Ben bu sıkıntıyı nasıl aşacam ????????

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
36
Slm arkadaşlar yeniyim ben size birşey danışmak istiyorum .Bu konu hakkından çok mutsuzumm .3,5 yıllık ilişkim var onun mesleği gereği 2 yıldır ayrı şehirlerdeyiz.Ara ara gidip geliyoruz ve izinlerimizde hep beraberiz..Sorun şu ki bi kaç kez kez cinsel içerikli filmler izlediğini yakaladm daha doğrusu söyledi su film mi iziliyorum diye biri game of thrones izliyor sonra ben kavga etmiştik ansızn gittim posete saklamış acık film güya arkadasına indirmiş cart curt , utandı ben sorular sorunca bu tarz filmler izlemesi sağlıklı mı ?? Ya cok canım sıkılıyor .Ve işte böyle arada rüyalar görürmüş bozulduğumu anlayınca onu da demiyor? Cinselliği kendi başına yapıyor uzaktan uzağa olskta sonucta bu tarz seyler hoş mu ..Duşa girse etse heemn aklıma film mi izledi ki giriyor diyrum canım acayip sıkılıyor evde ev arkadsalrıyla kalıyor bide erkekler tamam rahat olamayabilir. tek kende bazen duşa giriyorum diyo olmadık bi anda benim moraller sıfır oluyor film izleyip boşalıyor gibi. ya da şey duymuştum bazı sitelerde kızlar soyunuyormuş erkeklere zevkine öle yerlere mi takılıyor ben bu saplatıyı nasıl aşacam ya sorunca ima edince kendi kendine mi yaptın diyince sapık mıyım ben ne yim diyor..film izleyip yapayım diyor.cok kuşkulanıyormusum Erkekmiş her alınına müdahale ediyomuşum sorulacak sorular varmış sorulmıcak..Bide şu rüya görme olaylarını demiyorum bile naapcam ben

Sizin daha cok aklınızda
Habire adama bu tarz sorularla gidersen adamın aklına sokarsın
Devamlı duşa girmesi normalleşir

Sakamisin...adam kendi isini kendi goruyo patlasinmi ya ihtiyac bu...filmde izler kendi kendinede yapar .bunun baska yolu varmi..adama kendi kendine cinselligini yasiyo gene yaranamiyo..baska biriyle ihtiyaclarini gderse napicaktn..bi rahat birak bnce...bnm burda gordugm tek sorun sensin...

canım bu kadar takılcak ne var.. ben de dört yıllık ilişkimin iki yılını uzakta geçirdim, ay sevgilim prno mu izliyor ay öyle sitelere mi girmiş diye hiç dert etmedim kendime. biraz daha sakin olmaya bak derim ben. kendi kendine yapmasın da gidip başka kadınlarla mı birlikle olsun? bu da bir ihtiyaç.

Reactions: tse
ay töbe de ya .. Ne bilim ya çok takıyorum işte insan bozuluyor işte anlatamıyorum ama film filan baktıgını görünce utandrıyorm bazen aslında

iyi de bu durumdan size ne,evli değilsiniz sonuçta, bekar bir erkek,bu durumdan ötürü kızmanıza anlam veremedim,sonuçta gerçek anlamda biri yok aldattığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…