ben bunu cözemedim..akıl istiyorummmm ):

samimiyetiniz suistimal edilmiş genç bayan :)
hoşlandığınız, sevdiğinizi açık ettiğiniz anda karşıdaki erkeğin elinde bir silah olmuş. böyledir....
bir de erkekler sevseydi şöyle yapmazdı, sevseydi böyle demezdi diyoruz ya, onlar sevmiyor aslında. erkekler farklıdır biz kadınlardan, uzuuuun süre sevmeden sadece hoşlanabiliyorlar, o hoşlanma dönemini yanlış yorumladığımızda ve kafamızda ve kalbimizde onlara yer açtığımızda a-a bir bakıyoruz ki bizim "beyaz prens" başka havalarda.
sizin durumunuz da biraz buna benzemiş, hoşlanma döneminde karşınızdaki erkek size karşı olan duygularını "törpülemiş" söndürmüş, artık onun için sadece arkadaşsınız. ama sizin için durum aynı değil!
malesef!
lütfen üsteki yorumlara kulak verin! takip ediliyorsunuz diye facenizi kapatmayın, rahatsız oluyorsanız gerçekten onu silin! ya da hiiiiç birşey yapmayın, biraz gizemli olun, merka duygusunu uyandırmak mümkün olacaksa özle hayatınızla ilgili hiç birşey paylaşmayın

bende şuan aynen öyle yapıyorum sadece işime bakıyorum ne bir şey yazıyorum nede anlatıyorum ona işyerindede gayet resmi muhatap oluyorum facede daha yeni kapattım en azından bir ay bir süre kapalı dursun diye düşünüyorum onu facden silmek istemiyorum işin acıkcası o silsin istiyorum oda yapmıyor o yüzden bende dondurdum bir süre böyle dursun sonra acarım diye düşünüyorum düşüncelerin icin tşk ederim....şimdi face acsam bende boş durmuyorum sürekli paylaşım yapıyorum duygularımı anlatan bildirim yapıyorum şurda falan diye gizemli kalamıyorum =) o yüzden birazda bundan kapattım şimdilik

Dengesiz, egoist biriyle bir tecrüben olmuş. Şu saatten sonra çözecek bir şey yok ki. Herkes yoluna... Ben olsam Facebook'ta bloke ederim, böylece yaptığın hiçbir şeyi görmez. İşyerinde hiç muhatap olmam, hatta işyerindeki hiçbir erkekle muhatap olmam ama bu biraz genel bir şey ve tamamen şahsi görüşüm. Dışarda ise hayatıma devam ederim, önceden ne yapıyorsam onu yaparım ve istediğim yerde de paylaşırım, FB gibi.

Sonuna kadar okuyamadim, bir nokta, virgul, buyuk harf bir sey koyun yahu bu ne dumduz yazi

Öptü beni ne demek ya :) resmen öptürmüşsünüz kendinizi sonrada öptü beni :) yapmayın ya.........

Öptü beni ne demek ya :) resmen öptürmüşsünüz kendinizi sonrada öptü beni :) yapmayın ya........

ewet aynen öyleee...ben sizden akıl istedim olanlar icin siz buna mı dikkat ettiniz sadece

yani böyle davranmam daha dogru geliyor bana ):

madem senin davranışların doğru geliyor niye burada konu açıyorsun ki o zaman?

Öptü beni ne demek ya :) resmen öptürmüşsünüz kendinizi sonrada öptü beni :) yapmayın ya........

ewet aynen öyleee...ben sizden akıl istedim olanlar icin siz buna mı dikkat ettiniz sadece

akıl istedim diyosun ama herşeye itiraz..
bide bişey söyleyeceğim.. yanlış anlama canım gerçekten seven adam yok ailevi problem demez.. seni kaybetmemek için elinden geleni yapar..
bence şuan sen face açmışsın dondurmuşsun, onun hiiiiç umrunda değildir
yerinde olsam face mi açar o gördükten sonra silerim onu.. sonra istediğin gibi duygu bildirim paylaşımı yaparsın ..

madem senin davranışların doğru geliyor niye burada konu açıyorsun ki o zaman?

