- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
ağır oldu bu amaBirincisi Ahmetle Emel arasinda adi konmus bir sey yoksa Emel e ne bu yasananlardan
Ikincisi ne alaka cuzdan karistirmak, sanki eve gitti bir seyler yasadi ve ucreti mukabilinde icinden para mi aldi?
Hicbir sarhos kafa gidip kendi cuzdani olsa dahi karistirmaz, icinden para almis olmayi dusunmek icin bu eylemi tekrarlamis olmasi gerek. Sanki o kafayla cikip bir seyler mi almis o kisimlar havadaağır oldu bu ama
Birincisi Ahmetle Emel arasinda adi konmus bir sey yoksa Emel e ne bu yasananlardan
Ikincisi ne alaka cuzdan karistirmak, sanki eve gitti bir seyler yasadi ve ucreti mukabilinde icinden para mi aldi?
geçen açtığı konu daha tuhaftı.telefonunu ve parasını yine alkollü bir mekanda çaldırıyor ama peşine düşmüyor hemen .ona da anlam verememiştimHicbir sarhos kafa gidip kendi cuzdani olsa dahi karistirmaz, icinden para almis olmayi dusunmek icin bu eylemi tekrarlamis olmasi gerek. Sanki o kafayla cikip bir seyler mi almis o kisimlar havada
Ayrica cocukta cuzdanini yaninda tasimiyor mu eve gidip mi ne bakacakmis.
Ahmet Kaya dan „gelsin nerden baksan tutarsizlik, nerden baksan ahmakca“.
Okudugunuzu anlama zorlugu cektiginizi dusunuyorum, kimseyi kinamadim.Biraz edep yahu...
İnsanların hayat tarzları sizden farklı olabilir ama bu size ona bu şekilde itham etme hakkını vermez.
Ayrıca kulağıniza küpe olsun " Kişi kinadigini yaşamadan ölmezmiş" umarım bi kızınız olmaz...
geçen açtığı konu daha tuhaftı.telefonunu ve parasını yine alkollü bir mekanda çaldırıyor ama peşine düşmüyor hemen .ona da anlam verememiştim
O konuya denk gelmedim. Bu konu bir arkadasim konusu sanki.geçen açtığı konu daha tuhaftı.telefonunu ve parasını yine alkollü bir mekanda çaldırıyor ama peşine düşmüyor hemen .ona da anlam verememiştim
evet ya okudum tekrar öyle sanki.o zaman başkası adına konu açmak yasak üyelik alıp kendi yazsınO konuya denk gelmedim. Bu konu bir arkadasim konusu sanki.
Yasak olan kendi uyeligini baskasina kullandirmak, yanindaysa arkadasi onun agzindan yazabilir.evet ya okudum tekrar öyle sanki.o zaman başkası adına konu açmak yasak üyelik alıp kendi yazsın
eskiden beri takip edıyorum uyeyi yargılamıyorum ayrıca.ama genç kızların hayatlarını böyle saçma şeylerle boşa geçirmelerinden nefret ediyorum eğitim alsınlar erasmus şu bu etkinliklerle avrupayı gezsinler daha kaliteli sosoyal çevreleri olsun .seviyorum gençleri ıyılıklerını ısterım daimaYalnız bu konu aynı kişiye ait değil
Arkadaşım diye belirtmiş zaten
Neden bunun derdine düştünüz ki herkesin yaşam tarzı farklı olabilir böyle düşünebilirsiniz ama yargılamak niye anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?