Benzer bir durumdan 2 sene okula gidemedim ben. Çok sinir olurdum insanlar ne kadar rahat gidip ders dinleyebiliyor diye ama ben sıraya oturduğumda nefes alamıyordum.
Ben ilaç tedavisi görmedim ama merak etmeyin geçiyor hep böyle olacak diye şartlamayın kendinizi.
neye stres yaptınız da başladı? işten çıkmak bence çözüm değil.
İşten çıkmak istemiyorum ama zor duruyorum yerimde ..neye stres yaptınız da başladı? işten çıkmak bence çözüm değil.
Regl olamamanın acısı diyorum ben buna .
Tam 1 haftadır şiş ve mutsuz geziyordum. Maydanoz suyu içmelisiniz .
Ayrıca neye bu kadar stres yaptınız? Stresten dolayı da regl olmuyor olabilirsiniz.
Benzer bir durumdan 2 sene okula gidemedim ben. Çok sinir olurdum insanlar ne kadar rahat gidip ders dinleyebiliyor diye ama ben sıraya oturduğumda nefes alamıyordum.
Ben ilaç tedavisi görmedim ama merak etmeyin geçiyor hep böyle olacak diye şartlamayın kendinizi.
sorunun neydi peki? ev o dönem iyi geldi mi
Ben yaklaşık 2,2.5 sene bu şekilde gezdim.Bazen okulda sebepsiz ağlardım,bazen gece uyumaya çalışırken.Sebeplerim çoktu açıkçası,neyse...Hala mükemmel hissetmiyorum ama kötü de değilim.En azından sabah uyandığımda ''lütfen bugün hemen bitsin'' demiyorum artık.Sanırım gerek ilaçlarla,gerek zamanla bazı şeyler yerine oturuyor ve siz sadece alışıyorsunuz.Yavaş yavaş da daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz,sevilecek şeyler olduğunu keşfediyorsunuz.Sadece zaman gerek,ne yazık ki depresyondan iki günde çıkamıyorsunuz...