dilekcim merhaba...
ilk sayfa ve 8.sayfadaki yazını okudum sadece ve yazmak istedim...
canım bak ekim ayına kadar benm annem de boyleydi...burnumu kırmaya da kalktı...hic sene kaybı yasamadan ankara universitesinde muhendislik okuduum halde begenmedigi de oldu..hakaret de yedim...aynı babam da dediin baban gibi bunalmıs durumdaydı...zorla psikiyatra goturduk annemi...babam bosanıcam diyince gitti sonunda...
teşhis Kronik Psikotik Bozukluk...
...................................................................................................
mutlaka psikiyatra goturun...tek önerim bu... ve ise yarayacak emin ol....a.s.
istersen bak bende konu acmıstım...hemen hemen benziyor olaylar okuyabilirsin cnm...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=187172&highlight=kronik+psikotik+bozukluk
dilecim ,konudan ayri bisey soracam
senin BMI gercek simdi 16,1 mi
yani cok ama cok az sonra sen de anorexi hastatligina yakalanma
tamam ruh halinle canin bisey cekmiyor anliyorum#
ama diyetde takipediyorum demissin
yok .sagliginla oynuyorsun
kızlar aylar sonra yine ben ve yine aynı dertler......
annem az önce geldi ve artık öyle birşeyki sesine tahammülüm yok.en ufak bir lafında deli gibi bağırmaya başladım.artık arkadaşlarımda uyarıyor beni dilek çok sinirli oldun boş yere kalbimizi kırıyorsun diye :çok üzgünüm:
bu arada kızkardeşim kocaelinde 2 yıllık işletme kazandı ama babam göndermiyor maddi durumu bahane ediyor.ki hatta bana okutmaya çok meraklıysan parasını sen ver dedi.kardeşim zavallıda gelip bana ağlıyor...ama ben kime ağlayayım yaa...banada aynısını yaptı.ya bu yıl ilk girişte kazanırsın yada doğru konfeksiyona ortacı olursun dediler..burslarla kendi part time paramla okudum ama artık gücüm bitti ya... harbiden bunaldım artık...
haftasonu tanıtım yaptığım markette dayanamadım bi anda sinirlerim boşaldı.deli gibi 2-3 saat ağladım artık....hemşerim bi abla bana eczaneden gidip passifolra diye bi şurup aldı.onu içiyom 2 gündür.ve ben ağlarken hoşlandığım çocuğun gözünün önünde ağladım.ha bu arada 1 yıl sonra biri girdi kalbime... :1rolleyes: bu kadar zor sorunların arasında bir sevinç oldu içimde.iyiki varsın ercan........ :CüvCüv:
bana çare bulmak zorunda değilsiniz ama ben yazdıkça rahatıorum günlük gibi buraya yazacağım arkdşlar
yazıklar olsun sana anneye el kaldırmak ha.inşallah sanada çocukların aynı davranışta bulunurlar.unutmaki tarih tekerrürden ibarettir.sanada çocukların senin annene davrandığı gibi davranacaklardır.İnşallah ta beterini sana yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?