• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok kötü bi şey yaptım

Okudugunuzu anlama zorlugu cektiginizi dusunuyorum, kimseyi kinamadim.
Ne yasadigi beni baglamaz, ne yaptigi da.
Kimseyi itham etmedim, yorumumu yaptim gectim. Konu sahibine gerekli yorumu yapin, benimle bir isiniz yok.

Dedi bilir kişi...

Peki Şekerim bi dahakine öyle yaparım. :KK68::ıslık:

Sanki sırf sohbet açmak için söylemişsin gibi olmuş
Parasini alsan farkedecek miydi sanki?
Geçenlerde bir erkek beni taksiyle evime birakiyordu, mekandan benim ev 20 TL falan, oradan da kendi evine geçecekti -hemen hemen aynı mesafe. Ben o kafayla taksiye kırk lira bırakıp çıkmışım:rapci:
Oysa ne alaka? Adam centilmenlik yapıp bırakmış.. ertesi gün cuzdanimda neredeyse hiç para olmadığını görünce beynimi harcayıp bulmuştum takside para sactigimi :p
Ki gayet cakirkeyftim. Senin adam bildiğin sarhoş olmuş. En kotu ' gece hesabı kitlediler Bana' diye düşünürdü.
Ahmet'in konuşma hikayesine gelirsek...
Eğer insansa konuşmaz tabii ama insan değilse aranızda birşey geçmese bile millete anlatır durur uygunsuz uygunsuz şeyler. Bunu bilemezsin ki.
Ben senin yerinde olsam o arkadaş grubundan uzak dururdum.
Emel için diyecek bir şeyim yok. sevgilisi değil birşey değil... Ama kızın iyiliği için onla da irtibati kessen iyi olur

Kızlar arkadaşımın ağzıyla yazacağım. Mesele bi arkadaşımın meselesi.

Bi arkadaş grubum var ve arkadaş grubumun içinde yeni tanıştığım ama çok çabuk yakınlık kurduğum bi kız var. Bu kızın adı emel olsun. Emelinde hoşlandığı bi çocuk var. Çocuğunda adı Ahmet olsun. Emel ahmete şakayla karışık yürüyor. Bende bunu biliyorum ama öyle çok duygusal bi şey yok, emel herkese yürüyor. Ahmette bana karşı çok ilgili davrandı. Açık açık ilgisini belli etti. Garip bi şekilde tavırları hareketleri beni kendine çekti. İki gece önce bu arkadaş grubumla bi mekana gittik. Ahmet burda benimle uğraşmaya bana yaklaşmaya devam etti. Tatlı tatlı sarılıyor uğraşıyor seviyor falan... Ben sohbet muhabbet derken alkolun dozunu kaçırmışım baya sarhoş oldum. En son mekanda ikimiz kaldık ahmetle, çıktık mekandan işte. Yürürken beni öptü. Uzun uzun öpüştük yolun ortasında. Ordan eve geçtik. Evdede bazı şeyler yaşandı. Ben bu arada emelle alakalı durumları tek tek ahmete saydım deli alkol kafasıyla. Sonrasında ahmet uyuyakaldı bende kalktım sigara içtim biraz daha alkol aldım. Sonra cüzdanımı karıştırdım ( kendi cüzdanım diye ahmetin cüzdanını karıştırmışım jeton çok sonradan düştü ) ertesi gün oldu evime geldim. Uyuyup uyandıktan sonra naptım ben diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim. Ahmete söyledim bu durumu içimi rahatlat falan dedim cevap vermedi. Sonra cüzdan durumunu anlattım bi eksik var mı paradır karttır falan diye. Bakmadım şuan evde değilim eve geçince bakarım dedi.
Ama tabiki içime büyük dert oldu. Üç kuruşa tamah edecek insan değilim sonuçta. Yanlış anlaşılmayı kaldıramam bu konuda. Yaşadıklarımızın pişmanlığı zaten apayrı. Kendime gelemiyorum. Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Gerçek anlamda kafayı yiyeceğim ama yani. Acaba ahmet grubun bi kısmıyla dedikodu yapar mı ? Durum emelin kulağına gider mi ? Ne yapmalıyım, napsam toparlayabilirim ? Yada olayı yok mu saymalıyım ? Nolur içimi rahatlatın kızlar...

