Ben böyle biri değildim,psikolojim bozuldu artik

Kardes kusra bakma da simdiki yasadiklarin seni niye etkiliyor? Bile isteye kabul etmişsin. Bir de gebe kalmışsın. Biz ne diyelim ki simdi sana? Ben senin gibilere pek üzülmüyorum. Okumuşsun etmissin kendine layik bulup evlendigin adama bak.

Aslında çok ta haksız gelmiyolar bana öğretmen erkek tutup ta doktor ya da mühendis ya da ceo bulamıyor ,1 maaş da gerçekten ev geçindirmeye yetmiyor haliyle çift maaş iki kişiyi de mutlu ediyor
O bakımdan iyi fakat aşırıya kaçıp -bu konudaki hödük adam gibi- bunu hayat meselesi yapanlar da az değil sanırım.

Seni kırmak istemiyorum gerçekten çok üzüldüm. Ama ilk günden belliymis keske o cesareti ilk başta bulup bitirseydin ya da evliliğinden emin değilsen hamile kalmasaydin. Artık yapacak bir şey yok ki ya kabulleneceksin ya gideceksin.

Evet alindim. Bende o maaşı alıyorum ama asıl alınması gereken o maaşı alamayanlar. Yani adamin yaptığı kadın daha yüksek bir maaşı kaybetse hakkı yani öyle mi? Ya da kadının babası zengin olup evlendikten sonra fakirlesse bu muameleyi hak eder yani öyle mi?

evet aynen öyle demek istedim. çok doğru anlamışsınız.

Canım sen iyi misin? Öyle şey mi olur ya! Ne demek! resmen okudukça sinirlendim. Eşine ayrı, sana ayrı. Ona böyle davranma ve söyleme hakkını en baştan beri veren sensin. Madem illa atanmış birini istiyordu. o kocan, direk öyle biriyle evlenseydi. Sen orada ayrılacaktın ondan. Baştan kendini belli etmiş, o insanla hayat boyu birlikte olunur mu?Hastalansan sokağa atar. Sen kendine saygı duymalısın öncelikle ve atanmak ya da memur olmak zorunda değilsin. Çok sinirlendim. Kendine bunu müstehak görme. Bir insanın değerini belirleyen onun geliri değildir. Sanki kendisi ne ya iki kuruş maaşa çalışan bir insan. Sanki bana dolar milyarderi. Keşke bir doktorla, zengin biriyle falan evlenseydim çalışmama gerek kalmazdı de sende, istersem çalışırdım, bir dediim iki olmazdı. Kim şımartıyor bunları ya.

Ben de atanamıyorum büyük konuşmayayım bir atanamadım diye ölmemi gebermemi isteyen insanla evlenmezdim ya evleneceğime ölürdüm daha iyi. Sizin için geç değil boşanın gitsin. Çok fazla boşanın yazmam ama çok rahat elim gidiyor kızmayın bana sakın ama boşanın gitsin. Kendi ailemden biliyorum bu tarz adamlar ileride çocuğun ihtiyaçları için bile paranın lafını ederler.

Allah yardimcin olsun. Ben de çalışıp çalışıp bir türlü atanamayanlardanim. Eğer eşim senin eşinin yaptığı gibi atanma konusunda laf atacak olsa çok aşırı kırılırdim. Eşiniz çok çok hatalı. Keske nişanlı iken söylediği sözlerden sonra cesaretli olup ayrilsaydiniz. Ama olmamış kader kismet diyelim. İnşallah hayatınız bir an önce yoluna girer. Bosanmazsaniz eşiniz düzelsin inşallah , bosanirsaniz da inşallah çok çalışır atanir ve eşiniz olan adama çok güzel bir cevap vermiş olursunuz. Bir erkek evinin ve eşinin ihtiyacını karsilamak zorundadır. Sürekli çalışma konusunda size baskı yapması hiç hoş değil kiricidir. Ayrica şiddet eğilimi var bu çok kötü bir durum. Allah yardimciniz olsun inşallah ya.

Karısına hayranlık duymayan, başkaları ile eşini çocukça kıyaslamaya giren, kadını sürekli eleştiren, inciten, onun ruhunu doyurmak yerine ruhsal enerjisini çeken erkek eşler üzerine sifon çekeceksin, net !

adamın dengesizlikleri baş döndürüyor...
hamile kadına ayrıl dediğimizde bekarsınız kolay geliyor diye kızıyorlar ama...
o adam da senin hamileliğine güvenip bu kadar eziyor seni merhameti olmayan insanla bir ömür geçer mi
annen baban ne der böyle bir işe kalkışsan? arkanda dururlar mı?

Ah ah ne diyelim simdi?
Ailenizin yanina gidip biraz uzaklassaniz. Belli bosanmayi dusunmuyorsunuz. Kafanizi dagitirdiniz.
Kiymetinizi bilmeyen bir insanla birliktesiniz. Bu yaptiklarinin hicbirini hak etmiyorsunuz. Bosuna okumadiniz. Elbette bir is sahibi olacaksiniz.
Onun yuzunden dagin basinda olmasaydiniz bir iste calisabilirdiniz. Bunu da soyleyin esinize.

Memurluk konusuna gelince alt tarafi 5000 bile alamiyorum

İlk olarak sen bir insan evladisin..degerlisin. Sevilesi biri olman icin belirli bir maasin belirli bir sac sekline ihtiyacin yok. Oldugun gibi iyisin guzelsin.
Bunu boyle bil ve kabul et. Kendini sev ve say.

Yine kendine eleman arayan bir koca. Yahu memur, doktor, ogretmen diye es mi alinir? Ettigi laflara bak. Siniriniz yok. Sunu yaparsa bitet diyemiyorsunuz. İnsallah olursun demis adam daha ne desin. Simdide malum olan hayati yasiyorsunuz. Yinede gec degil. Ayrilabilirsiniz. Bu adam duzelmez cunku.

iki kişi ile görüşüyormuş. ne şanslısınız ki sizi seçmiş. şimdi de seçiminden memnun değil hem hakaret ediyor hem şiddet uyguluyor. bana biraz pasif geldiniz.

Adam kendini hic gizlememis ki.. Dugune 4-5 gun kala ettigi hakaretlere şok oldum, simdi yaptiklari onun yaninda cok daha buyuk seyler degil ne yazik ki.. Bosanma sureci gecirdim, gule oynaya da gelmedik elbet o surece ama su laflarin binde birini duymadim ya, Allah var.. Ne demek geber, ne demek Allah belani versin, ne demek sanki sen cok guzelsin.. Adamin karakteri bu ve sanirim senin "karısı" olduğunun bilincinde degil veya umrunda degil bu durum.. Göre göre bile bile evlenmissin, ustune cocuk yapmışsın, burdakilerin soylediklerini uygulayabilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…