

Iftari disardami aciyor, sende onu bekleme evde, sende cik disari sende annenlerde veya baska bir yerde ac orucunu.

Ne ara ne sor, o disarda oldugu zaman, ve seni aradiginda me$gul mu$ gibi davran, kisa kes telfon gorusmesini kapat telefonu.

O seni umursamiyorsa, sende onu umursama, yani kulahlari degisin biraz, oda anlasin senin yerinde olmak neymis! opuyorumnanaktan

Allah yardimcin olsun canim a.s.

Kızlar inş doğrudur dedikleriniz. Valla o boşan diye yalvaran adama ne oldu bilmiyorum o kağıdı hemen imzalar bende yarın davayı açarım diye düşünmüştüm. Hatta evi bile düşünmüştüm nereye taşınırım diye . Ben daha önce daha da üzücü şeyler yaşamıştım fakat kalbim hiç bu kadar soğumamıştı. Derdim içimden ne kadar tatlı ya her an öpesim gelirdi. Şimdi yüzüne bile bakmamışım adamın 3 gündür ben de bana şaşıyorum...

kuzu olmak için karşındakini buz gibi soğutmak mi lazım illa. düğün bitmiş kınayı gtüne çalsın eniştebey. hiçbişey eskisi gibi olmıcak. suratına bakıp geçmişi hatırlayacaksın, bana bunları demişti diceksin. en ufak bi ilginde gene sana hakaret yağdırcak şımarcak korkusuyla aynı evde ona soğuk davranacaksın belki de. evlilik mi bu güzel ablam. tuzbuz olup da birleşen bir şey bilmiyorum ben. bekara karı boşamak çok kolay evet, saa boşan demem asla. ama değermi sence gerçekten bunu merak ediyorum. değerse ne için bu değer?

Hala haklı olduğunu sanıyor gelmeyişi bundan. Parayı o kazanıyomuş nereye harcadığı sorulmazmış.Tabii düğün borçlarını benle halletti ya. Bu erkek milleti ne aşağılık ya. Kadınların dürüstlüğünün binde biri olamazlar

