Böyle anlatınca çoğu kişi her önüne gelen gibi düşünüyor ama ben çok seçiciyim.en fazla 5 yaş büyük biriyle birlikte olurum, fiziksel açıdan bana hitap etmeli, eğitimli olmalı, bana saygılı olmalı, kimyamiz tutmalı.neden çok eşlilik deyince abuk sabuk kişilerle birlikte olunduğu anlaşılıyor ki.hatta bazı kadınların ilişkiye devam ettiği durumlar benim için ilişki bitirme nedenidir.öyle seviyesiz biri değilim.güzel kadınım buluyorum.Çok şükür yok etrafımda böylesi aysenimi.
Ben açıkçası senin bile isteye böyle olduğunu düşünüyorum. Bunun bir marifet olduğunu düşünüyor gibi hissettiriyorsun.
Mesele genel değer yargılar değil. Mesele neyi ne olarak gördüğün. Sen seksi hayvani bir dürtü gibi yaşıyorsun buna insani yaklaşmiyorsun. Yanlış anlama ama hayvanlar bile çiftleşeceği kişiyi seçiyorlar her önüne gelenle çiftleşmiyor.
Doğada bile erkekler dişiyi etkilemek için uğraşıyor,savaş veriyor sonunda birisi alıyor.
Sen doğada olsan gönlü olsun diye kaybedene de vereceksin tövbe tövbe beni kötü kötü konuşturuyorsun
Ayrıca 5 yıldır hayatında olan kişi bu yaptıklarını bildiği halde kalıyorsan ona sadık denmez daha çok k.vat denir afedersin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bir türlü adam olmuyorum
- Konu Sahibi Aysenimi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.821
- 1
- 21.800
- 268
Çevremde senin gibisi yok, sende de sadakat duygusu yoksa karşındakine bunu açık açık söyleyip ona göre ilişki yaşayın ama siz bir gün kimvurduya gideceksiniz diye korkuyorumMerhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
- 4 Aralık 2022
- 880
- 1.091
- 43
- 35
Hoşlandığın ya da aşık olduğun biri olunca 2.ye zaten gerek duymaman gerekiyor.Farkli karakter yapısı sende gördüğüm.Erkeklerin de birbirinden haberi vardır.Malzeme olma onların ağzına derim.Ayrica değer sadakatle de ölçülemeyecekse neyle ölçülecek?Merhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
Teşekkür ederim empati yaptığın için.Ben seni hiç yargilamiyorum biliyor musun.
senin genetiginle ilgili bir durum. açıkça da söylüyorsun içimden gelmiyor diye. asla tek bir partner ile tatmin olamazsın. kendi gerçeğinin farkinda olup buna göre kendini korumalisin bir yerde.
isteyen istediği kadar ahlak duyar kasabilir ama insan biyolojik olarak tek eşli değil. %99 belki değil. tek eşli genetiği sahip olanlar var ama onlar da mecnun oluyor. Ama kurduğumuz sistem tek eşli. buna adapte olman lazım. Ayak uydurmaya kendini hiç görmek istemeyeceğim durumlarda bulabilirsin.
Sana David eugleman incognito kitabını öneriyorum. kendinle ilgili çok şey bulacaksın.
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
5 yıldır beraber olduğu adam diğer adamlarıda biliyor hanımefendi farkındamısınız.Ee kadın için de öyle düzenli bedava seks ! Kadın da bunu dile getirmiş zaten. Parayla mı seks yapsa daha çok saygı duyardınız? Siz bedava yapmıyor musunuz partnerinizle
ne çirkin bir konuşma yahu! Cinsellik kadın için de ihtiyaç ve gayet hazır bir erkek olduğu gibi gayet hazır bir kadın da olabilir aynen gayet normal! Kadın zaten ben çok namus timsaliyim dememiş böyle değerlerim yok demiş ! Bu konunun dışında hazır bir kadın kalıbı beni irite etti ! Erkek yargılanmıyor ama kadın kolay seks yapınca hazır değersiz anlam yüklenmeyen bir kadın mı? Çok çirkin !!!
Bu adamıda dibine kadar yargıladık her konusunda,mide bulandırıcı bunu bilip kabullenmesi,lafımız sadece ferhansa değil.
