G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
suan eşimimn ailesiyle büyük bi tartısma yasadık ve sanırım ben artık ayrılmak istiyorum
sana ne oldu? :1no2::1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan eşimimn ailesiyle büyük bi tartısma yasadık ve sanırım ben artık ayrılmak istiyorum
çocuk yok canım geleceğimi göremediğimden yapmak istemedim zaten hiç gün yüzü göstermedi ama hep sevdiğimden katlandım inşallah dediğin gibi olur ve gerçekten mutluluğu doya doya yaşayacağım bir insan çıkar çünkü ben aile hayatını seven bir insanım
sevgili tadli sorun burdaydı işte eşim beni hiç ailesi olarak göremedi onun bizi içinde annesi babası ve kendisi vardı azıcık bana değer verdiğini hissetsem azıcık arkamda olduğunu hissetseydim emin olunki böyle olmazdı.daha 2 haftalık evliyken bana neler yaptı bilseniz balayında olmamız gerekirken ben sorunlarla mücadele ediyordum hep sevdiğimden katlandım.en son bana şiddet uygulayınca katlanamadım tabi bunlar hp ailesi yüzündendi beni ençok üzende bu ben onu sevdim değer verdim ama o ailesinin ağzıyla bana neler yaptı