• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok kötü bi şey yaptım

Bir arkadasim var acaba o musun kizz:)
Tum arkadaslerimizin sevgili nisanli eş hepsiyle bir munasebeti oldu.
Ve suan tek bir arkadasi yok.
Farkli sehirlerdeyiz gelince mutlaka goruselim deyip dutuyor birde simdiden stres sardi ya esim le iken onla karsilasirsam diye.
Haspa birde guzelki göz aliyor.
Ama degisik .
Sende değisiksin.

Bazen pişman olabileceğimiz şeyler yapıyoruz çünkü insanız. Böyle böyle büyüyoruz zaten, ilk kez de sizin başınıza gelmedi sonuçta bunlar. Hepimiz farklı şekillerde çeşitli durumların içine düştük, düşüyoruz. Önemli olan yaptıklarının sorumluluğunu taşıyabilmek. Bu durum da en azından size bir ölçüt sunar bu anlamda. Neyi kaldırıp kaldıramayacağınızı bilirseniz bundan sonra ona göre hareket edersiniz.

Alkol kötülüklerin anası değil.
Şişede duran içeceğe de suç bulmayın bi zahmet.:işsiz:
Ağzıyla içen ayarını bilenler için gayet şık bir içecek.
Ağzıyla içmeyip içinden geleni yapıp sonra pişman olanların sığındığı bahaneler silsilesinden ibaret.

Konu sahibi; arkadaşın da içip adamın evine gittiği için tuhaf hissetmiyor da cüzdanından para aldığı için tuhaf hissediyor ne ilginç.:işsiz:

Size mi soyledim?
Neden gocunuyorsun
Belki ben de bu şekilde yaşıyorum ve o yüzden gocunup soruyorum.
Belki bir hadsizliğe karşı çıkmam için illa konunun muhatabı olmama gerek yoktur.
Belki başkaları hakkında böyle ahkam kesmelere artık tahammülüm kalmamıştır.
Belki ne dediğiniz değil de nasıl söylediğiniz önemlidir.
Seçin beğenin alın.
Bu had bilmezlik nerden, sorusuna da cevap isterim. Bu hakkı nasıl gördünüz kendinizde?

Arkadaşı adına yazanları anlamıyorum. Arkadaş kendi sormak istiyorsa bir hesap açıversin iki dakikada.
Sizin de alkollüyken yaşanan bir konunuz vardı. İçin içmeyin kimseyi ilgilendirmez de ağzınızla içseniz keşke. Sonra geliyor pişmanlıklar...

Anlaşıldı bir konu daha dini içerikler, farklı inançlara sahip olabilme ihtimali olan kişilere göstermediğiniz anlayış nedeniyle kapatılmıştır.

Hanımlar,
biz orucu kendimize tutuyoruz, bilmem farkında mısınız burası dini bir site olmadığı gibi bütün üyelerde Müslüman değil, Ramazan, oruç bize farz, farz olmayanlara da saygı lütfen.

Son düzenleme:
Back