ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

canım senin arkanda dağ gibi eşin var allaha şükür ,problemli insanlar allah seni unutturacak başka sorunlar versin onlarla uğraşmaktan sana fırsat kalmasın.

Canım sen kalbini ferah tut.
Allaha dua et her zaman.
Allah seni onların şerrinden korur.
Ben evlendiğimde ilk zamanlar içimde hiç kötülük yoktu.
kimseye karşı.
Bana yapılanlan kötülükleri de anlayamıyordum.
Herkesi kendim gibi sanıyordum.
Şimdi düşünüyorum da ben anlamadan Allah bana ne kadar hayır kapısı açmış.
Şimdi anlıyorum.
Sende ALLAH tan iste huzuru....

tanımadığım o kadar kişi derdime ortak oldunuz akıl verdiniz. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bir kez daha. teşekkür az valla hepinizden Allah razı olsun ben bu akşamı zor ederdim çünkü

ay canım sana özendim desem gülermisin bana çünkü neden beterin beteri var bende taaa nişanlılıktan beri çekiyorum oilletlerden 4 yıllık evliyim ama sen şanslısınki eşin seni koruyor benim eşim çok pasif ve ailece hep onları savunur ve beni ezdirir şimdi birde kızım oldu durum dahada kötüleşti kaynanama gelmeyin istemiyorum dememe rağmen illa gelicez torunumuzu sevmeye diyorlar bukadarda yüzsüzlükmü olur ben ne yapayım ya?

Allah seni ne yapmasın ya :) kız özenilir mi bana benimkilerde başlayacak merak etme vallahi kadın şimdiden diyor çocuk olduğu zaman bana kimse karışamaz bneim oğlumun evladını ben kapıdan sokmasalar bacadan girer yine görürüm ( sanki ben görme dedim hasta ruhlu yaaa) benim istediğim gibi büyütürüm diye . görende oğlunun evladı benim olmayacak sanki. daha doğmamış çocuğun kavgasını bile etti :)

Canım çok kötü şeyler yaşamışsın ama herşeye rağmen eşinle birbirinize olan sevginiz herşeyin üstesinden gelmiş
dua et eşin yanında ve seni anlıyor keşke benim eşimde beni anlasa ama nerdeeee

insanı kendi haline kendi mutluluğuna bırakmamaları ne kötü hep araya bir şeyler katarak huzurumuzu mutluğumuzu bozmaya çalışan insanlardan artık nefret ediyorum. madem sinir oluyorlar aramasınlar sormasınlar ama aramayıp sormamaya da dayanamıyorlar. yani sanki görende bunlar kız verdi zannedecek.

çok sinir oluyorum kuzenimde aynı dertlerden muzdarip hep şey der şimdi bizi eğer kayınvalideler bulsaydı bunu yapmazlardı oğulları kendi bulup getirincesinir oluyorlar. kendileri kendi oğullarına kendilerinin yönetebilecekleri kız bulma şansını kaçırıyorlar ya hani gıcık kaparlar geline onlar kaynanaya kul oğullarına köle istiyorlar. oğlu gelini yönetemeyince sinir oluyorlar derdi doğruymuş. kendi ben nişanlıyken bile benim eşime kız bulmaya çalışan bir kadın benim kayın validem. eşimin çalıştığı ilde bi hemşireye eşimin adını soyadını numarasını verecek kadar tebiyesiz bir kadın düşün yani ben nişanlıyken

Ne kadar terbiyesiz insanlar var ya yine sinirlendim şimdi Siz sukunetinizi koruyun haklıyken haksız duruma düşürür bu insanlar adamı. Eşiniz yanınızda bu en önemlisi zaten bu yüzden siz onlara karşılık verip seviyenizi düşürmeyinki eşiniz dimdik onların karşısında durabilsin

Anlattıklarınızla sonuna kadar haklısınız fakat ne olursa olsun terbiyesiz, kapat çeneni v.s gibi ağı dalaşına girmenin anlamı yok.

Konuşmamız burada bitmiştir deyip kapatmalısınız..
Eşiniz bir süre arkanızda olur ama zamanla neden böyle kavga ediyorsun diye büyütür içinde.

Arada kalmaktan bunalır ve kaçar.

