ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

bide eşinden rica et, senin yanında onlarla telde msn de konusmasın, deki sen konusunca yasadıklarım, yedigim lafları hatırlıyorum, psikolojim bozuuluyor kaldıramıyorum de...
aslında bu durumda eşleriminiz hiç konusmamaları lazım ama erkek milleti ne yaprsa yapsın yinede annesine babasına düşkün olur, bizimkiler bizim burnumuzdan getirdi ama eşim görüşüyor, görüşssün hiç umrumda değil, zaten uzagız , sadece telle onada ben karışamam.ama eşimin annesiyle bu kadar yaşanılan şeylere rağmen yanımda ıvır zıvır hiç birşey olmamış gibi birkaç dakika konusmalarına dayanamıyorum.. dedim yanımda konusma , aynı şeyleri tekrar yasıyorum gibi geliyor, sağ olsun oda şimdi yanımda konusmuyor, seslerini bile duymuyorum çok şükür

uzak dur o insanlardan tabiki...
çok çirkin davranmışlar sana ve ailene...
eşini üzme bencede konuşma onlar hakkında bırak ne halleri varsa görsünler...
böyle devam edersen eşin yanında olmaz senin...
hakim ol biraz öfkene..
haklıyken haksız duruma düşersin...
mutluluklar

ay ne kadar görgüsüz ve terbiyesiz insanlar inannmıyorum yaa...

yazık onların yaşlarına insan yaşından utanır yaa...

hiç görüşme cnm bayram seyran bile dinleme..

saygı bii yere kadar işin içine küfür girerse işler deişir yani...

eşim zaten dün dedi haftada bir kere bir kaç dakikalığına aradıklarında açarım senin yanında asla konuşmam sanada bişey söyletmem dedi. seni onların yanına götürmeyeceğim ama seni terketmiş gibi annenlere bırakıp onların yanınada gitmeyeceğim. evlatlık vazifesi için onların olduğu ile istanbula 3 veya 4 günlüğüne gideceğiz ancak ikimizde otelde kalacağız ben sadece arada bir çay içmeye uğramaya giderim sonra orada kalma senin yanında dönerim. baktım hala kavga edrlerse benle 3 gün kalmaya bile gerek yok doğru tatile gideriz sen üzülme takma kafana dedi.

bende artık evde o yüzden sizinde dediğiniz gibi asla sinirlenip onların benden olmamı istediği hale gelmeyeceğim kendimi tutacağım.

Evet tuhaf bir aile.Eşinizin yanınızda olması da güzel.
Ama bence siz onların seviyesine inmeyin.
Gerçekten büyük hakaret etmişler hem size hem ailenize..
Hiç muhatap olmamaya çalışın.Dünya hali belki birgün eşiniz
bu sözlerinizi size karşı kullanır.Onlara bu fırsatı vermeyin.
Anne babanız da sabırlı ve olgun insanlarmış,takdir etmemek elde değil.

yat kalk dua et eşin seni anlıyor anladımkı okumakla adam olunmuyor gercekden ınsanın ıcınde olacak bende köyde büyüdüm annem okula bile gidememiş ama benı okdr guzel ahlaklı buyutmuskı buyuklerıme karsı gelemıyorum en kısa örnegı diyecegım oki kasıgın pis olsun evın pis olsun ama ahlakın guzel olsun bosver hıcde endıselenme kımse yuvanı bozamaz sen eşine cok cok iyi sahip cık ona elinden geldıgınce destek ol ve en öenmlisi evde bu konuyu süreklı konusmayın onu bunaltma yani bıraz frenle kendını ailesıne kdrsı görmemzlikden gel eşin işin içinden cıkamaz hale gelmesın ozmn senden soguyabilir bıraz sakin ol sen buyukluk sende kalsın eşinde..

eşin ailesine hıc cekmemiş anlasılan dediğim gibi yat kalk sen eşinin saglıgına dua et valla cok mert insanmıs eşine sahip cıkmıs takdir ettim.

