Ben bugun norobilimci oldum ve aglamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğrudur ne güzel o zaman, kadınlar her alanda başarılı güçlü olsun tabiki de biz de bunu istiyoruz
siz acaba bugün beni yanlış anlıyor olabilir misiniz
çünkü kötü birşey yazmadım
sadece şaşırdığımı söyledim
kk hakkında kötü düşünme gibi bir durumum olabilir mi
çünkü bende burdayım :KK70:
Forumda bir yerde kk nin profil analizi var , aslinda calisan , kariyer yapmis basarili kadin sayisi fazla burda
Sadece bdv de konu acmiyorlar , buraya genelde zor durumdaki , caresiz kalmis kadinlar konu aciyor dogal olarak

Forumda bir yerde kk nin profil analizi var , aslinda calisan , kariyer yapmis basarili kadin sayisi fazla burda
Sadece bdv de konu acmiyorlar , buraya genelde zor durumdaki , caresiz kalmis kadinlar konu aciyor dogal olarak
haklısınız ben genelde sadece buraya bakmaya fırsat buluyorum, diğer konular bu aktif de değil onunda etkisi vardır.

doğrudur ne güzel o zaman, kadınlar her alanda başarılı güçlü olsun tabiki de biz de bunu istiyoruz
siz acaba bugün beni yanlış anlıyor olabilir misiniz
çünkü kötü birşey yazmadım
sadece şaşırdığımı söyledim
kk hakkında kötü düşünme gibi bir durumum olabilir mi
çünkü bende burdayım :KK70:
Evet sizde buradasınız. O yüzden de çelişkili geldi yorumunuz.
Neyse polemiğe girmeyi sevmiyorum. Sizinle bir sorunumda olamaz zaten.
Burada harika işler başaran çok başarılı kadınlar var. Aynı zamanda okuyamasa da çok güçlü ve başarılı kadınlarımız da var.
Cevap yazmanıza gerek yok Velvette Velvette nin konusu sabote olmasın.

Akademinin içinden bir insan olarak sizi anlamakla beraber endişenizin yersiz olduğunu söylemek isterim. Akademik başarının asıl ölçüsü yayın yapma sayısı, yayın kalitesi, alıntılanma sayısı, araştırma tecrübesi, akademik eğitim sırasında yer aldığın projeler ve referansların... Senin de bunlarla ilgili bir sorunun yok gibi duruyor.
Akademik hayat biraz da böyle mükemmelliyetçilik gerektiriyor, 100 üzerinden 99 alıp ağlamazsak zaten akademisyeniz demeyelim. Akademi eleştirel düşünme ve asla beğenmeme işidir. Bence doğru yoldasın.
Akademik hayatında başarılar dilerim

Anlamanıza çok sevindim ya biliyorum dışarıdan çocukça zannediyorlar ama şu hale çevirsek herkes anlardı.

"Müdürüm bana malları hazırla dedi. Bir diğer çalışana da müdür aynı şeyi söyledi. Müdürüm malları beğenmedi düzeltti ve ben bunların müdürümün düzelttiği halini satarken 105 lira aldım. Öte yandaki çalışan malları denetlenmedi müdürü tarafından ama 110a satıldı"

Sanırım insanlar daha iyi anlardı.
Genelde farklı örnekler geldi ama akademideki önemini içinde olanlar biliyor o yüzden böyle kıvranıyoruz 2-3 puan için hırslanıyoruz.
Bu YL dan sonra çıkıp işe girecek olsam yine sorun yok işverenler oturup bakmaz ama doktora komitesinde etkisi olur düşüncesi ter döktürüyor insana.
Diğer arkadaşlar da haklılar siz de, yayın ve referanslarım çok iyi. TED konuşmalarına çıkan bir adamla çok ilginç bir konu üzerinde 3 çalışmam var ve bununla çok gurur duyuyorum, arkadaşım böyle söyledi. Onu tez komitesinde ağlatmışlardı, ben çıktım gurur duyuyorum de, dedi.
Ben de böyle diyeceğim artık.

Anladım demek istediğini. Bunu da bir tecrübe olarak bilgi hanene eklemiş oldun, böyle düşün. Bundan sonraki adımların için daha sağlam bir yol olmuş, kendini başkasının imtiyazına-rahatına bırakmaman gerektiğini vurgulayan bir olay olmuş, sen nasılsa donanımlısın bu olay da senden çalmaz, aksine sana katar sıkma canını.

