Ben çok kötü bi şey yaptım

Konuyu saçma bulanları anlıyorum ama mesela bana hiç saçma gelmedi.
Benim böyle bir hayat tarzım olduğundan değil, böyle hayat tarzlarını görmüş olduğumdan.
Konuyu okurken X arkadaşım anlatmış gibi oldum, gözlerimi devirdim.
Yani kaldıramayacağınız sorumluluğun altına girmeyeceksiniz.
Derdiniz alkollüyken yaşadıklarınız mı yoksa Emel kişisi mi?
Yaşlar kaç bilmiyorum ama Ahmet olgun biri değilse dedikodu yapar, Emel'in de kulağına gider.

Ayrıca lütfen yaşadıklarınızı alkole mal etmeyin. Yaşadıklarınız iyi ya da kötü demiyorum, beni ilgilendirmez sonuçta. Herkesin kendi hayatı. Ama alkol o kadar da zıvanadan çıkaran bir şey değil.

Alkohl bütün kötülüklerin annasıdır !!
Diye boşuna dememişler Rabbim birşeyi yasak ediyorsa bizim iyiliğmiz icin ne yazıkı bunu anlamayıp yaptımız hatalarda bizim olmadık duruma düşürüyor kendinize yazık etmişsiniz ama bunun için değil üzülmeniz siz cüzdan için daha cok üzülüyorsunuz eninde sonunda arkadaşınız ve bütün arkadaşlarınızda duyucak emin olun buna

ağır oldu bu ama
Hicbir sarhos kafa gidip kendi cuzdani olsa dahi karistirmaz, icinden para almis olmayi dusunmek icin bu eylemi tekrarlamis olmasi gerek. Sanki o kafayla cikip bir seyler mi almis o kisimlar havada
Ayrica cocukta cuzdanini yaninda tasimiyor mu eve gidip mi ne bakacakmis.
Ahmet Kaya dan „gelsin nerden baksan tutarsizlik, nerden baksan ahmakca“.

Birincisi Ahmetle Emel arasinda adi konmus bir sey yoksa Emel e ne bu yasananlardan
Ikincisi ne alaka cuzdan karistirmak, sanki eve gitti bir seyler yasadi ve ucreti mukabilinde icinden para mi aldi?

Biraz edep yahu...

İnsanların hayat tarzları sizden farklı olabilir ama bu size ona bu şekilde itham etme hakkını vermez.

Ayrıca kulağıniza küpe olsun " Kişi kinadigini yaşamadan ölmezmiş" umarım bi kızınız olmaz...

Ayrıca ahmakça veya değil öyle geldiyse yorum yapmadan geçersiniz. Benimde bir cüzdanim ünlü spor markalarının ürettiğini tekstil spor bir cüzdan ve Unisex. Gece aklına birşey takılmış bakmış olabilir alkollü kafa ile de son anda fark etmiş olabilir.

@mune rica etsem hanim Efendinin yorumuna bakar mısın? İnsanlar kendine uymayan hayatlara da kabullenmeseler bile saygı duymayı benimsemek bence kaçıncı y.y dayiz?

geçen açtığı konu daha tuhaftı.telefonunu ve parasını yine alkollü bir mekanda çaldırıyor ama peşine düşmüyor hemen .ona da anlam verememiştim

Herkesin doğruyu yanlışı kendine, herkesin sevabını günahını Allah bilir
Yargılamak ne haddimize
Bazi yorumları okuyunca üzülüyorum gerçekten

Ahmetle yaşandı bitti mi yoksa devam eden bir ilişkiniz olacak mı bilmiyorum
Her koşulda arkadaşınıza bahsetmelisiniz kırdıysam özür dilerim kendiliğinden gelişti diye anlatmalısınız
Cüzdan konusuna gelince açıklama yapmışsınız zaten dert edilecek bir durum yok

Okudugunuzu anlama zorlugu cektiginizi dusunuyorum, kimseyi kinamadim.
Ne yasadigi beni baglamaz, ne yaptigi da.
Kimseyi itham etmedim, yorumumu yaptim gectim. Konu sahibine gerekli yorumu yapin, benimle bir isiniz yok.

hayat tarzı sorun değil benim için ama göz göre göre bir genç kızın yaptığı yanlışlıklara üzüldüm sadece.Sadece başını ağrıtıyor konuları mutluluk verme gençlik heyecanı hiçbiri yok.Gençliğinin kıymetini bilsin istiyorum ben

geçen açtığı konu daha tuhaftı.telefonunu ve parasını yine alkollü bir mekanda çaldırıyor ama peşine düşmüyor hemen .ona da anlam verememiştim

Yalnız bu konu aynı kişiye ait değil
Arkadaşım diye belirtmiş zaten
Neden bunun derdine düştünüz ki herkesin yaşam tarzı farklı olabilir böyle düşünebilirsiniz ama yargılamak niye anlayamadım

Olayı konu sahibi mi yaşamış arkadaşı mı? Arkadaşınız olayı size anlattıysa Ahmet de arkadaşlarına anlatmış olabilir. Emel bu olayın neresinde?

Bu senaryo tutmaz tutsa da Ahmet seni tutmaz
Ne kadar basit ucuz ve çirkin yaşanıyorsa yaşanmış herşey emelin kulağını geç adam senle ciddi ilişki yaşarsa zil tak oyna

eskiden beri takip edıyorum uyeyi yargılamıyorum ayrıca.ama genç kızların hayatlarını böyle saçma şeylerle boşa geçirmelerinden nefret ediyorum eğitim alsınlar erasmus şu bu etkinliklerle avrupayı gezsinler daha kaliteli sosoyal çevreleri olsun .seviyorum gençleri ıyılıklerını ısterım daima

Arkadaşınızın cüzdandan bir şey aldığını sanmam zaten gerekli açıklamayı da yapmış. Bu konuda içi rahat olabilir.

Olay başkalarının kulağına gider mi dedikodu yapılır mı meselesi tamamen Ahmet’e kalmış. Onun kişiliğine bağlı artık bundan sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…