- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bana ayda 'hepi topu beş bincik' gonderiri mısın? Senin için bişey değil nasılsa.bi dakka bi dakka
sizin memur olamayışınız niye onun hayallerini yıkıyor ben onu anlamadım?
memur dediğin doktor değilse hepi topu 5 bin maaş alan insan. sabancının kızı olma şansını kaçırmışsınız gibi bu tripler niye ki?
şu anda okuduğum şu yazıyı da sizinle paylaşmak istiyorum, tevafuk olsa gerek:
https://eksisozluk.com/entry/37885050
Bana ayda 'hepi topu beş bincik' gonderiri mısın? Senin için bişey değil nasılsa.
Konu sahibi sen herşeyin farkındasın zaten. Esin seninle atanirsin diye evlenmiş, muhtemelen etrafında 'duz' ve 'normal' memurcuklari ve daha güzel kadınları gördükçe kinleniyor.
Şimdi şöyle oluyo ; memur pek yorulmuyor hem ev hanımı hem banka hesabına düzenli para yatıyor, çok maaşı olmadığı için tamahkar oluyor , tatili çok oluyor ,çocuğu olunca hasta olunca rahat izin kullanıyor ... bu da erkeklere cazip geliyor hele ki öğretmense bayan erkekler direk potansiyel eş olarak görüyor.Memurlar alınmasın lütfen ama memurluk düz, normal bir meslek, niye fetiş yapıyorlar bunu bu kadar anlayamıyorum.
Şimdi şöyle oluyo ; memur pek yorulmuyor hem ev hanımı hem banka hesabına düzenli para yatıyor, çok maaşı olmadığı için tamahkar oluyor , tatili çok oluyor ,çocuğu olunca hasta olunca rahat izin kullanıyor ... bu da erkeklere cazip geliyor hele ki öğretmense bayan erkekler direk potansiyel eş olarak görüyor.
Memur olduğum için çevremden biliyorum ben kocamla üniversitede tanıştım ama bence onun bile mantığı aynı. Gerçi arada çocuk olunca istersen istifa et evimiz arabamız var yeter bize benim maaşım diyor ama standartlarimızı düşürmek bana cazip gelmiyor.
Aslında çok ta haksız gelmiyolar bana öğretmen erkek tutup ta doktor ya da mühendis ya da ceo bulamıyor ,1 maaş da gerçekten ev geçindirmeye yetmiyor haliyle çift maaş iki kişiyi de mutlu ediyorBir de kadınlara derler işleri güçleri mantık evliliği diye. Erkeklere bak sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?