Slm arkadaşlar yeniyim ben size birşey danışmak istiyorum .Bu konu hakkından çok mutsuzumm .3,5 yıllık ilişkim var onun mesleği gereği 2 yıldır ayrı şehirlerdeyiz.Ara ara gidip geliyoruz ve izinlerimizde hep beraberiz..Sorun şu ki bi kaç kez kez cinsel içerikli filmler izlediğini yakaladm daha doğrusu söyledi su film mi iziliyorum diye biri game of thrones izliyor sonra ben kavga etmiştik ansızn gittim posete saklamış acık film güya arkadasına indirmiş cart curt , utandı ben sorular sorunca bu tarz filmler izlemesi sağlıklı mı ?? Ya cok canım sıkılıyor .Ve işte böyle arada rüyalar görürmüş bozulduğumu anlayınca onu da demiyor? Cinselliği kendi başına yapıyor uzaktan uzağa olskta sonucta bu tarz seyler hoş mu ..Duşa girse etse heemn aklıma film mi izledi ki giriyor diyrum
canım acayip sıkılıyor evde ev arkadsalrıyla kalıyor bide erkekler tamam rahat olamayabilir. tek kende bazen duşa giriyorum diyo olmadık bi anda benim moraller sıfır oluyor film izleyip boşalıyor gibi. ya da şey duymuştum bazı sitelerde kızlar soyunuyormuş erkeklere zevkine öle yerlere mi takılıyor ben bu saplatıyı nasıl aşacam ya
duşa girip çıktıgını duyunca aklıma geliyor canım sıkılıyor soruncada hava sıcaktı diyo... sorunca ima edince kendi kendine mi yaptın diyince sapık mıyım ben ne yim diyor..film izleyip yapayım diyor.cok kuşkulanıyormusum
Erkekmiş her alınına müdahale ediyomuşum sorulacak sorular varmış sorulmıcak..Bide şu rüya görme olaylarını demiyorum bile naapcam ben