• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok kötü bi şey yaptım

Yapmayın kardeşim yapmayın. Resmen çevrenizdekiler siz bir şeyler yaşayın diye mekandan ayrılmışlar. Sonra da olanlar olmuş. Bir şeyler yaşamayın zihniyetinde değilim ama böyle şeyler yüzünden fazlasıyla üzülen kişiler gördüm ki yazık size ileride yargılanacaksınız. Hele bir de gönül verdiğiniz kişi tarafından olursa bu. İnşAllah olmaz tabi. Esen kalın

cüzdan daha buyuk problermler var gibi.kafaya takacağı şey cüzdan dedıkodusu mu gercekten.

mübarek ramazan ayını tenzih ediyorum o şöyle cepte dursun..
ne güzel bir arkadaş çevreniz var yiyor içiyor sı...yor hunharca sevi...yor...
Bu muhteşem arkadaşlığınızı beş milyon insanla gururla paylaşmak ta ayrı bir ironi..
öpüyorum sizi çocuklar , dizisel hayatlarınızda başarılar..

Alkolün zararları..
İçmeyi bilmiyorsanız içmeyin şunu.

Bir şey olmaz zaten sarhoşsunuz. Unutur gidersiniz..

Konu sahibinin arkadaşı .

Emel herkese yürüyor demişsin. Bunu hoş bulmadim.
Umarim bi gun emelde senin icin ×,de herkesle sevişiyor demez.

Aranizdakki arkadaşlık tabikk i beni ilgilendirmez ama senin gibi bi arkadaşım da olamaz hayatımda.

Şu var. Emelle ahmet sevgili olmasa bile bu yaptigin bastan sona hata.

Tek gecelik iliskilere saygi gosteremiyorum kadın icinde erkek içinde .

Bence bu alkol sevdasindan vazgec. Yoksa bu isin sonu cok kötü .adini çıkarırlar .

Bide bence hicde oyle birden olmamis hersey .

Ssokakta öpüşüp eve kadar düşünülmüş bi olay. Vazgecebilirdin Ama emel icin degil. Kendin için

Cüzdan olayi bana komik geldi acikcasi :KK70:

Bende esimle icince sacma sapan bi insan oluveriyorum ama cuzdan ini kurcalicak kadar degil :KK70:

Bu arada.

Fark ettin mi.
Ahmet sana resmen tek kullanimlik jilet muamelesi yapmış .bunu yapan bi insan o geceyi ballandira ballandira arkadaşlarına meze yapar .

Emel de duyar bunu. Net .

Ama emel lik bi durum yok. Buyuk ihtimalle sana olan guveni tuzla buz olur. Sana o kirginlikla ve ofkeyle saydirir ve hayatindan cikarir.

Cunku emel o cocuga karsi gerçek birsey ler hissediyomus .

Ama Ahmetten Emel e de hayir gelmez. Ahmet guvenilmez bi cocuk cunku. Ahmet malesef tek gecelik iliskiler seruvenine devam eder. Bugun sen yarin o öbür gun bi baskasi.

Emel vazgecsin bu sevdadan. O hiyardan ikinizede bi cacik olmaz.

LLütfen alkol kullanmayi bi sure durdur. Bi topla kendini.

Ben ne yaptim ne yapiyorum × sen nereye gidiyosun boyle de.

Gencligini yasarken geride pişmanlıkları n olmasın .

Ilerde ciddi bi iliskin oolursa bunlarin karsina cikma ihtimalini düşün.

Ve lütfen illede icerim icicem diyosanda evinde iç iceceksen. En azindan evim dersin. Bayilsanda soyunsanda evinn.

Konu sahibin in arkadasi. Üzüldüm senin adina.

Umarim kendini en hizli sşekilde toplarsin.
Esen kal

patatesim :KK70::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hayat tarzınız bence çok yanlış. Etrafınız birbirine sizin tabirinizle ‘yürüyenle’ dolu.

Bu anlattıklarınızda ‘cüzdan karıştıran kız’ dan çok ‘ tek gecelik eğlencelik kız’ damgası yersiniz. Yazık etmeyin gençliğinize, hayatınıza...

Kendini kaybedecek kadar dışarıda alkol alması çok yanlış bi insanın. Hele bi kadının. Orda tecavüze bile uğrayabilirdi. Ayrıca o kafayla cüzdana işese bile normal bence.

