Ben bu savaştan yenik çıktım,bembeyaz gelinliğimi giyemeyeceğim..BİTTİ...

buyuk gecmis olsun canim ya,
su durum gercekten cok zor sen simdi ailene bile kiziyorsundur boyle bi hata olmasaydi belki bunlari yasamayacaktim diye,ama her serde bi hayir vardir unutma,
kendimden sana bir ornek vereyim bende nisanliyken bazi sebeplerden dolayi diplomayi nerden aldigini bilmedigim doktorlar sayesinde hic cocugum olmayacak sandim,
neyse ben bunu durustce nisanlima yani simdiki esime anlatmistim dedim belki hic cocugumuz olmayacak,diye
ve benim icin ilk duydugunda nasil tepki verecegi cok onemliydi,
direk ben cocuk icin evlenmiyorum dedi ve guvendim, gercektende evliligimizde farkli sorunlar yasasakta bu konuda beni hic yaniltmadi,
hep yanimda oldu,
bak boyle guven sorunu olunca evlilikte daha cok problemler cikar,
ben senin yerinde olsam kanitlayabiliyorsan, gercek yasini gosteren belgemi lise diplomasini,
bir surude fotokopi cektirir anasina, kardesine kim varsa gonderirim,
gerci onada bi kilif uydururlar sahtedir derler,kendilerini hakli cikartacaklar ya,

eski konularinada baktimda, sen hic sorunsuz bi gün yasamamisin ki.
Sürekli kavga, hakaret, ayrilma noktasi.
bu adamdan ayrilmis olman en hayirlisi

evlenseydin annesi yüzünden cok kötü günler yasardin,
bu adam ana kuzusu, anneside seni sevmedigi icin istedigi gibi sana karsi kullanacakti kocani

Üzgünsün bu cok normal, hayallerin yikildi, hak etmedigin bi sürü sey yasamasin
ama bi zaman sonra sükredeceksin böylesine manyak bi aileden kurtuldugun icin

çok üzüldüm senin adına ama inan bence daha iyi olmuş.
bu kişilkte biri olduğunu önceden göstermiş ki evlenmeden kurtarmışsın kendini.
şimdi geçirdiğin ve geçireceğin günler çok zor olacak elbette ama gelecekte çok daha huzurlu olacaksın. seni hakedemediği için o kahretsin kendini bırak.sen yoluna bak.gelen gideni aratırmış Allah onlara öyle bir gelin versin ki seni mumla arasınlar ama sen o anda çok huzurlu bir yuva içinde ol inşallah.
herşey gönlünce olsun

canım allahın sevdiği kuluymuşsun bence, evlenmeden kurtulmuşsun. ayrıca dini nikahın da v arsa, mehir hakkın var. bunu bilmiyorlar mı da hemen altın peşine koşuyorlar? hiç canını sıkma. çok daha iyilerine layıksın. o kaybettiğine yansın.

şekerim ben anlamadım şimdi burda yaşım 24 diyosun gene kendı açtığın başka bır başlıkta aşagıdakılerı yazıyosun
"
........nişanlımda çok iyi bir insan beni kırmıyor elinden geldiği kadar ve üzmeyeceğini düşünüyrum..iyi bir eş ve baba olacağına eminim..aşk yok ama artık yaşım 27 ve istediğim tekşey huzurlu bir yuva ve anne olmak..ancak nişanlım biraz takıntılı yanii bir şaka bile yapsan,ciddiye alır,alıngan ve bir erkeğe göre aşırı hassas..4 gün önce ............"

bende erkek olsam güvenmem kusura bakmada yanı kadınlar için yaş problem olmayabılır ama erkekler ıcın önemlı bır konu tabı burda nışanlındada var hata baştan ısteseymış o kanıtları :36: :36: :36:

yazmıştım yine kimlikte yaşım 82 doğumlu yazıyor ama asıl yaşım 24 diye..ama nişanlımın annesi bunu inanılmaz sorun yapmıştı..3 gün önce annesiyle annem karşılaştı yine bize ne hakaretler,ne suçlamalar..evinden kovmaktan beter etti bizi..3 gündür nişanlımada evde huzur vermiyormuş..senin gibi evledim yok,ben dinlemiyorsun,o aile seni mahvedecek,nasıl güveneceksin,inş mutlu olamaz sürünürsün diye hakaretler ediyormuş..nişanlım en son akşam 8 gibi aradı ve evde yine tartışma var diye kapattı..o andan belli ne gece nede şu saate kadar aramadı..benim sesimi duymadan uyumaz,aramadan duramazdı..sanırım annesi amacına ulaşıyor bizi ayırmak için nişanlımı yıldırac ak snunda ve beni aramadığından belliki nşanlımda pes etti çok kötüyüm kızlar..hayallerim,umutlarım,herşeyim yerle bir olmak üzere..yaa sadece bir yaş mevzusu yüzünden bunları hak ediyrmuyum ben yaa

