- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
ay canım sana özendim desem gülermisin bana çünkü neden beterin beteri var bende taaa nişanlılıktan beri çekiyorum oilletlerden 4 yıllık evliyim ama sen şanslısınki eşin seni koruyor benim eşim çok pasif ve ailece hep onları savunur ve beni ezdirir şimdi birde kızım oldu durum dahada kötüleşti kaynanama gelmeyin istemiyorum dememe rağmen illa gelicez torunumuzu sevmeye diyorlar bukadarda yüzsüzlükmü olur ben ne yapayım ya?Bayanlar ne yapacağımı bilemediğim için yazıyorum artık. Eşimin annesi ve babasıyla öyle sorunlar var ki bir türlü aşamıyoruz. Eşimle çok güzel giden bir evliliğimiz var ama annesiyle babasıda olmasa daha güzel olacak
Eşimin ailesi beni hiç istemedi kızlar biz nişanlanmak istediğimizde ben daha çalışmıyordum okuldan 1 ay önce mezun olmuştum ve öğretmen olamamıştım .eşimin tayinide doğuya çıkınca eşim bir an önce nişanlanmak evlenemk istedik ayrı kalmamak için .eşimin ailesine nişanlanmak istediğimizi söylediğimizde öyle bir kavga çıktı sormayın ki bizim 5 yıldır sevgili olduğumuzu bilen insandı bunlar gökten zembille inmedim yani hayatlarına. annnesi babası siz kesin bişeyler yaptınız ki bu kadar acele nişan istiyorsunuz diye hakaret etmeye başladılar sonra zorla annesi babası nişana geldikleri gün babası siizn kızınız bizim oğlumuzu elde etmek için herşeyi yaptı dedi tabi bizim akrabalar şokta hekes ne yaptı ki diyor. oğlumu kızınıza yedirmicem ben istediğim zaman evlenecekler istediğim kadar onları nişanlı bırakırım kimse karışamaz diyor babası. benim maaşım senin babanın maaşının 6 katı diyor babama. biz bu zor şartlarla eşimle iki arada bir derede birbirimizden vazgeçyerek nişanı yaptık.
Sonra nikahı tayin için erken yaptık ama o daha beter oldu. nikamıza gelmediler kendi gelmedikelri gibi ailemi aradılar sizde gitmeyeceksiniz o nikaha yoksa dağıtırım dediler. canım annem babam korkmuşlar yuvamız bozulur diye bize bir şey demiyorlar arkadaşlarınızla yapın daha rahat eğlenceli geçer diyorlar.
Düğün salonu tutuyoruz kayınvalidem eşime düğün salonları 1000 lira bunlar parayı çok söyledi makbuz göndersin diyor. babası nikahtan sonra bana seni bilmem ne gibi küfürler etti ben şoktayım sebebi de şu bu küfrün ben telefonunu açmıyormuşum. allah aşkına nasıl açayım açtığım zaman fiziki görünüşümden tutunda aileme kadar hakaret yiyorum bunların asıl sebebi. ise ben onların ailesine yakışmıyormuşum ailem ilkokul mezunuymuş kendisi bankacıymış karısı öğretmenmişde bizim ailemizle kültür uymazmış sanki kendisi ingiliz kraliyetinden geliyor. düğün yapılacak sahte bileziklerle gelindi. ben zaaten artık herşeyi beklediğim için muhatap olmadım ne düğünde ne kınada yüzlerine bakmadım zaten düğünün hepsi kız tarafında oldu erkek tarafında düğün yapmadılar farklı memleket olmamıza rağmen. salonda herkes bileziklerin sahte olduğunu anladı takı merasiminden sonra. bende düğünde hiçbiriyle oynamadım konuşmadım .annemlerde zaten ne onları düğün günü karşılamaya gittiler ne eve gelsin dediler edilen hakaretlerden sonra. zaten düğüne misafir gibi geldiler ne aradılar düğün önce si yardım lazım mı diye ne sordular.babası çünkü bizim evde kaşıklar pis mi diye inceliyordu havlulara elini sürmedi moral bozmak için bizde düğünde eve almadık. düğün bitmiş annesi ağlıyor bizi köpek yerine koydunuz karşılamya gelmediniz diye. kadın güya bana 1 tane bavulda çeyiz getirmiş bütün akrabalarımın yanında açtı bavulu bu terliği sana getirdim benim kız rengini beğenip giymedi bu pantolon ona büyük geldi giymedi diyor bana kendi kızının beğenmeyip giymediklerini getirmiş. 16 yaşındaki kızyla facebookta bizden için üç kuruşluk insanlar başımıza yaptıracak oğlum. benim kocam onun babasının cebine bahşiş koyacak insan diyor