Asla, kesinlikle. Kendime söylediğim ilk şey bu oldu. Demek ki profesyonel anlamda açılan kucaklara bile atlamayacağız, çekineceğiz. Teşekkür ederim

Merhaba,

Biraz uzgunum ve sizden aklimi huzura kavusturacak birkac cumle duymak isterim eger icinizden gelirse tabii

Bir sene once bi hocamla aramiz iyiydi bana kendisi supervizorum olmayi teklif etti, ben kagit uzerinde olurum sen yurt disinda istedigin calismayi yap dedi ve ben cok sevindim cunku hep bizi korur kollardi ve bisey oldugunda bana gelebilirsiniz derdi

Bana da dedi ki ben tezindeki tum yanlislari Vs duzeltirim istersen yazacagin e mailleri bile once bana yolla ben duzelteyim ki gerek bile yok benim ingilizcem c2 zaten

Bugun savunmama herkes hayran kaldi, bu yil 3 makaleye yazar oldum, calistigim alandaki en onemli adam yurtdisi supervizorum ustelik, tanimadigim insanlar dahi gelip ne kadar canli, konu hakkinda tutkulu oldugumu, profesyonel bi konusmaci gibi oldugumu Vs soylediler. Sorulan tum sorulari cok guzel cevapladim. Konuma da cok renkli ve canli dediler.

Ancak 105/110 aldim. Dolayisiyla sasirdim bunca basaridan sonra ve supervizorume yazdim. 8 kisiden 6si 110la mezun oldu, bir kisi 108 ve ben 105. Danisman hocam da sasirdi en sonunda kisisel almamami, tezimde duzeltmeler yaptigini (ki dikkatinizi cekerim en basta maillerimi bile duzeltmeyi oneren kendisi), beni onemsedigini, hicbir ogrenciye bu kadar zaman ayirmadigini, su an oldugu yerde saat 4 olmasina ragmen maillerini kontrol ettigini benim icin, aptal bi numaraya takilmamam gerektigini, 105in excellent kategorisinde oldugunu soyledi. Bi de bugun senin gunun cok eglen Vs yazmis. Ne cevap yazsam bilemedim. Dusuk notun icin birini suclayacaksan icin rahat edecekse beni suclayabilirsin dedi. Yani o dusuk degerlendirme formu yazdigi icin boyle olmus.

Icimden sovmek geciyor cunku benden dusuk puanli insanlar, ingilizce iki kelime bir araya getiremeyenler, veya original bi calisma bile yapmayanlara danismanlari tam puan vermisler. Bu bi kulaktan duyma bilgi degil, arkadasim bazi kisimlari bile kopyala yapistir yaptim, supervizorum okumadi ama hepsine 10 yazdi puan dedi maili gosterip. Haha 10 yazdi/yazdim tabi diyorlar tabii ki kendi ogrencileri yuksek olsun istiyorlar. Benim danismanim yeri geldiginde kagit uzerinde danismanim olmayi teklif etmis insan, formaliteleri takmazdi birden neden boyle bi muamele yapti anlamadim. 100 puanim vardi.

Beni acitan eger komite begenmeyip 105 verse bu kadar uzulmezdim, ancak bu kadar beni korudugunu kolladigini iddia eden, butun yasadigim surecleri goren, formaliteleri sallayan bi insanin bana bunu yapmasi ve demesi ihanet edilmis gibi hissediyorum. Uzgunum.

Icimden bunu teklif eden sensin simdi neden teklif ettigin yardimlar icin bana dusuk verdin demek geciyor ama yarin bi gun doktora basvurusunda onun referansi da lazim olacak diye sustum. Gerci referansta ne yazar bilmiyorum.

Su an disardayim, guya kutlama ama ben kosede oturdum uzuluyorum, eve gitmek ve aglamak istiyorum. Mesajlariniza eve gidince bakarim oyle icimi dokmek istedim...

Çok basit.... seni rakip olarak görmeye başlamış, ayağını baştan kaydıracak. bu adamlar çalışma hayatının her yerinde var. sinsirellalar. naifliği ve suçlu psikolojini bir kenara bırak. karşındaki insanı böyle böyle tanıyacaksın... üzülme, yolun balında bu karakteri gördüğün için minnet duy ve ona göre davran

Nerde nerde ben de görebilir miyim analizi merak ettim

Ya kazen gecen haftaki zamane cocuklar konusunda bana link vermisti , coca cola bir arastirma yapmis , yaklasik 20 sayfa falandi , coook hzjn bir kk kadinlari profil arastirmasi
Adamlar bdv de acilan konulari bile analiz etmisler detaylica
Bulabilecegimi sanmiyorum ama belki arama butonundan coca cola diye aratirsan cikar , kazen yayinlamis arastirmayi