Yapabilecegin bir sey yok. Olan olmus.

Duyulur bu kesin. Sen duyulunca ne yapacaksin ona karar ver.

Bi arkadaş grubum var ve arkadaş grubumun içinde yeni tanıştığım ama çok çabuk yakınlık kurduğum bi kız var. Bu kızın adı emel olsun. Emelinde hoşlandığı bi çocuk var. Çocuğunda adı Ahmet olsun. Emel ahmete şakayla karışık yürüyor. Bende bunu biliyorum ama öyle çok duygusal bi şey yok, emel herkese yürüyor. Ahmette bana karşı çok ilgili davrandı. Açık açık ilgisini belli etti. Garip bi şekilde tavırları hareketleri beni kendine çekti. İki gece önce bu arkadaş grubumla bi mekana gittik. Ahmet burda benimle uğraşmaya bana yaklaşmaya devam etti. Tatlı tatlı sarılıyor uğraşıyor seviyor falan... Ben sohbet muhabbet derken alkolun dozunu kaçırmışım baya sarhoş oldum. En son mekanda ikimiz kaldık ahmetle, çıktık mekandan işte. Yürürken beni öptü. Uzun uzun öpüştük yolun ortasında. Ordan eve geçtik. Evdede bazı şeyler yaşandı. Ben bu arada emelle alakalı durumları tek tek ahmete saydım deli alkol kafasıyla. Sonrasında ahmet uyuyakaldı bende kalktım sigara içtim biraz daha alkol aldım. Sonra cüzdanımı karıştırdım ( kendi cüzdanım diye ahmetin cüzdanını karıştırmışım jeton çok sonradan düştü ) ertesi gün oldu evime geldim. Uyuyup uyandıktan sonra naptım ben diye düşünmekten kafayı yiyecek duruma geldim. Ahmete söyledim bu durumu içimi rahatlat falan dedim cevap vermedi. Sonra cüzdan durumunu anlattım bi eksik var mı paradır karttır falan diye. Bakmadım şuan evde değilim eve geçince bakarım dedi.
Ama tabiki içime büyük dert oldu. Üç kuruşa tamah edecek insan değilim sonuçta. Yanlış anlaşılmayı kaldıramam bu konuda. Yaşadıklarımızın pişmanlığı zaten apayrı. Kendime gelemiyorum. Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Gerçek anlamda kafayı yiyeceğim ama yani. Acaba ahmet grubun bi kısmıyla dedikodu yapar mı ? Durum emelin kulağına gider mi ? Ne yapmalıyım, napsam toparlayabilirim ? Yada olayı yok mu saymalıyım ? Nolur içimi rahatlatın kızlar...
Sen yapilmamasi gereken herseyi yapmissin cnm içini nasıl rahatlatabiliriz
Böyle kendinizi harcamayin. Sen bu arkadas grubundan bir an önce kurtul.
Hayatina daha oluruna uygun, kafanı bulandırmıcak şekilde yaşa.

Iliski falan hersey yasayabilirsiniz o sizi ilgilendirr ama bence alkol almayi asla bilmiyorsunuz.. bir insan cok tanimadigi biribin yaninda kendini kaybedixek kadar alkol almaya cesaret ediyorsa bana gore herseye hazirlikli olmali. Hersey olablirdi cunku. Yinede iyi basiniza baska seyler gelmemis. Hos gelenleri soylemiyorm da. Yinede bukadar seye karar verebilecek yastaysaniz emeli niye dusunuyosnz. Emeli dusunseniz zaten yapmazdibjz. Oyuzden önunuze.bakicaksinz yapcak bisey yok. Cocukta sanki diger gun sizi iplememis gibi. Ins oyle degildir.