Düğün sonrası günü herkes dönecek bi balayına gideceğiz gelmişler kapıya bu zamna kadar olan herşey için özür dileriz herşeyi unutalım dediler. babamla annem zaten ben gidiyorum diye duygusal erkek kardeşim ağlıyor bana söyledikler ihakaretleri duymuş düğün günü . babaannem dedemde şahit olmuş hepsi ağlıyor üzgün perişanlar . annemde dediki artık evin orası kzıım sen uzağa gidiyorsun onları kırk yılda bir görürsün sizden hepsi ayrı barış dedi. sırf onların gözü arkada kalmasın dşye barıştım. keşke barışmaz olaydım daha kötü olduk. ben artık sinir hastası oldum düğünden sorna artık annesi arıyor çirkef gibi konuşuyor yine yok oğlumun sesi üzgündü ne yediniz ne yaptın ona açın msni yüzünü görücem oğlumun oraya gelicem bakıcam nasıl evliliğiniz çocuk yapsana bilmem ne .bende zaten birikmiş eşimde yanımda bir bağırdım telefonda kendimden korktum. sen kimsin ya sen kendini anne dedim diye benim annem mi zannettin terbiyesiz olanları yüzüne iki güldüm diye unuttun mu sandın, seni evime almıyorum hadi bir gel bakalım dedim. öyle kapıdan kovsan bacadan girerim laflarınoı bırak artık ben olduğum sürece ne sen ne eşin bu eve giremeyeceksiniz dedim. bana sen biizm düğün günümüzü burnumuzdan getirdin diyor daha da sinir tepeme çıktı bende bu düğün kız tarafınındı adam olsaydın anne olsaydında erkek tarafında düğün yapabilseydin sen ne karışıyorsun kız tarafına hakettiğin gibi davrandım sana sen köpek gibi davrandın diyorsan doğrudur sen kendini daha iyi tanırsın dedim. telefonda eşimi istiyor bana karına bu lafları söyletemezsin ben seni çok seviyorum oğlum diyor hala. eşimde ne alaka şimdi anne sevmeyle kendine yandaş arama dedi kapattı.
aradan bunun üzerine bir ay geçti dün kuzeniyle konuşuor eşim uzaktayız çünkü biz sarıakmştayız işimiz sebebiyle. bi baktı eşime annesi falanda orda bir ay içinde benimle kötü olurken kendine edindiği bir sürü bana karşı doldurduğu akrabaları vardı hepsiyle kötü olmuş . eşime sen benieve almazsın buraya gel izninde diyor . eşimde gelmeyeğiz izinde oraya tatile gidicez dedi. kadın çıldırdı o seni buraya getirtmiyor bana demediğini bırakmadı elalemin yanında. bende yine sinirliyim dayanamadım. ne diyorsun sen yine ya dedim bilgisayara gidip kapa çeneni bir sen sus artık dedim hemen bilgisyarı kapattı. artık babası arıyor sen ahlaksızsın terbiyesizsin saygızısızn sen daha beterisin sen daha terbiyesizsin iğrenç insan dedim. oraya gelirim siz öldürürm diyor. oraya gelicem bu evliliğe son vericem diyor manyak ya sanki onla evliyim ben. iş büyüdüde büyüdü anlayacağınız. eşim hep benim yanımda. babasına onu bu noktaya siz getirdiniz doldurdunuz iyice şimdi sizain yaptıklarınız söyleyince mi suçlu oluyor . sizn yaptıklarınızı duymak hoşunuza gitmiyor dedi. bize sinirlenip bağıramaz o diyor babası. eşimde onu öye kabul edeceksizni içindekileri anında söyer o ben onu böyle sevdim arakdan işi çevirmiyor yüzünüze söylüyor hiç olmazsa . benim eşimle bir problemim yok herkes ona saygılı osun ben onu seviyorum dedi. l
çok fena bir gündü ama ben eşimin sevgisini kaybetmekten onu üzmekten çok kokuyorum ama yaptıklarına dayanamıyorum onların artık aramasına .eşimi her arayışlarında elim ayağım boşalıyor midem nasıl ağrıyor anlatamam bana bir akıl verin ben bunlarla ne yapacağım yuvamın bozulmasında korkuyorum eşimi doldururlar diye.