öncelikle Allah yardımcın olsun diyeyim. sana kendi başımdan geçenleri anlatayım,sonra sen kararını ver devam edip etmemek konusunda.
ben 26 yıllık evliyim.ilk günlerden beri eşimin boşanalım demesi bitmedi.aynen senin dediğin gibi normalde iyi birisi gibi duruyor.sessiz, sakin,anlayışlı herkes onu takdir eder.özünde de iyibir insandır
ama derler ya iyi bir insan olabilir ama iyi bir koca değil.
şimdi bizde şöyle ;
evlendik hiç özel hayatımız olmadı.sürekli ailesi ile içiçeydik.ya onlar bizde ya da biz onlarda
benim gitmek istemediğim zamanlarda tek başına gider yer içer yatmaya gelirdi.bu arada aynı şehirde ama ayrı semtlerde oturuyorduk.aramazıda araçla 1 saat mesafe vardı.ben tek başına evde otururdum.
gelincede büyük bir kavga efendim niye suratım asıkmış.aynı senin eşinin söylediği küfür ve hakaretleri
söyler defol git derdi.ben de her kavganın sonunda gelip bana sarılmasını bekler ama her seferinde gurursuzca ben giderdim.
her kavgamızda beni terketmekle tehdit eder,akıllı ol derdi.s... git lafını o kadar çok duydum ki artık günlük konuşma gibi olmuştu.bir oğlum oldu.2. ve 3. hamileliklerimi beyefendi istemediği için sonlandırmak zorunda kaldım.(doktordan randevuyu o alıp bana haydi kürtaja gidiyoruz dedi.)
yıllar böyle geçti hep 3. şahıslar için beni kırdı.ve boşanalım diyip durdu.herkese bizim sorunlarımız var anlaşamıyoruz diye aile içinde olanları anlattı.
sadece ailesi değil,hiç tanımadığımız bir insan bile benden önce geldi.onlar için kalbimi kırdı.
haksızda olsa asla barışmak istemedi.hep ben barıştım.
ama kavgalarımız hiç bitmedi.geçen yaz yine çok büyük kavgalar ettik.bu boşanalım dedi.tamam dedim.
ilk defa böyle bir şey söyledim.hadi davayı sen aç ben kabul ediyorum dedim.bu bir iki gün hiç bir şey yapmadı.sonra yavaş yavaş yumuşamaya başladı fakat bu kez ben taviz vermedim.tanıdığımız beni daha önce şikayet ettiği kişileri tek tek karşıma alıp konuştum.
işte yıllardır benden ayrılmak istiyordu ama be cesaret edemiyordum şimdi de ben ayrılmak istiyorum diye anlattım.oğlum 25 yaşında ona söyledim.siz bilirsinz anne dedi.tam 2 ay yalvardım dava aç diye.artık ben de seni istemiyorum diyordum.
araya insan koymaya başladı.işte ben bişey kaybetmemde ona yazık olur gelsin vazgeçsin diye.bu arada aynı yerde kalmaya devam ediyorduk.zaten yıllardır benimle ayrı yatıyordu.(kendisi öyle istediği için,aramızda uzun yıllardır herhangi bir şey de yaşanmadı)
bunlardan kimsenin haberi yoktu.,bunları da anlattım beni iknaya gelenlere beni beğenmiyor dedim.
herkes ona sen neler yapmışsın öyle kendini ne sanıyorsun dedikçe bunun aklı karıştı galiba (kendisi küçük değil 50 li yaşlarda ama en az on yaş genç gösterir.)
birden bana iyi davranmaya başladı.ben de aldım karşıma dedim böyle böyle sana son bir şans veriyorum oda seni affettiğim için değil.bunca yılın hatırına en ufak bir yanlışında beni bulamazsın.dedim.
ilk dört beş ay iyi geçti.yine kavgalarımız oluyor,ama artık asla boşanma lafını ağzına almıyor.ben de taviz vermiyorum.içimden gelmiyor zaten.
yataklarımız hala ayrı birkaç kez girişimlerde bulundu ama ben hala kendimi hazır hissetmediğimi söyledim.ısrar etmedi.
çok uzun oldu ama son olarak şunu söylemek isterimki böyle adamlarla yaşamak çelik gibi bir sinir istiyor.ben çalışmıyordum ve gidecek yerim yoktu.anca kendimi 25 yıl sonra güçlü hisettim.bence sen çalışıyorsun,güçlüsün sana sahip çıkacak ailen var iyi düşün derim.
kusura bakma canım çok uzun oldu..hakkında hayırlısı olsun

Ablacım ya valla hayret ettim. Şimdi ayrı odalardayız yüz vermediğim için yaptığımı yemeyede utanıyor büyük ihtimalle gelmiyor. Şimdi ben nasıl davranayım ne o bana bişey diyor ne ben ona. Fakat böyle yaşamak saçma değilmi genciz en azından güzel şeyler yaşamak için daha fırsatlarımız var. Büyük ihtimal konuşmak istediğimde gene beni tersleyecek boşanmaya kükreyecek o yüzden hiç konuşmuyorum ne yapayım bekleyim mi sence

ışte ablacım maddi güç de olsa yeni yalnız bi hayat bize zor geliyor. Bide oda boşanmaya yanaşmayınca yani he dese kendimde güç bulurumda şimdi kendim dava açıncada haksız konuma düşürecek beni offffffffffff ya.

canım ben başımdan geçenleri anlattım.karar senin.en doğru kararı kalbin sana söyler.ama daha gençsin.yeni bir hayat kurabilirsin istersen sana son bi şans veriyorum de al karşına konuş hatta davada açabilirsin dilekçe eline bir geçsin pişman olursa davadan vazgeçersin.ama iyi bir ders şart bunlara.
bol şans canım

öncelikle kaç yaşındasınız merak ettim.
ve boşanmakmı ıstıyosunuz barışmak aranızı düzeltmek için yolmu arıyosunuz onuda anlamadım.
konuşmalarınız da bana çelişkili geldi.

ah canım ya cok üzüldüm gercekten :teselli:
ama sana sunu söyleyeyim, her kavgadan sonra evi terkeden, odaları ayıran birinden zaten fayda gelmez. :olmaz:
Bosanmanın lafı gecmis, son kararın ne bilmiyorum ama yuva kolay kurulmuyor. Evet durumun cok kötü anlıyorum senide ama iyice düsün, bir oturun basbasa enine boyuna tartısın herseyi tabi odaları ayırmadan ve evi terketmeden. yerimseniben