Ahmet bana ilgili davrandı demişsin ama bana kalırsa sen de ahmete karşı ilgili davranmışsın ki, Ahmet sendeki ışığı çakmış.. Sonrada sana yürümüş, istediğini almış gitmiş.
Param eksik derse ver mutlaka. Ortamdan da bir süre uzak dur derim. Çünkü böyle Ahmetler herşeyi anlatmadan duramaz

Sanki ülkede başka kız erkek kalmamış gibi sürekli birbirlerinin sevgililerine yürüyen, sevişen arkadaş grupları sadece gençlik dizilerinde olur sanırdım..
Ne kadar cahilim yahu.. :KK48:

Pek bisey anlamadım yani adamı arayıp cüzdanını karıştırdım niye dedin ki?
Aramadı seni suçluluk duydun içten içe ve bahane olarak mı kullandın?
"Ay çok sarhoştum cüzdanını karıştırdım para falan almış olabilirim, zaten seninle olmamdan belli değil mi?" diye mesaj verilmiş olabilir.
Emel mevzusuna gelince o konuyu çok şey yapma demek ki hoşlandığı çocuğa yürüyebileceğin birisi biraz uzak dur artık.
Unut olanları, sürekli anlatıp kendine eli uzun muamelesi çektirme.

Sanırım soran arkadaş şu şekilde anlaşılsın istememiş: Ahmet’le birlikte olup sonra da bunun karşılığında cüzdanından para almak, yani para karşılığında birlikte olmak.
Grup içinde nasıl bir ortam var bilmiyoruz ki! Yakın arkadaşlar mı, nereden tanışıyorlar falan hepsi önemli bence. Şu anda anlattıklarınızla dışarıdan bir gözle benim gördüğüm şu: Sarhoş oldum, içki beni çarptı, hatırlamıyorum ayağına yatıyorsunuz ama bal gibi de hatırlıyorsunuz her şeyi. Hatırlamıyorum demeye devam edin bence. Yerlerse... Başka türlü kurtulunacak gibi değil!

Yemek parası ne olacak ki? Aldıysa da aldı üç kuruş bi şey. Ama kalkıp ciddi bir tutar aldıysa kimse inandıramaz. Ayrıca çok sarhoşken bilinçsizce yapılan şey hatırlanmaz genelde. Sabah arkadaşlarca hatırlanıp gülünür. Çocukla yaşadıkları kimseyi ilgilendirmez. Ama para alma mevzusu çok açık değil mi? O cesaretle karıştırmış bir güzel, kalabalık gördüyse de çekmiş içinden birazını gibi anlsşılıyor adam açısından. Korkunç ki ne korkunç. Ve evet bu konu bir de dedikoduya dönüşürse rezillik diz boyu.

Bir kadın alkol de alabilir, alkollu mekana da gidebilir, hoslandigi begendigi kisiyle opusedebilir sevişedebilir.

Kaldi ki kadin alkolluymus ve alkolluykem insan cok sacma biseye de takilabilir. Gercekten cuzdani karistirmasi abes mi yani. Bir uye ucreti mukabili diyerek afedersiniz o.... la itham ediyor, baska biri adam onunla ciddi birsey yasarsa zil takip oynamasi gerektigini iddia ediyor.

Kendi yasam tarzinin disinda diye bir kadina boyle ithamlar agir degil mi. Tuhaf hayatlarmis, senaryoymus.

Hayatinin tuhaf olmamasi icin hemen evlenip kayinvalide yanina mi yerlesmesi lazim yoksa 12 saat disarda irgat gibi calisip bir de annesinin ogluslarinin donlarini mi yikamasi lazim.

Ayrica sormussunuz mutluluk veriyor mu diye bekarim tek derdim kaynana elti gorumce degil. Kimsenin donunu da yikamiyorum. Yiyorum iciyorum egleniyorum geziyorum sevisiyorum gayet te mutluyum.

Her kendi gibi yasamayani yaftalamaya kimsenin hakki yok.

Alkol almak mekandan çıkıp arkadaşının hoşlandığı adamla yatmak kalkmak cüzdan bilmem ne.
Benim yaşam tarzıma ters, bana göre tuhaf.
Kendim gibi olmayan onlarca arkadaşım var, en moderninden en yobazına bu yaşam şekli hepsine tuhaf gelir.
Hiçbir anne evladının şu konumda olmasını istemez hiçbir özgürlük anlayışı şu durumu normalleştiremez.

Emel capkin bir kiz galiba...ahmet de senden hoslanmis,neticede aralarinda bisey yok ama tabi ahmete karsilik vermeseydin daha iyidi...
Yalniz o kadar çok icmeyin arkadas ya...cakır keyf ol yeter...neyin derdindesin

Bu farkli hayat tarzlarini yargilayanlar da anasinin babasinin dizinin dibinde durmaya devam etsin
Asla büyümeyeceksiniz... laf etmeyin artiķ...

Ramazan ramazan zikkimin kokunu ic
Anan baban yok mu ne sorumsuz ailen var
6 arkadasim boyleydi uni de 6 sini sildim attim

Back