- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Ruhunuz epey zarar görmüş.
Bence tedavi olmalısınız başka türlü üstesinden gelemeyeceksiniz.
Ve mümkünse evden ayrılın
Aileniz sizi umursamamış bu yaşınıza kadar bu saatten sonra siz onları düşünmeyin
Sanmıyorum. Annem beni anlıyor ve elinden geleni yapıyor sayılır . Ama babam ben ne yaptım size benden nefret ediyorsun diye bağırır. Benden nefret edemezsin diye bağırmak nasıl bir ruh hali siz düşününşu yazdığın yazıyı annene ve babana okut lütfen belki içleri sızlar biraz
O zaman hayat boyu çile çekicem desenizeBencil ve gamsız olmak insanin mizacı ile ilgilidir. Doğuştan getirilir. Sonradan edinilecek özellikler degillerdir.
Ben zaten tek sizin değil annenizin de gitmesi gerektiğini düşünüyorumPsikoloğa gitsem bile evde kavga olduğu sürece düzelemem gibi geliyor. Ve açıkçası psikoloğa gitmem gerektiğini söylediğimde ne derdin var diyip geçiştiriliyorum
Annem gitti zaten bir süre. Ama yararı olmadı. Çünkü sorun biz değiliz babam. Öncelikle onun tedavi olması gerek fakat imkansız. Annemi bu hale getirip sonra onunla psikoloğa gitmeye utanan bir insan çünküBen zaten tek sizin değil annenizin de gitmesi gerektiğini düşünüyorum
Babanız zannetmiyorum ki gelsin ama bi yerden başlamanız lazım
Hiç bir şey anlatmadım ki :) daha neler neler var ama gücüm yok anlatamıyorum bileAnne babanın evladına bu duyguları yaşatmaya hakkı yok içim parçalandı resmen :/
Anneniz peki hiç boşanmayı düşünmedi ?Annem gitti zaten bir süre. Ama yararı olmadı. Çünkü sorun biz değiliz babam. Öncelikle onun tedavi olması gerek fakat imkansız. Annemi bu hale getirip sonra onunla psikoloğa gitmeye utanan bir insan çünkü
Boşanmayı düşünmedi. Babam geçen gün boşanmaya kalktı. Annem istemiyor. Neden istemiyorsun ben senin hayat boyu yanındayım diyorum ama yok asla boşanmaz annem.Anneniz peki hiç boşanmayı düşünmedi ?
Yani bilemiyorum sırf sizin şu yaşadıklarınız için bile bunu yapabilirdi.
Geçen gün çocuklarımı düşündüğüm için eşimden boşanamıyorum diyen biri vardı
Ve halen çocuklarını kendine ve evliliğine kalkan gören tüm kadınlar LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN.
Boşanıp çalışmak sorumluluk sahibi olmak yerine parası cebime canı cehenneme mantığı ile
büyütülen bir genç kız feryadı bu.
Umarım öyle güzel bir hayatın olur ki baba evinde yaşadıklarını unutamazsan bile.
Gülmeyi mutlu olmayı öğrenirsin.
Cocukken benzer durumdaydim. Hele haftasonlari gelsin istemezdim. Haftasonu yaklstikca icime bir huzursuzluk, bir korku gelirdi. Cunku babam her haftasonu fici gibi icer ve surekkli kiyamet kopardi bizim evde. Mutlu olamazdim.
Yatiya kalmak istemezdim biyerde cunku aklim evde kalirdi. Kavga ettiler mi, anneme bisey yapar mi diye... Halbuki elimden ne gelirdi.
Biraz daha buyuyup lise cagina geldigimde de devam etmisti bunlar. Haftasonlari mutlu mutlu eve gelirdim. Bakardim annemin surat asik elinde telefon, babam yine icmeye gitmis haliyle baslardi huzursuz bekleyis butun enerjimi yerdi.
Babam duzelene kadar gecmedi bende o "aklimin kalmasi, huzursuzluk, o kavgalarda yasanan sinir krizleri"
Nasil duzeldi dersen evi terk ettim aklim da kalsa, okulu birakacaktim. Artik nolursa olsundu. Tabi size yapin demiyorum bu cok delice bir hareket, hayatinizi cok daha beter hale sokabilirsiniz eger calismiyorsaniz ama calisiyorsaniz gidin, ayri ev tutun. Ben ozamanlar daha lise ogrenciisydim ama yasanmiyordu o evde. Anneme dedim ya boşanirsin ya da ben ceker giderim birbirinizi yiyin. Ben bunlari yasamak zorunda degilim dedim.
(Şu evinde kavga, gurultu bitemeyen, dayak yiyip cocugumm babaya cokk duskuncu tiplere de ornek olsun.)
Ben gittim evden...
Bi sure sonra babam özür diledi. Hala arada icer ama huzursuzluk yapmaz yillardir. Baya duzeldi, olgunlasti kac yasinda adam.
Çoğu durumda çocuklarım için boşanamıyorum demek evlat sevgisi değil evlat sevgisizliğidir. Şekil A
İnşallah sen iyi bir eş bulup , mutlu bir yuva kurarsın , iyi ki boşanmışım ben de
Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinannemle babam boşansa ve şuandan itibaren babamı bir saniye bile görmeyeceksin deseler dünyanın en mutlu insanı ben olurum. Fakirlikten ,yokluktan sürünelim ama yine de bu huzursuzluğu yaşamayalım artık. Annem böyle düşünmüyor ne yazıkki. Bu benim düşüncem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?