Sarhos olunca kendimin sanarak onun cuzdanini kurcaladim demeniz inandirici mi simdi?
Sarhosluk boyle birsey degil. Erkekler sarhoslugu bu sekilde kullanip her halti yiyiyor onu biliyoruz da, kadinlarin da artik bu martavali kullanmaya basladigini bilmiyordum. :olamaz:

Cok uzgunum ama icini rahatlatmayacagim. Alkol ve cinsellige karsi degilim ama bir genc kadinin once kendisine saygisi olmasi lazim.
Kendisini kaybedecek kadar icen ne yaptigini algilamayacak kadar kendinde olmayan bir genc kadin 3 kurusa tamah etse ne etmese ne. Bu hikayede cuzdan en son mesele.
Erkek dedikodu yapar birtek sevdigi kadinin dedikodusunu yapmaz. Seni sevmedigi de ortada. Ben tek gecelik birliktelik yasadigi bir kizin ic camasiri ile arkadaslari ile halay cekecek serefe sahip bunu da anlatacak onura sahip erkekler gordum.
Kendine saygili ol. Birdaha boyle birsey yasmana kendin izin verme. Alkole direncin yoksa ya icme ya da seni durduracak kadar onemseyecek birileri ile ic.
Cinsellige gelince herkesle yasama illa deli dolu asik ol demiyorum ama daha 3 4 gunluk adamla bubisi yapacak kadar kendini düşürme bir daha.
Sana abla tavsiyesi o grupla da bir daha gorusme.

Tuhaf yaşamlar. Bu yaşam stili mutluluk veriyor mu meraktan soruyorum.
Bir kadın alkol de alabilir, alkollu mekana da gidebilir, hoslandigi begendigi kisiyle opusedebilir sevişedebilir.

Kaldi ki kadin alkolluymus ve alkolluykem insan cok sacma biseye de takilabilir. Gercekten cuzdani karistirmasi abes mi yani. Bir uye ucreti mukabili diyerek afedersiniz o.... la itham ediyor, baska biri adam onunla ciddi birsey yasarsa zil takip oynamasi gerektigini iddia ediyor.

Kendi yasam tarzinin disinda diye bir kadina boyle ithamlar agir degil mi. Tuhaf hayatlarmis, senaryoymus.

Hayatinin tuhaf olmamasi icin hemen evlenip kayinvalide yanina mi yerlesmesi lazim yoksa 12 saat disarda irgat gibi calisip bir de annesinin ogluslarinin donlarini mi yikamasi lazim.

Ayrica sormussunuz mutluluk veriyor mu diye bekarim tek derdim kaynana elti gorumce degil. Kimsenin donunu da yikamiyorum. Yiyorum iciyorum egleniyorum geziyorum sevisiyorum gayet te mutluyum.

Her kendi gibi yasamayani yaftalamaya kimsenin hakki yok.

Bayan cüzdanı erkek cüzdanından çok farklıdır alkol alarak karıştırılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir de arkadaşınız cüzdanı çantayla beraber taşımıyor mu? Hadi diyelim bir şekilde ahmetin cüzdanının yanına koydun cüzdanı. Erkek cüzdanını nasıl farketmez nasıl karıştırırsın? Bana çok saçma geldi. Karıştırmak için kör olmak gerek. Olay gerçekçi değil ya da eksikler var. O kafayla cüzdanı bilerek karıştırmış olmasın arkadaşınız?
Belki başka bir şeyleri görmek istedi?

Bayan cüzdanı erkek cüzdanından çok farklıdır alkol alarak karıştırılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir de arkadaşınız cüzdanı çantayla beraber taşımıyor mu? Hadi diyelim bir şekilde ahmetin cüzdanının yanına koydun cüzdanı. Erkek cüzdanını nasıl farketmez nasıl karıştırırsın? Bana çok saçma geldi. Karıştırmak için kör olmak gerek. Olay gerçekçi değil ya da eksikler var. O kafayla cüzdanı bilerek karıştırmış olmasın arkadaşınız?
Belki başka bir şeyleri görmek istedi?

Bilerek karıştırmış olsa neden konuda bahsedip bu konuyu dert etsin ki hiç bahsetmezdi dile getirmezdi sorun etmezdi bu durumu

Konu sahibinin arkadaşı .

Emel herkese yürüyor demişsin. Bunu hoş bulmadim.
Umarim bi gun emelde senin icin ×,de herkesle sevişiyor demez.

Aranizdakki arkadaşlık tabikk i beni ilgilendirmez ama senin gibi bi arkadaşım da olamaz hayatımda.

Şu var. Emelle ahmet sevgili olmasa bile bu yaptigin bastan sona hata.

Tek gecelik iliskilere saygi gosteremiyorum kadın icinde erkek içinde .