bide bu var anlamadım ben 24 müsün 27 misin insan aynı anda nasıl iki yaşta olabılır kı :82:

yazmıştım yine kimlikte yaşım 82 doğumlu yazıyor ama asıl yaşım 24 diye..ama nişanlımın annesi bunu inanılmaz sorun yapmıştı..3 gün önce annesiyle annem karşılaştı yine bize ne hakaretler,ne suçlamalar..evinden kovmaktan beter etti bizi..3 gündür nişanlımada evde huzur vermiyormuş..senin gibi evledim yok,ben dinlemiyorsun,o aile seni mahvedecek,nasıl güveneceksin,inş mutlu olamaz sürünürsün diye hakaretler ediyormuş..nişanlım en son akşam 8 gibi aradı ve evde yine tartışma var diye kapattı..o andan belli ne gece nede şu saate kadar aramadı..benim sesimi duymadan uyumaz,aramadan duramazdı..sanırım annesi amacına ulaşıyor bizi ayırmak için nişanlımı yıldırac ak snunda ve beni aramadığından belliki nşanlımda pes etti çok kötüyüm kızlar..hayallerim,umutlarım,herşeyim yerle bir olmak üzere..yaa sadece bir yaş mevzusu yüzünden bunları hak ediyrmuyum ben yaa

bide bu var anlamadım ben 24 müsün 27 misin insan aynı anda nasıl iki yaşta olabılır kı :82:

Kimlikte yasi büyük yazilmis zamaninda,ama bunu en basindan nisanlisiyla paylasmamis.
ve nisanlisi uzun süre süphelenmis ama arkadas korkusundan kimlikte yasim büyük diye söyleyememis
ve olaylar sonunda bu noktaya gelmis.

annesinin kiskirtmasiyla nisanlisindan vazgecmis, böyle bi insanan ERKEK bile demek istemiyorum

Arkadaşım daha önce açtığın konuları da okudum.
Zaten görücü usulü evlilik olduğu için herşey net olmalı.
Yaşın,işin ne bileyim geçirdiğin rahatsızlıklar.
Görücü usulü evlilikte bunlar çok önemli ailesi için en azından.
Aile de belli ki pek normal bir aile değil pek dengeli değil.
Sen bir konunda 27 yaşındayım diğer konuda 24 yaşındayım diyorsun.
sen bile farkında değilsin kaç yaşında olduğunun ya da cidden sebebini anlayamadığımız bir şekilde yaşını ufaltmak derdindesin.. Olabilir saygı duyarım ama bunu evleneceğin adamdan ve ailesindne saklama düşüncen yanlış.
Ailesi bu kız yalancı daha ne yalanları vardır demiş olabilir senden soğumuş olabilir.
Diploma da nasıl belli olacak yaş anlamadım ama keşke gösterseydiniz.
Ne var ki? Neden göstermediniz bu kadar hakeretlere dayandınız da aylardır bir doiploma mı sorun oldu?
Lise mezunuyum dedinizi de lise mezunumu değilsiniz kendi kendinizi haksız duruma sokuyorsunuz.
şu an ayrıldınız ama sırf yalancı değilim ben demek için gerekeni yapardım sizin yerinizde olsam.

Saçma olan ne biliyor musunuz?
Bir çocuğun ne zaman doğduğuna sahit olan onlarca insan çıkar.ahayatımda görmediğim tanımadığım insanlar var sen doğduğun yanındayım diyen . bütün akrabalarım doğumumu vs anlatır. sizin de öyledir elbette.
Tüm akrabalarınız biliyordur mesela.. büyük mü yazdırıldınız gerçekten mi büyüksünüz.
anneniz oturup anlatacaktı ne var bu kadar büyüyecek.
siz de ilk tanıştığınızda anlatacaktınız kaç kişinin hayatında bu tip bir olay var ki?
ben iki aileyedi samimi bulmadım.
Allah yeni kısmetler versin inşallah.

Peki siz altınları verdiniz mi? Bir altın için niye kendinize laf söyletiyorsunuz...
Sormadan aldığı herşeyini göndermeliydiniz.

hayırlısı ne ise o olsun ama çok saçma bir sebebmi çok komik açıkcası yani ne buya bukadar cahilmi bu insanlar pes yani olucak şey değil.

