Ben bu sıkıntıyı nasıl aşacam ????????

Duş alan adam iyidir, hele yaz günü.
Yaz mevsimindeyiz, normal bir insan her gün duş almalı zaten.
Kışın da 3. günü bulmamalı.
Kaldı ki mastürbasyon yapıyor diyelim. Bu onun cinsel ve psikolojik olarak sağlıklı olduğunu gösterir.
Olması gereken bu, mastürbasyon yapmak da tu kaka öcü ahlaksızlık şerefsizlik adilik değil.
Yıl 2015 elinizin altında internet. Azıcık okuyun yahu.

töbeee töbeee

siz ne sıklıkta duşa giriyorsunuz?
3 yaşındaki çocuğu bile günde 2 kere duşa sokuyorum hava 40 derece farkında mısınız

Bunlar kişiye özel şeyler. Seni ilgilendirmez, çok ayıp.

Reactions: tse
Hergün duş alırım bazen günde 2 kez sabah akşam. Eşim gelipte hanim bugün gene kime halledin de duş aldın dese direkt nefret eder sogurdum heralde. Hava sıcak en doğal gerekli ihtiyaç. Türk kadını bunada el attı sevgilim neden duş alıyor? Kusura bakmayın çok güldüm çünkü çok komik.bahsettiğiniz game of Thrones te bişey yok.ya siz anormalsiniz yada ben

Bak şekerim bekar erkekler istem dışı rüya görürler çünki ihtiyaç duyarlar ayol sen hiç ilk erkeklik diye bir şey duymadım mı nerde yaşıyosunyaşıyosun.Adam bu rüya görmesin birliktelik yaşamasına düz duvara mı tırmansın

Reactions: tse
Ne pimpiriklisiniz ya adami boyle boyle sogutursun kendinden demedi deme. Yapma dedikce bilincaltina istemeden de olsa islemis oluyorsun. Ruyalarina da mudahale edeceksen yandi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…