- 21 Şubat 2012
- 575
- 985
- 323
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Okudugunuzu anlama zorlugu cektiginizi dusunuyorum, kimseyi kinamadim.
Ne yasadigi beni baglamaz, ne yaptigi da.
Kimseyi itham etmedim, yorumumu yaptim gectim. Konu sahibine gerekli yorumu yapin, benimle bir isiniz yok.
Ne kadaf hadsiz oldugunuzu da buraya birakayim, kalsin burda.Dedi bilir kişi...
Peki Şekerim bi dahakine öyle yaparım.
argo profil yazınızdan dolayı sizi kibledim.kişi kendinden bilir işi derler önce kendimize bakalımDedi bilir kişi...
Peki Şekerim bi dahakine öyle yaparım.
Kızlar arkadaşımın ağzıyla yazacağım. Mesele bi arkadaşımın meselesi.
Bi arkadaş grubum var ve arkadaş grubumun içinde yeni tanıştığım ama çok çabuk yakınlık kurduğum bi kız var. Bu kızın adı emel olsun. Emelinde hoşlandığı bi çocuk var. Çocuğunda adı Ahmet olsun. Emel ahmete şakayla karışık yürüyor. Bende bunu biliyorum ama öyle çok duygusal bi şey yok, emel herkese yürüyor. Ahmette bana karşı çok ilgili davrandı. Açık açık ilgisini belli etti. Garip bi şekilde tavırları hareketleri beni kendine çekti. İki gece önce bu arkadaş grubumla bi mekana gittik. Ahmet burda benimle uğraşmaya bana yaklaşmaya devam etti. Tatlı tatlı sarılıyor uğraşıyor seviyor falan... Ben sohbet muhabbet derken alkolun dozunu kaçırmışım baya sarhoş oldum. En son mekanda ikimiz kaldık ahmetle, çıktık mekandan işte. Yürürken beni öptü. Uzun uzun öpüştük yolun ortasında. Ordan eve geçtik. Evdede bazı şeyler yaşandı. Ben bu arada emelle alakalı durumları tek tek ahmete saydım deli alkol kafasıyla. Sonrasında ahmet uyuyakaldı bende kalktım sigara içtim biraz daha alkol aldım. Sonra cüzdanımı karıştırdım ( kendi cüzdanım diye ahmetin cüzdanını karıştırmışım jeton çok sonradan düştü ) ertesi gün oldu evime geldim. Uyuyup uyandıktan sonra naptım ben diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim. Ahmete söyledim bu durumu içimi rahatlat falan dedim cevap vermedi. Sonra cüzdan durumunu anlattım bi eksik var mı paradır karttır falan diye. Bakmadım şuan evde değilim eve geçince bakarım dedi.
Ama tabiki içime büyük dert oldu. Üç kuruşa tamah edecek insan değilim sonuçta. Yanlış anlaşılmayı kaldıramam bu konuda. Yaşadıklarımızın pişmanlığı zaten apayrı. Kendime gelemiyorum. Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Gerçek anlamda kafayı yiyeceğim ama yani. Acaba ahmet grubun bi kısmıyla dedikodu yapar mı ? Durum emelin kulağına gider mi ? Ne yapmalıyım, napsam toparlayabilirim ? Yada olayı yok mu saymalıyım ? Nolur içimi rahatlatın kızlar...
Her ikiside. Herhangi bi zararı varsa karşılamam lazım altında kalamam.Asıl takıldığınız gece yaşadıklarınız mı cüzdan meselesi mi?
Sen yapilmamasi gereken herseyi yapmissin cnm içini nasıl rahatlatabilirizKızlar arkadaşımın ağzıyla yazacağım. Mesele bi arkadaşımın meselesi.