Kimlikte yasi büyük yazilmis zamaninda,ama bunu en basindan nisanlisiyla paylasmamis.
ve nisanlisi uzun süre süphelenmis ama arkadas korkusundan kimlikte yasim büyük diye söyleyememis

annesinin kiskirtmasiyla nisanlisindan vazgecmis, böyle bi insanan ERKEK bile demek istemiyorum

ama arkadas 27 yaşında oldugunu kendı soyluyor yasın artık 27 ewlenmek istiyorum cocugum olsun istiyorum dıyor sonra kımlıkte yasım buyuk yazılmıs aslında 24 üm dıyor bence kımın elınden kım kurtuldu Allah bılır :82:

hayırlısı ne ise o olsun ama çok saçma bir sebebmi çok komik açıkcası yani ne buya bukadar cahilmi bu insanlar pes yani olucak şey değil.

bnde aynı tepkiyi verdim.. cok saçma cocukca yani. evlilik yaparken son raddede mi cıkar bu sorun ki sorun bile degil sadece konuşarak anlatılıp halledilebilecek bişey :31:

Ayrıldıktan sonra hemen altınları istemiş bu sizi haketmediğini gösterir bahaneler kurarak sizi uzaklaştırmak istemiş ozr şeyler yaşamışsınız umarım en kısa zamanda toparlanırsınız

Kendisi ne mezunuymuşta inanmıyomuş senin lise mezunu olduğuna? Nişanda da sen 3 yıl büyüktün nüfusa göre o zaman niye nişanladılar?

Ben annesinin onu etkilediğini ve senden soğuttuğunu düşünüyorum canım. Çok zor biliyorum ama bu da senin sınavın öyle düşün.

Hakkında hayırlısı olsun:5:

benim içim rahat cnm ama sdece böyle bir sebepten dlayı bitmesine,bu kadar emeğin boşuna gitmesine inanamıyorum..ben acı yaşarken o bana altın hesaı yapıyor birde..enim hayallerim,umud ttiklerimin hiç önemli değil onlar için..bana yazık değilmi??sence hakettiğim bir durummu allahaşkına cnm

neden uzuluyosun ki?
bence mutlu ol.kurtulmussun boyle birinden
senin 3 yas kucuk ya da buyuk olman onun icin ne gibi bir sorun yaratmis acaba?
neden illaki ispat istiyor?
bu kafadaki biriyle zaten evliliginiz de cok uzun surmezmis.
sacma sapan bahanelerle bile bosanmak isterdi.
en basinda gostermis yuzunu.

Kendisi ne mezunuymuşta inanmıyomuş senin lise mezunu olduğuna? Nişanda da sen 3 yıl büyüktün nüfusa göre o zaman niye nişanladılar?

Ben annesinin onu etkilediğini ve senden soğuttuğunu düşünüyorum canım. Çok zor biliyorum ama bu da senin sınavın öyle düşün.

Hakkında hayırlısı olsun:5:

yorum yapan tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum ama bazı arkadaşlar yargılamış beni konuyu ve haketmediğim şeyleri yaşayan benim,vebali alınan,hayalleri yıkılan benim yapılan haksızlığa bakın ve ALLAH için kendinizi benim yerime koyun lütfen..sadece kimikte 3 yaş büyük yazıyor hepsi bu..bu ne bir saygısızlık,ne bir namus meselesi,nede herşeyi yıkmaya bir sebep değil..ALLAH herşeyi görüyor biliyor,vicdanım çok rahat ama üzülüyorum işte kahretsin ailemede mahçup ettiler rezil ettiler beni...

tşk ederim cnm açıklaman için..inan o kadar yorgun ve bitkinimki,beynim durmuş durumda..

yorum yapan tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum ama bazı arkadaşlar yargılamış beni konuyu ve haketmediğim şeyleri yaşayan benim,vebali alınan,hayalleri yıkılan benim yapılan haksızlığa bakın ve ALLAH için kendinizi benim yerime koyun lütfen..sadece kimikte 3 yaş büyük yazıyor hepsi bu..bu ne bir saygısızlık,ne bir namus meselesi,nede herşeyi yıkmaya bir sebep değil..ALLAH herşeyi görüyor biliyor,vicdanım çok rahat ama üzülüyorum işte kahretsin ailemede mahçup ettiler rezil ettiler beni...

ailene niye rezil olasin ki
sor bakalim annene babana ben sizi rezil mi ettim yoksa bu kararimla dünyanin en mutlu insani mi yaptim diye?
bence annen yatip kalkip dua ediyordur böylesine bi heriften ayrildigin icin

Peki siz altınları verdiniz mi? Bir altın için niye kendinize laf söyletiyorsunuz...
Sormadan aldığı herşeyini göndermeliydiniz.

cnm tüm emeklere üzülmek yerine altın derdine düştü..bunu hazmedemiyorum..onların artık sevabını bile istemiyorum ve anneme teslim ettim herşeyi,bizden çıksın ihtiyacı olana ver faydalansn duasını alalım dedim ama en çok üzüldüğüm henüz boşluğa alışamamış olan alyans yeri..içim sızlıyor

Back
X