Ailen ne diyor peki bu duruma esinin bu vurdumduymazlıgına?

kizlar bazi erkeklere devamli feminist gibi mi davranmak mi gerekiyor.?.aci cekmeyi seviyorlar..
bize derler ama kendileri daha cok seviyor..
bunca zaman herseyi paylastigin heryere birlikte gittigin vs.birinden vazgecmek kolay olmaz tabiki.
insanin yalnizliga gucu olmaz bu dogaldir..
ama senin hayatindan birseyler caliyorsa sana vermeden alip goturuyorsaa yalnizlik bile en iyi yoldas gelir insana..demek ki cok alismayacaksin evlilige de hep bir pay birakacaksin..
senin yerine olsam madem esin hala ayni ayri takiliyor ac davayi korkma...
yine senden bekliyor gelmeni..bencil bir adam ki benim param diyebiliyor bizim paramiz gozuyle bakmiyor..isine karistirmiyor..burnunu iyi surt..ayni evde kus olmaz deme..bunlari dusunursen yine geriye donersin.birak o dusunsun o akil etsin..
hunter cok zor zamanlar gecirmissin..senelerce katlanmissin.senden cok sey almis goturmus ama ins.bundan sonrasi cok guzel olur:Saruboceq:

Aileme 1-2 defa yansımıştı onlarıda daha dava açmamışken üzmek istemiyorum söylemedim bişey.Canım çelişki değil bu bi evlen herşeyi böyle kolay bitirmenin zor olduğunu göreceksin. Ayrıca benim adamla öyle karşı karşıya gelip konuşmak zordur. Her zaman en iyisini yaptığını düşünür. Konuyu açsam beni daha da fazla kırar. Bende mesaj yazdım. Baya yazdım yaptını ettini sonrada şu şekilde bitirdim
Ne istediğini biliyorsundur onların içinde yoksam ayrılalım birbirimizi yıpratmayalım daha fazla ikimiz içinde hayat böyle geçmeyecek kadar güzel

yazdım.7-8 mesaj uzunluğunda yarın bana neler gösterir bilemem içim şimdi rahat.Bunları hazmetmiş değilim boşanma kağıdı yırtık daha yatağının kenarında duruyor.

O kadar cok bosanmak istiyorsa, sende bosan bence kötükedihüso

Her tartismada senden bosanirim, bak seni bosarim vs insani kendinden sogutur :1ninca:

Bende evliyim durumun cok zor, anliyorum seni, ama kolay kurulmuyor bu yuva onuda biliyorum :1no2:

Sen BU INSANLA OTURUP KONUSAMIYORSAN, neden hala ayni cati altinda yasiyorsunuzki.

Onu seviyormusun?

tek kelime boşan arkadaşım bu ne böyle her kavgada hakaret küfür oda ayırma ve boşa beni demek BOŞA kurtul.

Kafam karışık . Boyunda eğmem ama.Düşündüm hayattan ne istediğimi. Elbet gelecek bir bir sayacam kabul etmedi mi yolu gösterecem kararlıyım. Hı barıştımı odaları yine bir süre birleştirmiycem. Doğrusunun bu olduğuna karar verdim.

Evet arkadaşlar ipler koptu. Acil sizlerden cvp istiyorum. Akşama doğru arabaya gittim cüzdanı arabada kartını aldım hesap özetine bakmaya bi koşu bankaya gittim.Onada evin önünde oturuyom dedim. Neyse 1 girdim şifre hatalı 2. girdim şifre hatalı. 5-6 güne kadar şifresini biliyordum değiştirmiş.

Belli etmedim yerine koydum.Geldim biraz konuşcam dedim sorun dedim 50tl değil dedim dürüst değilsin dedim. Sana kazandığım paranın hesabını vermem dedi gene ben de boşanma davası açacam dedim.Sen dedi 50tl için boşanma davası açacaksan ben buna hiç üzülmem dedi.

Sen dedim 2 sene önce 50 milyar borcun içinde hiç böyle demiyordun ya dedim.Adam değilsin dedim. Neyse öle işte

Back