nişanlım annesi ve ben....biliyorsunuz arkadaşlar en başından belli.kimlikteki yaşım 3 yaş büyük yazıldığı için nişanlım ve annesinin buna inanmayışı,düğünün ertelenmesi,hakaretler,aşağılanmalar vs vs..en son konumda nişanlımın sn 3 haftadır beni eskisi gibi aramadığından bahsetmiştim..soğuk davranışlar,aramamalar,sürekli aşağılamalar ve yaşım kimliktekinden gerçekte 3 yaş küçük olduğumu ispatlama kanıtı..evet herşey böyle başladı,tüm sorunların başlangııcı..kimlikteki yaşım olduğumdan 3 yaş büyük yazıyor bazı aile sebeplerden,ama nişanlımın kimlikteki yaşımdan gerçekte 3 yaş küçük olduğumun kanıtını istemesi..yanii diploma gibi..çok saçma değilmi?nişanlım benden diplomamı görmek istedi kızlar..gerçek yaşımın 3 yaş küçük olduğu ve lise mezunu olduğuma ancak öyle inanabilirmiş..yoksa bu düğün uzadıkça uzar eğer diplomanı göstermezsen dedi.zaten nisanda olan düğünü temmuza atmışlardı.ben ve ailem yapılan haksızlıklara,saçmalığa,hakarete ve aşağılamaya daha fazla dayanamadık bitirdik sonunda..enim evliliğim bir belge üzerine kurulmazdı.diplomamı göstereyim ve evlenelim böyle bir evlilik olabilirmi arkadaşlar şaka gibi resmen..nişanlım çabucak kabul etti bitmesini ve konuyu nişanda takılan altınlara getirdi.ben en başında altınları yada hiç bir iğnesi kalsın istememiştim ama ben ona bitti diyorum o ise bana altınlardan bahsediyor ne zaman iade ederseniz diye..inanamadım.ve herşeyi vericektim ama ben acı duymanı beklerken altın peşine düşüyorsun vermiyorum dedim.sen ne kadar ........................sin demezmi bana..yıkım üzerine yıkım.şok geçirdim o an..sonrasında herşey kalsın ama helal etmiyorum artıkta aramıcam seni dedi ve kapattı tlfnu..bugün ise facesinde nişanlı durumunu ilişkisi yok olarak değişmiş..benim baktığımı bilmediği halde hemde..herşey bitti snunda ve ne yazıkki böyle bir adam için hala içim o kadar acıyorki,öyleine yenik ve yıkılmış durumdayımki,dibe vurdum battım,hayallerim,gururum,onurum herşeyi yıktılar..tek bir belge diploma adına..haketmedimki ben bu kadarını eşyalarım alındı salon tutuldu,nasıl atlatıcam bunu ben,ne yapıcağım şimdi ne????sudan çıkmış balık gibiyim arkadaşlar ALLAHıma bırakıyorum imam nikahıda yapmışlardı nasıl vebalimi ödeyecekler nasıl??