Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni konu açtığınızda beni de etiket edermisiniz bende katılırımEvet. Ola bilir amma başka konu açalım. Bu konu yunus duası için kalsın
Aynen baska dua yada esma acalim actigimiz dua bnce fikrimce tum kapilari acan engelleri acan bir dua olsun cunku hepimizin hayatinda is ask evlilik gecim maddiyat tikanikliklari vardir oyle bir dua olsunki engellerimiz kalksinEvet. Ola bilir amma başka konu açalım. Bu konu yunus duası için kalsın
Ya Fettah okuyabilirsinizAynen baska dua yada esma acalim actigimiz dua bnce fikrimce tum kapilari acan engelleri acan bir dua olsun cunku hepimizin hayatinda is ask evlilik gecim maddiyat tikanikliklari vardir oyle bir dua olsunki engellerimiz kalksin
Aynen yada inna fetahna leke Ferhan mubina da olabilirYa Fettah okuyabilirsiniz
Bu da güzelAllâhü-Hu, Melik’ün, Semî’un,Kâdir’un Kerîm’ün, Halîm’ün, Latif’ûn, Alîm’ün, Muîn’ûn, Sâdik’un
Bunu da okuya biliriz
Aynen yada inna fetahna leke Ferhan mubina da olabilir
Regli döneminde de okunabilecek bir dua yada esma mi olsaYa da arkadaşlar kişinin niyetine göre her katılan 41 ayetel kürsi de okuya bilir
Regli kende okunabilirRegli döneminde de okunabilecek bir dua yada esma mi olsa
2. Niyeyin icin de bitirdim an itibariyleBenim 2 niyetim içinde herkes okudumu acaba
KesinlikleYeni konu oluşdurub bir esma okuyalım
Burdan ilerleyeceğiz değil mi ?Arkadaşlar yeni konu açıyorum
Fettah ismi şerifi her birimizin sağ kolu gibi ele alınmalıdır.zorlu hayat mücadelesi içerisinde karışılaşılan tüm engellerde bu isim yanı başımızda koruyucu ve kurtarıcımızdır.Bu isim gerek maddi gerekse manevi konularda kolaylık hazırlayan,sıkıntılı dönemlerimizde bizi aydınlığa çıkaran,bu ismi şerife sıkıca sarılmak hiç bırakmamak gerekir.
Sadece etiketlemeyi bilmiyorum.