Annem babam çok çaba çoğunuda yansıtmadı onlara söylenmiş kötü lafların bize. Allahından bulurlar inş kendi kızlarıda var insan onun yerine koyar bu kadar kötülük yaparken benimde çocuğum var bu kızında annesi babası var diye

okurken içim şişti, allah kolaylık versin arkadaşım, eminim bende aynı tepkiyi verirdim sakın acaba yanlış mı yaptım diye düşünme ama bir daha da tekrarlanmaması için elinden geleni yap derim, insanlıktan nasibini almamış şahsiyetler, hey allahım ya

İlk başta kavga ettik dün yine ettik ailesiyle hiç vicdanım sızlamadı ben güzel güzel de konuşmak istedim ozaman dalga geçip dinlemiyorlardı. haddimi aşmaktan başka çarem kalmamıştı artık avuçlarımın içinde bile hissettim siniri dayanamıyor insan karşındaki seni büyük olduğu için sadece hakaret etme hakkını buldukça suratında sana ezikmiş gibi aşağılarca bakan bir gülümseme gördükten sonra dediği her cümle her laf kanına dokunuyor sakinlik hak getire oldu bende işte o an

terbiyesizlere bak ya...bence bir daha ararlarsa ailen mahkemeye versin dava açsın nedir bu böyle oğullarını caydıramayacaklarını anlayınca ailene sarmışlar,ne kadar yol varsa hepsini deniyorlar anlaşılan rabbim kolaylık ve güç versin sana canım.

bu nasıl bir aile psikopatlarmı ne rahatsız insanlar,geçen hafta bi tanıdığımızın oğlu eşiyle babasının kavğalarının arasında kalıp intihar etti üstelikte bir bebekleri vardı birde utanmaz adam gelini hala tehtit ediyor oğlundan kalan arabayı istiyor .

böyle bir olay bizim oturduğumuz apartmandada yaşandı Allahım kimseye yaşatmasın kız son anda engel olmuş burdada. arkadaş o da bizim gibi böyle kavga etmiş kayınpeder ve kayınvalide ile. eşinede sinirle çok pişman oldum ben bunları artık kaldıramıyorum demiş çocukta arada kalıp çözüm bulamayınca silaha sarılmış ben seni mutlu edemiyorum siizn aranızda kalıyorum madem ben öleyim de kurtulun diye. kız diyor ki son anda nasıl kuvvet geldiyse aldım elinden yatağın altına attım ama kendini sıktı boğmaya kalktı diyor zor açmış ellerini. O anlattığında nasıl korktum ben dün bir an aklıma onun söyledikleri yaşadıklarını anlattıkları geldi. kendine gel ne yapıyorsun dedim olaydan sonra. çok zor belki bize de zor ama onlara da zor sanırım mahcup da oluyorlar aileleri böyle yaptıkça duygu karmaşaası yaşıyorlar sevdikleri aileleri saçma sapan hallere bürününce

Ayyyyy
Neler yaşatmışlar sana ya.
Canım bu kadar şeyi yaşadıktan sonra elinin ayağının boşalması, midenin ağrıması çok normal.
Sinirlerin bozulmuş iyice.
Allah yardım etsin derahatla inşallah manevi bakımdan.
Tepkilerinde çok haklısn.
Ama eşinle konuştuklarında hiç muhatab olma.
Bağırdıkça daha kötü olursun.
La havle vela kuvvete illa billah söyle.
Allah korusun kayınbabanın elinden bir kaza felan çıkar.
Öldürürüm sizi demiş ya korktum ben.
Allah sabır versin

arkadaşım eşinle beraber aile terapistine gidin ilk fırsatta en güzel günlerinizi böyle insanların mahvetmesine izin vermeyin .gerekirse aylarca görüşmeyin..

