- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
bu saydıkların bana uymuyor annem .p
.p yazdığına göre evet çocuğum olacak kadar küçüksün yavrum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu saydıkların bana uymuyor annem .p
canım okumadığımızı kim diyor okumak veya okumamakla ne alakası var şimdi bunun anlamadım ? takıldığım noktayı dedimm ben burada ? Heralde tek okuyarak olmaz böyle şeyler değil mi ?Sen olayı farklı algılamışsın .!Herkes cinsel hayatını dur şunu okıyımda mı yapim diyor ?Duş alan adam iyidir, hele yaz günü.
Yaz mevsimindeyiz, normal bir insan her gün duş almalı zaten.
Kışın da 3. günü bulmamalı.
Kaldı ki mastürbasyon yapıyor diyelim. Bu onun cinsel ve psikolojik olarak sağlıklı olduğunu gösterir.
Olması gereken bu, mastürbasyon yapmak da tu kaka öcü ahlaksızlık şerefsizlik adilik değil.
Yıl 2015 elinizin altında internet. Azıcık okuyun yahu.
ehehe :) gerçek anlamda kast etmedim :).p yazdığına göre evet çocuğum olacak kadar küçüksün yavrum.
olay duşa girip girmemesi dil tabikidesiz ne sıklıkta duşa giriyorsunuz?
3 yaşındaki çocuğu bile günde 2 kere duşa sokuyorum hava 40 derece farkında mısınız
bilmek istemiyorum :)Ben hayatta erkek arkadaşıma ima bile edemezdim yani böyle bişeyi değil sormak ...
Sormayı geç müdahale etmek .
Erkek metabolizması nasıl işliyor bilgin var mı ?
hahahaha yorumun on numara beş yıldızz ehhe du bende yapayımmm süper fikir :)))))))))))))))))))))Kısırlaştırsana ne uğraşıyorsun ? Ben mesela benimkinin beynini komple aldırdım.Rüyayla filan uğraşamam.
Canim benim ne demek istemiyorum . Erkeklerin elinde olan ve olmayan durumlar var . . . Yanibilmek istemiyorum :)
:)) öyle vallaCanim benim ne demek istemiyorum . Erkeklerin elinde olan ve olmayan durumlar var . . . Yani
Dünya böyle işliyor yani