Konuşmayıp kapatmak en iyisi. Ağır konuşuyorsunuz.

dayanamdım ben zaten hatamı kabul ediyorum ne diye onun beni çıldırtmasına izin verdim diyorum onunla konuşmamak için hattımı bile değilştrid eşim numaramı vermedi beni ara onun rahatsız etme dedi. bu seferde kız kardeşinde liseye giden erkek kardeşimin telefon numarası vardı baktı annem açmamış babam açmamış telefonlarını çünkü babama sürekli babası benim abbam işçi emeklisi olduğu için sanki hakaret etmek hakmış gibi davrandı sen 3 kuruşluk insansın sana ben bahşiş veririm falan dedi hem nişanlıyken hem evliiyken bana ulaşamdıkalrını anlayınca okulda liseye giden kardeşimi aramış çocuk tenefüste görmüş geri dönmüş kayınvalideme annene söyle ablanı boşatıcam dünyayı dar edicem falan deyip benim hakkımda jhakart etmiş daha çocuk yeni ergen hassas sonuçta koaşa koşa eve gitmiş ağlıyormuş bunları yaşatmaya ne hakkı var bu en küçüğü olayların düşünün yani. o neden peki bana çirkinleşiyor eşim o bana böyle yaptıkça onuda görüyor sonuçta

Son düzenleyen: Moderatör:
okurken sinirden yanaklarım kızardı
ne sinir insanlarmıs ya o insanlardanda anlattıgına göre senin eşin saglam çıkmış
sen eşini karşına alma kendini ezdirmişsin uzun zamandır artık da ezdirme
herkesin ailesi kutsal ailene o kadar laf söyleişler çok bile sabretmişsin

olun olmuş ama... keşke kendilerini düğün öncesi bu kadar belli eden bir ailenin oğluyla evlenmeseydiniz.
ailenize söylenen onca şeye rağmen nasıl kestirip atmadınız anlamadım şahsen. nasıl kabul ettiniz.. aşkın gözü gerçekten körmüş..

bundan sonra sadece eşiniz görüşsün. ve mümkünse olaylar biraz rayına pturana kadar kesinlikle çocuk yapmayın. eşinizde zamanla bunalıp yön değiştirebilir..burdanda gördüğümüz üzere erkekler eş mi - aile mi ? ikileminde genelde aileyi tercih ediyorlar.

Son düzenleme:
şok oldum ya nasıl insanlar var
Allah'a yatın kalkın dua edin ki eşiniz sizin tarafınızda....

bebek gerçekten dünyanın en güzel şeyi şüphesiz ama canım ben herşey daha güzel olur derken tam tersi oldu düşün birde kaynanamla aynı şehirde bile değiliz ama elide dilide yetişiyor şimdide eşim tutturmuş kızımı seneye yaz memelekete götürücem sen gelmesende olur diye düşün kızım daha 9 aylık böyle bir adamla evliyim yani çocuk insanı mecbur bırakıyor tükürdüğünü yalamaya ama ben pes etmem kızımıda yollamam kadın ne gelir ne giderdi şimdi hep aklı buraya gelmekte çıldırıcam ya yüzlerini görünce şeytan görmüş gibi oluyorum okadar yani ahh benim dert ortağım istersen ekle beni arkadaş olarak

inan anlattıklarını çok iyi anlıyorum içimde hissediyorum durumu. bende aynıyım akılları fikirleri fitne fesata çalışıyor bunların ileride sanki bir aile olacağınızı bi torunları olacağını akıllarına getirmeden yapıyorlar her şeyi sonrada utanmadan herşey unutulsun silinsin yaptıkları yanlarına kar kalsın istemezler mi öldürecekler beni. bizi istemiyorlar ama bizim doğurduğumuz çocuğu istiyorlar nasıl bi çelişki anlamak zor. oturduğum apartmandaki arkadaşım şey er hep biraz ayıp ama oğlunun 5 dakikada uğraşıp 9 ay benim taşıdığım çocuk üzerinde babaannesinin tapu talebini anlamak güç der :) aynen öyle olmuş neymiş oğlumun çocuğu vay be senin neyin oluyo acaba bu cocuk.

bence susmayin.. gerektignde lafini verin ama telefnlarina cikmayin hatta msn falanda gorusmeyin esiniz konusurken msiz baska odaya gecin yani hic umurunuzda degil havasi verin ama illaki konusacak olursada dedigim gibi kisa ve net lafinizi verin kuur etmeden hatta ona tepeden bakarak siz kafanizi sadece evliliginize ve einize yorun gerisini bosverin derim ben
esinizle mumkun oldugunca hep bisiler yapin gezin tozun pek fazla evde oturmayin kiii kulagina gitsin cildirsin..

canımıacıtan tek şey bu hale nasıl geldim o kadar hayat doluydum ki anlatamam insanların sinir krizi nasıl geçirir kendini nasıl bu derecede kaybeder anlam veremezdim kendim yaşayana kadar. hayatımda birinden hiç bu kadar nefret etmedim ben. bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. öfkeden kendimi kaybetmeyi ben onlarla tanışınca tanıdım elelrimin içinde siniri hissediyorum o kadar beni kendimden geçiryordu duyduğum öfke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Töbe tövbee insanlar nasıl bu kadar hasta ruhlu oluyolar gerçekten anlamıyorum. muhatap olma eşinde olmasın madem herşeyin farkında görüşmeyin bundan sonra hiçbir şekilde.

canım sana birşey soracağım arkadaşlık isteğin geldi kabul ettim ama halen bildiriniz var yazısı kırmızı üstteki yazıdan bahsediyorum anasayfadaki neden kırmızı düzelmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…