Kıskanmayan adam ne yapsan kıskanmaz. Sizi aşağı gördüğünden de değil bence, huyu bu, size güveni tam. Durduk yere niye huzursuzluk çıkarmak için uğraşacaksınız.
Benim eşim de hiç kıskanmaz, dünyanın en rahat erkeği bile diyebiliriz.
Instagram hesabımda profil fotoğrafım eşimle ikimizindi, baktım kendi hep tek olduğu fotoğrafı koyuyor, ben de değiştirdim tek yaptım. Bir haftada on tane takip, bir sürü mesajlar geldi çok güzelsin çok zarifsin vs.
Eşim de hepsini gördü, dalga geçtik birlikte.
Çocukları bırakıp arkadaşıma akşam oturmasına gitmiştim, orda çok ısrar ettiler kal diye, saat de gece 2 olmuştu, bizimkiler zaten çoktan uyumustur dedim kaldım arkadaşımda.
Sabah gittiğimde eşim "sen giderken orda kalacağını tahmin etmiştim zaten" dedi geçti.
Üniversiteden yakın erkek arkadaşım var, bazen telefonda konuşuruz. Çocuklar ses yapıyor rahat vermiyor diye eşime sen çocuklara bak ben konuşup geliyorum derim odama geçer konuşurum arkadaşımla.
Örnek çok da son bir şey anlatayım. Doğu'da kaldığımız dönemde yine kızlarla akşam toplandık, gece saat 2de eve dönecektim, eşimi aradım gelip alacak mısın ben mi geleyim dedim, sen gel ya ne olacak sanki dedi. O saatte iki kız eve yürüdük tek başımıza.
Adam kıskanmıyor, tedirgin olmuyor, zihnini bulandırmıyor ve hepsinden önemlisi benim alanıma saygı duyuyor.
Her kadın kıskanılmak ister ama hiçbir kadın kısıtlanmayı istemez.
Siz eşinizin sizi her alanda taciz edip manyağa bağlayıp hayatı size zehir etmesini istiyorsunuz.