- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
ahahahhahaha hic gulecegim yoktu sabah sabahKısırlaştırsana ne uğraşıyorsun ? Ben mesela benimkinin beynini komple aldırdım.Rüyayla filan uğraşamam.
Slm arkadaşlar yeniyim ben size birşey danışmak istiyorum .Bu konu hakkından çok mutsuzumm .3,5 yıllık ilişkim var onun mesleği gereği 2 yıldır ayrı şehirlerdeyiz.Ara ara gidip geliyoruz ve izinlerimizde hep beraberiz..Sorun şu ki bi kaç kez kez cinsel içerikli filmler izlediğini yakaladm daha doğrusu söyledi su film mi iziliyorum diye biri game of thrones izliyor sonra ben kavga etmiştik ansızn gittim posete saklamış acık film güya arkadasına indirmiş cart curt , utandı ben sorular sorunca bu tarz filmler izlemesi sağlıklı mı ?? Ya cok canım sıkılıyor .Ve işte böyle arada rüyalar görürmüş bozulduğumu anlayınca onu da demiyor? Cinselliği kendi başına yapıyor uzaktan uzağa olskta sonucta bu tarz seyler hoş mu ..Duşa girse etse heemn aklıma film mi izledi ki giriyor diyrumcanım acayip sıkılıyor evde ev arkadsalrıyla kalıyor bide erkekler tamam rahat olamayabilir. tek kende bazen duşa giriyorum diyo olmadık bi anda benim moraller sıfır oluyor film izleyip boşalıyor gibi. ya da şey duymuştum bazı sitelerde kızlar soyunuyormuş erkeklere zevkine öle yerlere mi takılıyor ben bu saplatıyı nasıl aşacam ya duşa girip çıktıgını duyunca aklıma geliyor canım sıkılıyor soruncada hava sıcaktı diyo... sorunca ima edince kendi kendine mi yaptın diyince sapık mıyım ben ne yim diyor..film izleyip yapayım diyor.cok kuşkulanıyormusum Erkekmiş her alınına müdahale ediyomuşum sorulacak sorular varmış sorulmıcak..Bide şu rüya görme olaylarını demiyorum bile naapcam ben
seence oradan okununca gülüncek bi durum mu var iş olsun diye bu yazıyı yazdın heralde ..canım sıkılmasa neden buraya yazım danışayım..valla şakasın senn, ne diyon bacımm sen, sanane adamın gördüğü rüyalardann...şu yazıyı yazdın sonrada geçip pc nin başına gülüyorsun değilmii..
yasak ona herşey :)))))) yok ben yapmam iradem tavan :))))))))sabah sabah kahkaha attım
adama mastürbasyonu da mı yasakladın
yuh artık
film de izler kedni kendi duşta da tatmin olur
heralde yapacak yani
sen yapmıyor musun yani?????
uzman kurtarmaz durum vahim :)bence uzman doktordan yardım al :)
ben sana ne tavsiye edeyim tatlım ?sıkıntın için :)Pes doğrusu rüyalara bile müdahale ediyorsunuzSize tavsiyem psikolog , sevgilinize tavsiyem ise sizden koşarak uzaklaşması
valla bende buraya komik bişey yazmadımValla konu sahibi kusura bakma ama iyi güldüm sabah sabah ya
Canim kendine japon balığı alıp beslemeye ne dersin ?yasak ona herşey :)))))) yok ben yapmam iradem tavan :))))))))
ay sorma haklsın tatlımm ne bilim işteBacim burda kocasi diger odada p.. izleyenler var senin ki normal degil mi. Bende buna dair bi konu acmistim cok zor bi durum ama simdi yok. Bide sana karsi davranisi degismediyse sallama
onu sarıp sarmalıcam :)))))))Canim kendine japon balığı alıp beslemeye ne dersin ?
Bence senin için daha iyi bir seçenek
bu saydıkların bana uymuyor annem .pUlan sizinle yapmak istese sevgilim benimle ilişki istiyor diye konu açarsınız .
Aldatsa aldatıldım diye konu açarsınız.
Ayrılsa beraber olmadık diye benden ayrıldı dersiniz konu açarsınız . Erkekler de ne yapacağını şaşırdı sizin elinizden.
:))İzleyicisi çok bi dizi o canım... Çevremde çok var izleyen.. Sıkıntı yok yani.. İçin rahat olsun
vışşşşş ya dme öyle :))))))))Game of thrones,ben de izliyorum. Cinsel içerikli demişsiniz de,7/24 sevişme - öpüşme sahnesi zaten yok,bırakın izlesin.
Üzerine gitmeyin,adam size duşa ne zaman girdiğini çıktığını anlattigina da pişman olacak bu gidişle,hatta ardına bakmadan ayaklarını totosunu vura vura koşup uzaklaşacak.
haklısın işte kendimi durduramıyorum :)Bak istersen doğruyu söyleyen herkesin üstüne atla , istersen hakaret et , istersen naparsan yap da sana ciddi bişi diycem .
O çocuk kaçar senden , cok fazla özeline Üzgünüm ama haddin olmayarak giriyorsun. Kocan olsa neyse ...
hahaha ya yasak diziler ona :))))))))İlk evlendiğimiz dönem ayrıydık tayin sebebiyle. Sürekli bu diziden bahsederdi bana.
Bende sevmem dizi izlemeyi hadi birlikte izleyelim de dememişim hiç
Kocamdan şüphe ettim yaw