- 6 Mart 2024
- 8.887
- 7.578
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
ya ama multivitaminde 0.8 mg folik asit var, verdiği demir ilacında da folik asit var. çok gelmesin?Multivitaminlerin içindeki vitaminlerin oranı çok düşük, yeterli gelmiyor çoğu zaman. Multivitamin + diğerleri şeklinde vermiştir bence. Tiroid ilacını aç karnına al, üstüne kahvaltını yap kahvaltıdan sonra D vitamini. Demiri aç mı tok mu kullan dedi bilmiyorum ona göre öğlen alırsın üstüne de mandalina falan yiyebilirsin C vitaminiyle etkisi yükseliyor, süt ürünü tüketme ama 2 saat kadar. Magnezyumu ben yatmadan 1 saat kadar önce alıyorum yatarken de omegalı multivitamini içip uyuyorum
Benim demirde de 150 mcg folik asit var, 400 de multivitaminde var. Sanmıyorum fazla geleceğini ama için rahat etmediyse sor yineya ama multivitaminde 0.8 mg folik asit var, verdiği demir ilacında da folik asit var. çok gelmesin?
magnezyumu bana da gece yatmadan önce iç dedi
ilacı veren doktora gitmicem bir daha. 10 gün sonra doğumumu yaptıracak olan doktorla başlicaz artık. o yüzden eskisini aramak istemiyorumBenim demirde de 150 mcg folik asit var, 400 de multivitaminde var. Sanmıyorum fazla geleceğini ama için rahat etmediyse sor yine
Gıcık bi doktor değilse bilirilacı veren doktora gitmicem bir daha. 10 gün sonra doğumumu yaptıracak olan doktorla başlicaz artık. o yüzden eskisini aramak istemiyorumaile hekimine sorsam bilir mi acaba?
yok iyi adam. aşıya gidicem çarşamba ona sorarımGıcık bi doktor değilse bilir
valla ya multivitamin sadece kullanırken kolaydı. simdi yok biri aç karnına, biri tok, biri yatmadan falan kafam bulandıBen de cok sıkıldım hap takip etmekten.
Ayni ayni. Bende de levitron, elenetal, devit, gentle iron var. Öss kimya sorusu gibi kombinlemeye calisiyorumvalla ya multivitamin sadece kullanırken kolaydı. simdi yok biri aç karnına, biri tok, biri yatmadan falan kafam bulandı
Ben de tiroid ilacı ve elenatal kullanıyorum sabah tiroid ilacını içip 1 saat sonra elenatalı kullanıyorum eczacı aç karna kullanmamı söyledi vitamini. Siz nasıl kullanıyorsunuz?Ayni ayni. Bende de levitron, elenetal, devit, gentle iron var. Öss kimya sorusu gibi kombinlemeye calisiyorum
patlamasak iyiAyni ayni. Bende de levitron, elenetal, devit, gentle iron var. Öss kimya sorusu gibi kombinlemeye calisiyorum
Elenetal icin ac tok fark etmez demisti dr. O yuzden sabah ac levitron kahvaltidan sonra elenetal + devit yapiyorum. Aksam yemekten sonra da demiri iciyorum.Ben de tiroid ilacı ve elenatal kullanıyorum sabah tiroid ilacını içip 1 saat sonra elenatalı kullanıyorum eczacı aç karna kullanmamı söyledi vitamini. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Anladım perşembe günü randevum var ben de sorayım doktoruma öyleyse. Tiroid ilacı 1 saate emiliyordur ama yine de bir sormak lazım. Teşekkür ederimElenetal icin ac tok fark etmez demisti dr. O yuzden sabah ac levitron kahvaltidan sonra elenetal + devit yapiyorum. Aksam yemekten sonra da demiri iciyorum.
Ben birini bazen alarm kurup uykumdan uyanıp içiyorum gece. Çünkü içip de Allah korusun uyuyamazsam kusuyorum ndnggn iyyyrençAyni ayni. Bende de levitron, elenetal, devit, gentle iron var. Öss kimya sorusu gibi kombinlemeye calisiyorum
Elenetalde balik yagi mi omega mi neBen birini bazen alarm kurup uykumdan uyanıp içiyorum gece. Çünkü içip de Allah korusun uyuyamazsam kusuyorum ndnggn iyyyrenç
Elenatal 1 kullanıyodum ben o iyiydi ya 2'de mi ekleniyo omegaElenetalde balik yagi mi omega mi nevarsa gercekten igrenc hem kokusu hem tadi iyyyrenccc
Simdi sen soyleyince baktim. Evet 2 de bu arkadaslar ekleniyormus.Elenatal 1 kullanıyodum ben o iyiydi ya 2'de mi ekleniyo omega
Benim de pregna omega, iğrenç bişi yarabbim allahım kurban olduğum