Bence bu alkol sevdasindan vazgec. Yoksa bu isin sonu cok kötü .adini çıkarırlar .

Bide bence hicde oyle birden olmamis hersey .

Ssokakta öpüşüp eve kadar düşünülmüş bi olay. Vazgecebilirdin Ama emel icin degil. Kendin için

Cüzdan olayi bana komik geldi acikcasi :D

Bende esimle icince sacma sapan bi insan oluveriyorum ama cuzdan ini kurcalicak kadar degil :D

Bu arada.

Fark ettin mi.
Ahmet sana resmen tek kullanimlik jilet muamelesi yapmış .bunu yapan bi insan o geceyi ballandira ballandira arkadaşlarına meze yapar .

Emel de duyar bunu. Net .

Ama emel lik bi durum yok. Buyuk ihtimalle sana olan guveni tuzla buz olur. Sana o kirginlikla ve ofkeyle saydirir ve hayatindan cikarir.

Cunku emel o cocuga karsi gerçek birsey ler hissediyomus .

Ama Ahmetten Emel e de hayir gelmez. Ahmet guvenilmez bi cocuk cunku. Ahmet malesef tek gecelik iliskiler seruvenine devam eder. Bugun sen yarin o öbür gun bi baskasi.

Emel vazgecsin bu sevdadan. O hiyardan ikinizede bi cacik olmaz.

LLütfen alkol kullanmayi bi sure durdur. Bi topla kendini.

Ben ne yaptim ne yapiyorum × sen nereye gidiyosun boyle de.

Gencligini yasarken geride pişmanlıkları n olmasın .

Ilerde ciddi bi iliskin oolursa bunlarin karsina cikma ihtimalini düşün.

Ve lütfen illede icerim icicem diyosanda evinde iç iceceksen. En azindan evim dersin. Bayilsanda soyunsanda evinn.

Konu sahibin in arkadasi. Üzüldüm senin adina.

Umarim kendini en hizli sşekilde toplarsin.
Esen kal

Bilerek karıştırmış olsa neden konuda bahsedip bu konuyu dert etsin ki hiç bahsetmezdi dile getirmezdi sorun etmezdi bu durumu
Bilemiyorum ama nasıl rahatlatayım ben bu arkadaşın içini onu da bilmiyorum. Parayı almamış belli ki o konuda yanlış anlaşılmaz büyük ihtimal ama diğer yaşananlar için iç rahatlatacak birşey diyemem kötü olmuş keşke istenmeyen şeyler yaşayacak kadar içmeseydi ama olan olmuş geride bıraksın olanları önüne baksın ve bu olaydan ders çıkarsın. Birdahaki sefer daha bilinçli bir şekilde alkol kullanırsa böyle şeyler yaşanmaz. Geçmiş olsun diyeyim arkadaşa.

Edit : arkadaşım yanımda hanımlar. Galiba o an için yemek yemek istiyo ( tamamen bilinçsiz gibiymiş o an, düşüncelerini bile pek hatırlamıyormuş ) adam uyuyo sigara almak için gittiğinde cüzdan masada duruyo cüzdandan bi şeyler alıyo galiba para mara sonra gidemycem diye düşünüyo parayı bırakıp uyuyayım diye düşünüyo sonrasında sızıyo parayı naptığını hatırlamıyo ama uyandığında üstünde para yokmuş. Para üstümde yoksa bıraktım demek ki sızmadan önce geri diye düşünüyo şuanda ama cüzdanamı bıraktı ortaya mı bıraktı yatağa mı düşürdü o da belli değil. Çocukta herhangi bi şey söylememiş. Hem yaşadıklarıyla alakalı hemde cüzdan olayıyla alakalı baya kötü bi ruh halinde şuan.

Net Ahmet sizden hoşlanmıyor . Bazı şeyler yaşandıktan sonra ilgisi kesilmiş belli kimseye güven olmaz arkadaş grubundan anlatabilir bir süre uzak dur derim. Para için de mesaj atarsa bulamadım diye sizde havale yapın . Bir süre sessiz kalın.

Emel in Ahmet i ile birlikte oldugu icin kotu bir sey yaptigini dusundugunu sandim ama cuzdan meselesiymis. Haa dogru Emel herkese yuruyorsa Ahmet i elinden alinip sonra da 3 bucuk atilabilir.

Back