Ben bu sıkıntıyı nasıl aşacam ????????

Ne kadar patavatsız yaa. Sevgilinin rüyasını, bilmemenesiin buraya yazacak kadar ortaya yayıyorsun. Adamın karısı mısın? Sen ihtiyacını mı karşılıyorsun? KArşılamıyorsun da adam seni aldatıyor mu? Senin aklın fikrin cinsellik olmuş eminim sevgilin bu kadar düşünmüyordur. Adam duşa giriyormuş. Girer ya hakkaten sorulacak sorulmayacak şey var. Dönse sana duşa girmiyorum gel dese apışıp kalırsın. Bence araya bir çizgi koy, bu kadar rahat konuşmuyor olman lazım. Taş çatlasın 23 yaşında falansın şu anlattıklarına bakılırsa, çok seviyesiz diyaloglar.. Bir cinsel hayatınız olsa neyse ama ne öylke admın çeteresini tutuyorsun.

Aktif cinsel bir hayatınız yok adam ne yapsın. İnanır mısınız bende Nisan gelse de Game of thrones 6. Sezon başlasa diyorum benim de sevgilim bu diziyi hiç sevmiyor ben seviyorum ben sapığım demekki :))

sabah sabah kahkaha attım
adama mastürbasyonu da mı yasakladın
yuh artık
film de izler kedni kendi duşta da tatmin olur
heralde yapacak yani
sen yapmıyor musun yani?????

valla şakasın senn, ne diyon bacımm sen, sanane adamın gördüğü rüyalardann...şu yazıyı yazdın sonrada geçip pc nin başına gülüyorsun değilmii..
seence oradan okununca gülüncek bi durum mu var iş olsun diye bu yazıyı yazdın heralde ..canım sıkılmasa neden buraya yazım danışayım..

sabah sabah kahkaha attım
adama mastürbasyonu da mı yasakladın
yuh artık
film de izler kedni kendi duşta da tatmin olur
heralde yapacak yani
sen yapmıyor musun yani?????
yasak ona herşey :)))))) yok ben yapmam iradem tavan :))))))))

Valla konu sahibi kusura bakma ama iyi güldüm sabah sabah ya

yasak ona herşey :)))))) yok ben yapmam iradem tavan :))))))))
Canim kendine japon balığı alıp beslemeye ne dersin ?
Bence senin için daha iyi bir seçenek

bu saydıkların bana uymuyor annem .p

Bak istersen doğruyu söyleyen herkesin üstüne atla , istersen hakaret et , istersen naparsan yap da sana ciddi bişi diycem .
O çocuk kaçar senden , cok fazla özeline Üzgünüm ama haddin olmayarak giriyorsun. Kocan olsa neyse ...

Son düzenleme:
vışşşşş ya dme öyle :))))))))

haklısın işte kendimi durduramıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…