bir şekilde bulmak için onu tekrar hayatıma almam için elinden geleni yapacağını söylüyor
Başta heryerden engelledim ben ama çevremde kim varsa onlara sardı bu seferde. Erkek arkadaşımda önce uğraşabilirim sandı ama baktı olmuyor benimle bitirdiSiz ve erkek arkadasiniz neden her yerden engellemediniz o sahsi? Hala nasil ulasabiliyor? Git basimdan sana donmycem falan mi yaziyorsunuz hala? Sizde tuhafsiniz yani
Ben uzaklaştırma kararı aldırdım fiziki zarar verebilir mi bende bilmiyorum eşiyle alakalı şöyle bir olay oluyor eşi bu durumları öğreniyor zaten kadında ayrılmak istiyormuş onunki bambaşka bir mağduriyet konusu resmen. Adamı anlaşmalı boşanmaya zorluyor ve anında boşanıyor.adam da dünyada tek kadın ben kalmışım gibi davranıyor şuanTehdit mesajları varsa savcılığa gidin.
Siz de eşine falan söyleyin adamın?
Bu arada nasıl bir tip gerçekten fiziki olarak zarar verebilir mi size
Başta heryerden engelledim ben ama çevremde kim varsa onlara sardı bu seferde. Erkek arkadaşımda önce uğraşabilirim sandı ama baktı olmuyor benimle bitirdi
Allah bilir valla. Adamın içinden canavar çıktı resmen diyorum ya neye üzüleceğimi şaşırdım beni düşürdüğü durumları geçtim artık verdiği zararın haddi hesabı yokKesinlikle iletişime geçmeyin. Savcılığa şikayet edip uzaklaştırma kararı aldırın. Sevgi mevgi fasafiso takıntılı ve tehlikeli bir tip..
Allah bilir karısına neler yapmıştır?
ne pis adam ya, işte bir erkeğin kaç kişinin hayatını mahvetme gücü var.Ben uzaklaştırma kararı aldırdım fiziki zarar verebilir mi bende bilmiyorum eşiyle alakalı şöyle bir olay oluyor eşi bu durumları öğreniyor zaten kadında ayrılmak istiyormuş onunki bambaşka bir mağduriyet konusu resmen. Adamı anlaşmalı boşanmaya zorluyor ve anında boşanıyor.adam da dünyada tek kadın ben kalmışım gibi davranıyor şuan
Şuan hiçbir sosyal medya hesabım yok onunla ortak tanıdığımız kimseyle iletişimde değilim çünkü bilgilerin çoğunu onlar taşıyor. bana bugüne kadar ulaştığı bütün numaraları engelledim mesele ulaşması değil zaten uzaklaştırmadan sonra iletişimi bıraktı ortak çevreyle iletişim halindeyken şikayet etsin korkum yok tarzında konuşuyormuş hep benim korkum bu şikayette etsem yapmak istedikten sonra gözünü karartıp benimle uğraşmaya devam eder mi bunu nereye kadar sürdürür inanın bunları düşünüyorum aslında sağlıklı düşünemediğim için kafamda kurup olayları dahada büyütüyorum gözümde. Ben bu tarz bir insanı nasıl anlamamışım tanımamışım diye kızıyorum kendime sürekliKusura bakmayın bunları yapabildiğine göre sizinle hala iletişim. Yoksa size dair bu kadar bilgiye ulaşması kolay değil.
Onu gerçekten istemeyen insan yer yerden engeli basar, gerekirse sosyal medya hesaplarını kapatarak bütün iletişim kanallarını kapatır.
Hep öyle derler zaten hiç çekinmez korkusuz korkaklar.Şuan hiçbir sosyal medya hesabım yok onunla ortak tanıdığımız kimseyle iletişimde değilim çünkü bilgilerin çoğunu onlar taşıyor. bana bugüne kadar ulaştığı bütün numaraları engelledim mesele ulaşması değil zaten uzaklaştırmadan sonra iletişimi bıraktı ortak çevreyle iletişim halindeyken şikayet etsin korkum yok tarzında konuşuyormuş hep benim korkum bu şikayette etsem yapmak istedikten sonra gözünü karartıp benimle uğraşmaya devam eder mi bunu nereye kadar sürdürür inanın bunları düşünüyorum aslında sağlıklı düşünemediğim için kafamda kurup olayları dahada büyütüyorum gözümde. Ben bu tarz bir insanı nasıl anlamamışım tanımamışım diye kızıyorum kendime sürekli
ya o kadar iğrenç ki benim ona nelerin hesabını sormam gerekirken bir de kendimi ondan korumaya çalışıyorum korkunç birşey ve aşırı yüzsüz davranıyorne pis adam ya, işte bir erkeğin kaç kişinin hayatını mahvetme gücü var.
savcılığa verin, sosyal medyanıxı bir süre kapatın, hattınızı değiştirin kendi üzerinize almayın ama.
bir süre yok olun bence umudu kessin
Hepsiyle iletişimimi kestim şu konudan sağ salim kurtulayım bana yeter modundayımOrtak arkadaşlar vasıtasıyla ulaşıyorsa kesin dille o arkadaşlara haber getirmemeleri, sizden de ona haber taşımamaları konusunda nota vereceksiniz, aksini yapmaya devam ederlerse onları da silecek hayatınızdan çıkaracaksınız. Sosyal medyalarınızı kapatacaksınız ya da orayı pasifize edeceksiniz, hayatınızı bi yerden öğrenme imkanı kalmayacak. Malesef tek yolu bu. Herif sizden umudu kesince yeni av bulmaya gider zaten.
En son karakola gittiğim de ölüm ile tehdit etmiyorsa ve bunu kanıtlayamazsanız işlem yapamayız demişlerdi sadece uzaklaştırma alabildim. şuan iletişimde olmadığım için çok bir delil yok elimde o yüzden bu kadar sorun haline getirdim bu konuyu. bilerek benimle iletişime geçmeyip ortak arkadaşlara söylüyor ki kanıt olmasın. Pislik işteIsrarli takip taciz sucudur ve cezaya tabidir
Guzel bir avukatla delillendirin ve oyle sikayette bulunun.