ay canım sana özendim desem gülermisin bana çünkü neden beterin beteri var bende taaa nişanlılıktan beri çekiyorum oilletlerden 4 yıllık evliyim ama sen şanslısınki eşin seni koruyor benim eşim çok pasif ve ailece hep onları savunur ve beni ezdirir şimdi birde kızım oldu durum dahada kötüleşti kaynanama gelmeyin istemiyorum dememe rağmen illa gelicez torunumuzu sevmeye diyorlar bukadarda yüzsüzlükmü olur ben ne yapayım ya?
Canım çok kötü şeyler yaşamışsın ama herşeye rağmen eşinle birbirinize olan sevginiz herşeyin üstesinden gelmiş
dua et eşin yanında ve seni anlıyor keşke benim eşimde beni anlasa ama nerdeeee
Anlattıklarınızla sonuna kadar haklısınız fakat ne olursa olsun terbiyesiz, kapat çeneni v.s gibi ağı dalaşına girmenin anlamı yok.
Konuşmamız burada bitmiştir deyip kapatmalısınız..
Eşiniz bir süre arkanızda olur ama zamanla neden böyle kavga ediyorsun diye büyütür içinde.
Arada kalmaktan bunalır ve kaçar.
Konuşmayıp kapatmak en iyisi. Ağır konuşuyorsunuz.
Allah seni ne yapmasın ya :) kız özenilir mi bana benimkilerde başlayacak merak etme vallahi kadın şimdiden diyor çocuk olduğu zaman bana kimse karışamaz bneim oğlumun evladını ben kapıdan sokmasalar bacadan girer yine görürüm ( sanki ben görme dedim hasta ruhlu yaaa) benim istediğim gibi büyütürüm diye . görende oğlunun evladı benim olmayacak sanki. daha doğmamış çocuğun kavgasını bile etti :)
bebek gerçekten dünyanın en güzel şeyi şüphesiz ama canım ben herşey daha güzel olur derken tam tersi oldu düşün birde kaynanamla aynı şehirde bile değiliz ama elide dilide yetişiyor şimdide eşim tutturmuş kızımı seneye yaz memelekete götürücem sen gelmesende olur diye düşün kızım daha 9 aylık böyle bir adamla evliyim yani çocuk insanı mecbur bırakıyor tükürdüğünü yalamaya ama ben pes etmem kızımıda yollamam kadın ne gelir ne giderdi şimdi hep aklı buraya gelmekte çıldırıcam ya yüzlerini görünce şeytan görmüş gibi oluyorum okadar yani ahh benim dert ortağım istersen ekle beni arkadaş olarak
bence susmayin.. gerektignde lafini verin ama telefnlarina cikmayin hatta msn falanda gorusmeyin esiniz konusurken msiz baska odaya gecin yani hic umurunuzda degil havasi verin ama illaki konusacak olursada dedigim gibi kisa ve net lafinizi verin kuur etmeden hatta ona tepeden bakarak siz kafanizi sadece evliliginize ve einize yorun gerisini bosverin derim ben
esinizle mumkun oldugunca hep bisiler yapin gezin tozun pek fazla evde oturmayin kiiikulagina gitsin cildirsin..
inan anlattıklarını çok iyi anlıyorum içimde hissediyorum durumu. bende aynıyım akılları fikirleri fitne fesata çalışıyor bunların ileride sanki bir aile olacağınızı bi torunları olacağını akıllarına getirmeden yapıyorlar her şeyi sonrada utanmadan herşey unutulsun silinsin yaptıkları yanlarına kar kalsın istemezler mi öldürecekler beni. bizi istemiyorlar ama bizim doğurduğumuz çocuğu istiyorlar nasıl bi çelişki anlamak zor. oturduğum apartmandaki arkadaşım şey er hep biraz ayıp ama oğlunun 5 dakikada uğraşıp 9 ay benim taşıdığım çocuk üzerinde babaannesinin tapu talebini anlamak güç der :) aynen öyle olmuş neymiş oğlumun çocuğu vay be senin neyin oluyo acaba bu cocuk.
canım sana birşey soracağım arkadaşlık isteğin geldi kabul ettim ama halen bildiriniz var yazısı kırmızı üstteki yazıdan bahsediyorum anasayfadaki neden kırmızı düzelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?