Hayır ben neuroscience istedim ama yükseğe başladıktan 1,5 yıl sonra açıldı program.
Biyomedikal mühendisliğinden yüksek.
Fizyoterapistim .
Noroplastisiteydi çalışmak istediğim.
Sağ-sol beyin loblarinin birbirleri yerlerine tutup tutmaması vs.. :) güzel alan.
Türkiye de nasıl olur bilmiyorum ama geleceği parlak alanlardan.
Özellikle yapay zeka, robotik uzuvlar vs, bir yerlerde yer edinmek güzel olurdu.
Ben fizyoterapistim.
Kendi adıma sadece öğrenmek bile yeterdi ki hala ucundan bakıyorum çok uzulmeyeyim diye ,😅

Aa evet çok ilginç çalışmalar var o konuda
Ben daha çok algı, renk ve görsel algı, sinestezi üzerine çalıştım ve çalışmaya devam etmek istiyorum :rolleyes:
Türkiyede böyle bir bölüm kurmak çok isterdim ya, kurulmasına öncülük etmek diyelim daha doğrusu
İstatistik öğretirdim çok severim :D

Nerde nerde ben de görebilir miyim analizi merak ettim

Buldum

Ya kazen gecen haftaki zamane cocuklar konusunda bana link vermisti , coca cola bir arastirma yapmis , yaklasik 20 sayfa falandi , coook hzjn bir kk kadinlari profil arastirmasi
Adamlar bdv de acilan konulari bile analiz etmisler detaylica
Bulabilecegimi sanmiyorum ama belki arama butonundan coca cola diye aratirsan cikar , kazen yayinlamis arastirmayi

Din hepsi için çok önemli kısmında bıraktım :D

Hepsi - 1 yazsınlar rica ediciiiim ateistim ben :D

Çok basit.... seni rakip olarak görmeye başlamış, ayağını baştan kaydıracak. bu adamlar çalışma hayatının her yerinde var. sinsirellalar. naifliği ve suçlu psikolojini bir kenara bırak. karşındaki insanı böyle böyle tanıyacaksın... üzülme, yolun balında bu karakteri gördüğün için minnet duy ve ona göre davran

O kadar küçük düşünmez herhalde ya
Bilmiyorum 105 kötü değil ama diğerlerinin hocalarının yaptığını görünce benimki yapmadı diye üzecek bir not oldu yoksa çevrilince güzel not

Kim bu KK kadınları? – Demografik olarak genelden farklı bir grup

KK forumunda konuşan kadınlar tipik bir profil oluşturuyor. Kadınların büyük bölümü şu özelliklerde:
- 20-30 yaş aralığında.

- Türkiye’nin batısındaki büyük şehirlerde yaşayan

- Evliler ve bekarlar dengede:
- -Yarıdan biraz azı bekar
- - - ama bir çoğu evlilik sürecinde!
- - Yarıdan biraz çoğu evli
- - Evlilerin çoğu evliliklerinin ilk beş yılı içinde, 5-10 yıl olanlar daha az, 10 yıldan fazla olanlar iyice az.

- Eğitim durumları Türkiye ortalamasının çok üzerinde, ezici çoğunluk en azından lise mezunu. Hatta çoğu üniversite mezunu.

- Çalışma durumunda çalışanlar biraz daha ağır basıyor.

- Yani genç, batılı, şehirli, eğitimli ve evlilikte veya annelikte çok da deneyimli olmayan (uzun yıllar geçirmemiş) kadınlar.

ilginç ve bir o kadar da umut verici

Bence cinselliği eğitimli insanlar daha rahat konuşuyor ya da yaşıyor gibi. Eğitimsiz insanlar ise yaşarkende konuşurkende rahat değiller. Eğitimle dolaylı bir ilgisi var. Ben cinsellik ile ilgili rahat olanlar için, eğitimli, yurt dışında yaşıyorlar gibi tahminlerde bulunuyorum.
Bağlantı ters olmuş kısaca. Tabii bana göre.
'Adamin birini gördüm ohhh tanrım bi yer bulup yatağa atmalıyım bir sey hissetmiyorum sadece sabah kadar sevişelim ' kısmının rahatlik eğitim yahut medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum velhasıl topluma medeniyet diye dayatilan fuckbody ve tek.gecelik.iliskilerin medeniyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Sevişelim de benligimizi id imize teslim etmeyelim arada biraz da ruh olsun bizi kedilerden ayıran. Bağlantı bu yoksa sevişmek keyifli bi sey😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X