Kod:

Ne cirkeflermis kari koca sastim

Canim oncelikle korkma esin yaninda ve ailen arkanda.
Onlari zaten sinir eden o kadar yaptik ettik ayiramadik fikri. Siz birbirinize kenetlenin. İt urur kervan yurur de gec. Panikleme esinede panik oldugunu belli etme fazla. Guclu gorun esinde senden guc alsin.

Birde sevinsene ne kadar sinir ediyorsun onlari. Onlar kendi ateslerinde kavruluyorlar. Takma. Takmiyorum sizi diye hissettir. Bak gor daha sinir olacaklar. Zaten ne yapabilirler herseyden buyuk Allah var.

Amin Allah korkusu inancı hiç birşey yok ki içlerinde. Zaten depresyona girdğimi farkettim bi ara düğündne sonra 7 kilo verdim düzenli yememe rağmen gece 4e kadar gözler açık ama uyuyamıyorum sürekli bir gerginlik asabiyet halim oluyordu çok şükür atlattım dua ettim. dün ağladım en son aradıklarında eşime verdim telefonu ordan babası düşük kalitesiz insanlar ağlar o da öyle ağlıyor dedi. eşimde niye sende annemde daha bir aya kadar telefonlarınızı açmayınca ben telefonlarda salya sümük ağlıyordunuz eşime gelince mi durum kalitesizlik oluyor dedi. zaten babası eşime nasıl telefondan bağırıyor o böyle söyleyimce zannettim ki telefonda sinirden ölecek hoparlörle çıkıyor sanki ses. bir daha senide aramayacağım silicem hayatımdan dedi. eşimde babalık vazifen olmadıki üstümde hiç en zor zamnalrımızda borç varken manevi ihtiyaç duyarkende ben seni silmiştim dedi tek yaptığın bizi aşağılamak lisede devlet okuttu üniversitede devlet okuttu bir emeğin mi geçtiki bana hakaretten başka dedi. öylece kapattılar telefonu

arkadaşım eşinle beraber aile terapistine gidin ilk fırsatta en güzel günlerinizi böyle insanların mahvetmesine izin vermeyin .gerekirse aylarca görüşmeyin..

sarıakmıştayız şu anda nerden bulabilirz ki işimiz sebebiyle tayin burda batıya daha 1.5 yıl var kendi kendimizi avutmaya teselli etmeye çalışıyoruz ancak

cANIM EŞİN ZATEN SÖYLENMESİ GEREKENLERİ SÖYLÜYOR.
sENİ SAVUNUYOR.
hİÇ BAĞIRIPTA TATLI CANINI ÜZME.
dEĞMEZ O İNSANLAR İÇİN KENDİNİ YIPRATMAYA.
Eşinle mutlu ol.
Bundan sonra seni üzmelerine izin verme

düğünden sonra bana sürekli sizin evliliğinizi bir kaç yıl biz yöneteceğiz siz daha gençsiniz hata yaparsınız o yüzden biz ne dersek onu yapacaksınız diyordu babası. sonra tuttu düğünden bir ay daha yeni geçmiş ben oraya geleceğim sizinle kalacağım diyor babası neymiş ben nasıl evi çekip çeviriyorum görecekmiş kadın gibi aynı nasıl sinir olmuştum. sonra zırt bi telefon bilet alıyorum haftaya diye. o düğün sonrası Allah a nasıl dua adiyorum Allahım huzurum kaçmasın gelemesin ne olur kötülük yapmasına fırsat verme diye. Aman tanrım karı koca onlar bir kavga etmişler o hafta anlatamam kıyametler koparmışlar birbirleriyle evde. sonra annesi dedik eşime babanı size göndericem. eşimde ben yeni evliyim koskoca adam sorununu çözemiyor diye huzurumu bozdurmam bir kaç yıl kimseyi evime istemiyorum gönderme dedi. eşime ben gelmesin desem suçlu olurdum belki ama allahtan o söylemişti. eğer düşünüyorum düğünden sonra gelip benim evimde böyle kötülükler yapsaydı ne yaprdım ben Allah korumuş yine

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…