YANİ BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM DERKEN DOGRUMU BÖYLE DÜŞÜNMEM DİYE FİKİR ALMAK İSTİYORUM O YÜZDEN YAZDIM AMA YANLIŞ ANLAYAN SİZSİNİZ

akıl istedim diyosun ama herşeye itiraz..
bide bişey söyleyeceğim.. yanlış anlama canım gerçekten seven adam yok ailevi problem demez.. seni kaybetmemek için elinden geleni yapar..
bence şuan sen face açmışsın dondurmuşsun, onun hiiiiç umrunda değildir
yerinde olsam face mi açar o gördükten sonra silerim onu.. sonra istediğin gibi duygu bildirim paylaşımı yaparsın ..

YANİ BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM DERKEN DOGRUMU BÖYLE DÜŞÜNMEM DİYE FİKİR ALMAK İSTİYORUM O YÜZDEN YAZDIM AMA YANLIŞ ANLAYAN SİZSİNİZ NEYSE TŞK ETTİM FİKRİN İCİN

Bastan sona okumadim inanilmaz karisik geldi ama okudugum ve anladigim kadariyla gercekten sevmiyor. Naz falan degil bu. Bu kadar ufak bir seyi uzatmaz seven bir erkek. Kismetine mani olmayayim derken son noktayi koymus aslinda. Kurcalamaya gerek yok bence daha fazla.

Ayrica hosunuza gitmeyen yorumlarin sahiplerini terslemeniz de cok cirkin.

Hem akil verin demissiniz hem de her elestirene buna mi takildin diyorsunuz.

Gerci buu yorumumdan da hoslanmazsiniz TABY...

Adam istemiyorum demiş ayol.bu neyin ısrarı?!
Sen adamı kaçırdım diye değil bu dengesize nasıl kandım diye üzül bence.
Ben olsan aynı iş yerinde bile çalışmaya devam etmezdim.Kendimi kötü hissederdim yani.
Kendi yoluna git arkadaşım.

Bastan sona okumadim inanilmaz karisik geldi ama okudugum ve anladigim kadariyla gercekten sevmiyor. Naz falan degil bu. Bu kadar ufak bir seyi uzatmaz seven bir erkek. Kismetine mani olmayayim derken son noktayi koymus aslinda. Kurcalamaya gerek yok bence daha fazla.

Ayrica hosunuza gitmeyen yorumlarin sahiplerini terslemeniz de cok cirkin.

Hem akil verin demissiniz hem de her elestirene buna mi takildin diyorsunuz.

Gerci buu yorumumdan da hoslanmazsiniz TABY..

BEN KİMSEYİ TERSLEMİYORUM ONLAR GİBİ BENDE FİKİRİMİ SÖYLÜYORUM......O SİZİN YORUMUNUZ

Hayır efendim gayet de tersliyorsunuz. Şu yorumda bile alttan alta sırf bir muhalif olma seziyorum. Seni çok seviyor vazgeçme falan desem eminim böyle bir yorum gelmeyecekti.

Hayır efendim gayet de tersliyorsunuz. Şu yorumda bile alttan alta sırf bir muhalif olma seziyorum. Seni çok seviyor vazgeçme falan desem eminim böyle bir yorum gelmeyecekti.

YANILIYORSUN YORUMUM AYNI OLURDU BEN BENİ SEVİYOR DEMENİZİ ZATEN BEKLEMEDİM SADECE BU DAVRANIŞIM DOGRUMU BÖYLEMİ DAVRANMALIYIM DİYE AKIL ALMAK İCİN YAZDIM BU KONUYU SAYIN BAYAN.........

arkadaşımm bir anda sende değiş..mümkün oldukça muhattap olma aynı ortamda bulunma bulunsanda yokmuş gibi davran.gerçekten bişiler hissetseydii zaten bunlar bahane olmazdıı..beğeniyodur o kesindir ama bu duygu ne derecede tartışılır..kendini kaptırmaa fazla da..hazırr hayatının dönüm noktasında olduğunu biliyoken sel ver sır verme.o da kuşkulansın içi içini yesin acabalarla

arkadaşımm bir anda sende değiş..mümkün oldukça muhattap olma aynı ortamda bulunma bulunsanda yokmuş gibi davran.gerçekten bişiler hissetseydii zaten bunlar bahane olmazdıı..beğeniyodur o kesindir ama bu duygu ne derecede tartışılır..kendini kaptırmaa fazla da..hazırr hayatının dönüm noktasında olduğunu biliyoken sel ver sır verme.o da kuşkulansın içi içini yesin acabalarla

BENDE SİZİNLE AYNI FİKİRDEYİMM....BENDE ÖYLE YAPMAYA CALIŞIYORUM YORUMUNUZ İCİN TŞK EDERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…