Ben böyle biri değildim,psikolojim bozuldu artik

Konuyu okumadan bu yoruma takıldım.
32 senelik memurum, konumda uzman kadrosundayım, en son derecedeyim ama hepi topu 5 bin maaş almıyorum.
Nerede bu memurluk gösterin bari. Birde ne kadar basit yazmışsınız. İnanın çok hoşuma gitti.

Her konuya aynı şeyi yazıyorum: İnsanlar başlarına gelenlere müstehak

Seni seçtim pikaçu diyen , hakaret eden adamla evlenirse insan sonuç da bu olur. İnsanlar ne bekliyor külkedisi masalı falan mı?

Her konuya aynı şeyi yazıyorum: İnsanlar başlarına gelenlere müstehak

Seni seçtim pikaçu diyen , hakaret eden adamla evlenirse insan sonuç da bu olur. İnsanlar ne bekliyor külkedisi masalı falan mı?

Aynen öyle. Adamin pislik ve karaktersiz olmasini evlilik duzeltecekmis gibi. Onceden hadi anneannelerimizin babaannelerimizin boyle adamlarla evlenmekten baska secenekleri yokmus. Cogu egitimsiz issiz, babalari tarafindan 15 yaşına gelince basgoz edilme derdinde de bu yeni nesil okumus kadinlara gercekten sasiriyorum. Üzülmüyorum da kim neyi kendine layik buluyorsa bulsun, neyi yasamak istiyorsa yasasin da bir de bebek yapıyorlar. Cocugun ne sucu var boyle anne babaya sahip olmak zorunda kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…