Bi arkadaş grubum var ve arkadaş grubumun içinde yeni tanıştığım ama çok çabuk yakınlık kurduğum bi kız var. Bu kızın adı emel olsun. Emelinde hoşlandığı bi çocuk var. Çocuğunda adı Ahmet olsun. Emel ahmete şakayla karışık yürüyor. Bende bunu biliyorum ama öyle çok duygusal bi şey yok, emel herkese yürüyor. Ahmette bana karşı çok ilgili davrandı. Açık açık ilgisini belli etti. Garip bi şekilde tavırları hareketleri beni kendine çekti. İki gece önce bu arkadaş grubumla bi mekana gittik. Ahmet burda benimle uğraşmaya bana yaklaşmaya devam etti. Tatlı tatlı sarılıyor uğraşıyor seviyor falan... Ben sohbet muhabbet derken alkolun dozunu kaçırmışım baya sarhoş oldum. En son mekanda ikimiz kaldık ahmetle, çıktık mekandan işte. Yürürken beni öptü. Uzun uzun öpüştük yolun ortasında. Ordan eve geçtik. Evdede bazı şeyler yaşandı. Ben bu arada emelle alakalı durumları tek tek ahmete saydım deli alkol kafasıyla. Sonrasında ahmet uyuyakaldı bende kalktım sigara içtim biraz daha alkol aldım. Sonra cüzdanımı karıştırdım ( kendi cüzdanım diye ahmetin cüzdanını karıştırmışım jeton çok sonradan düştü ) ertesi gün oldu evime geldim. Uyuyup uyandıktan sonra naptım ben diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim. Ahmete söyledim bu durumu içimi rahatlat falan dedim cevap vermedi. Sonra cüzdan durumunu anlattım bi eksik var mı paradır karttır falan diye. Bakmadım şuan evde değilim eve geçince bakarım dedi.
Ama tabiki içime büyük dert oldu. Üç kuruşa tamah edecek insan değilim sonuçta. Yanlış anlaşılmayı kaldıramam bu konuda. Yaşadıklarımızın pişmanlığı zaten apayrı. Kendime gelemiyorum. Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Gerçek anlamda kafayı yiyeceğim ama yani. Acaba ahmet grubun bi kısmıyla dedikodu yapar mı ? Durum emelin kulağına gider mi ? Ne yapmalıyım, napsam toparlayabilirim ? Yada olayı yok mu saymalıyım ? Nolur içimi rahatlatın kızlar...
Bir kadın alkol de alabilir, alkollu mekana da gidebilir, hoslandigi begendigi kisiyle opusedebilir sevişedebilir.Tuhaf yaşamlar. Bu yaşam stili mutluluk veriyor mu meraktan soruyorum.
Bayan cüzdanı erkek cüzdanından çok farklıdır alkol alarak karıştırılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir de arkadaşınız cüzdanı çantayla beraber taşımıyor mu? Hadi diyelim bir şekilde ahmetin cüzdanının yanına koydun cüzdanı. Erkek cüzdanını nasıl farketmez nasıl karıştırırsın? Bana çok saçma geldi. Karıştırmak için kör olmak gerek. Olay gerçekçi değil ya da eksikler var. O kafayla cüzdanı bilerek karıştırmış olmasın arkadaşınız?
Belki başka bir şeyleri görmek istedi?
Bilemiyorum ama nasıl rahatlatayım ben bu arkadaşın içini onu da bilmiyorum. Parayı almamış belli ki o konuda yanlış anlaşılmaz büyük ihtimal ama diğer yaşananlar için iç rahatlatacak birşey diyemem kötü olmuş keşke istenmeyen şeyler yaşayacak kadar içmeseydi ama olan olmuş geride bıraksın olanları önüne baksın ve bu olaydan ders çıkarsın. Birdahaki sefer daha bilinçli bir şekilde alkol kullanırsa böyle şeyler yaşanmaz. Geçmiş olsun diyeyim arkadaşa.Bilerek karıştırmış olsa neden konuda bahsedip bu konuyu dert etsin ki hiç bahsetmezdi dile getirmezdi sorun etmezdi bu durumu
Kızlar arkadaşımın ağzıyla yazacağım. Mesele bi arkadaşımın meselesi.
Edit : arkadaşım yanımda hanımlar. Galiba o an için yemek yemek istiyo ( tamamen bilinçsiz gibiymiş o an, düşüncelerini bile pek hatırlamıyormuş ) adam uyuyo sigara almak için gittiğinde cüzdan masada duruyo cüzdandan bi şeyler alıyo galiba para mara sonra gidemycem diye düşünüyo parayı bırakıp uyuyayım diye düşünüyo sonrasında sızıyo parayı naptığını hatırlamıyo ama uyandığında üstünde para yokmuş. Para üstümde yoksa bıraktım demek ki sızmadan önce geri diye düşünüyo şuanda ama cüzdanamı bıraktı ortaya mı bıraktı yatağa mı düşürdü o da belli değil. Çocukta herhangi bi şey söylememiş. Hem yaşadıklarıyla alakalı hemde cüzdan olayıyla alakalı baya kötü bi ruh halinde şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?