Yok merak etme öyle her önüme gelenle olmuyorum.seçiciyim.en ufak bir tedirginlik hissedersem uzaklaşıyorum.öyle seviyesiz biri değilim.çok merhametli adamlar hepsiÇevremde senin gibisi yok, sende de sadakat duygusu yoksa karşındakine bunu açık açık söyleyip ona göre ilişki yaşayın ama siz bir gün kimvurduya gideceksiniz diye korkuyorum
- 29 Mayıs 2021
- 13.494
- 87.506
- 548
- 36
Duş önemli tabi ama Ferhansin değişik fantezileri var, o duş almadan aynı gün içinde farklı kişilerle beraber olmayı da seviyor. Adamlarda aynı şeyden hoşlanıyorsa duşsuz da olur bence.Yok duşunu aldığı sürece sorun olmaz diyormuş heheeh
- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.895
- 1.423
- 60
Ferhans ciddi soruyorum bu adamların birbirlerinden haberleri varmı.Yok merak etme öyle her önüme gelenle olmuyorum.seçiciyim.en ufak bir tedirginlik hissedersem uzaklaşıyorum.öyle seviyesiz biri değilim.çok merhametli adamlar hepsi
- 12 Temmuz 2022
- 24.875
- 3
- 89.194
- 528
- 1 Ekim 2013
- 7.990
- 16.305
- 448
- 34
Yo Ben öyle düşünmedim. Seçtiğin kişiler kalitesiz değil ki durum kalitesiz.Böyle anlatınca çoğu kişi her önüne gelen gibi düşünüyor ama ben çok seçiciyim.en fazla 5 yaş büyük biriyle birlikte olurum, fiziksel açıdan bana hitap etmeli, eğitimli olmalı, bana saygılı olmalı, kimyamiz tutmalı.neden çok eşlilik deyince abuk sabuk kişilerle birlikte olunduğu anlaşılıyor ki.hatta bazı kadınların ilişkiye devam ettiği durumlar benim için ilişki bitirme nedenidir.öyle seviyesiz biri değilim.güzel kadınım buluyorum.
Ben çirkin olduğunu da düşünmedim yani bu konu hakkında bir fikrim yok ama çok eşlilik hayatta duyduğum en saçma şeylerden.
Duygu diye bir şey var arkadaşlar. Hayvani iç güdüleri ve ihtiyaçları geçirdiğimiz bir süzgeç var ya hani. Duygular gibi.
Mesela öldürme iç güdüsü de hayvani bir güdü ama. İnsan öldürmekten zevk alan biri gelip “sizin değer yargılarınız bende yok” dediğinde nasıl bir geçerliliği yoksa bunun da yok. Bana göre tabii
- 1 Ekim 2013
- 7.990
- 16.305
- 448
- 34
Heee doğru hatırladım. Atom çarpıştırır gibi sperm çarpıştırmayı seviyordu bizim kiDuş önemli tabi ama Ferhansin değişik fantezileri var, o duş almadan aynı gün içinde farklı kişilerle beraber olmayı da seviyor. Adamlarda aynı şeyden hoşlanıyorsa duşsuz da olur bence.
- 24 Aralık 2024
- 61
- 13
- 3
- 31
Dr' a sordum şimdi sopa önerdiMerhaba başlıktan da anlaşılacağı üzere ben bir türlü çapkınlıklarımdam vazgeçemiyorum.terapiste gidiyordum bu tarz davranışların bana ve mevcut ilişkilerime zarar verdiğini konuştuk.hayatımda 5 senedir var olan ilişkime zarar verdiğimi anlayıp sürekli karar alıyorum ama bir türlü devamını getiremiyorum.3 gün 5 gün sonra yine eski taş eski hamam.ben bu hayatı çok seviyorum ama herşeyin bir bedeli var diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama olmuyor.hayat çok renksiz, tatsız gelmeye başlıyor.keyfim olmuyor.zaten etrafımdaki herkes de söylemeye başlıyor.sadakatli, çizgileri net olan kadınlara benim gibiler denk gelir.benim gibilere de kaliteli, sadakatli erkekler denk geliyor.hayat ne tuhaf.en son yine bir karar vermiştim işte yine uygulayamadim.yaptıklarımın karaktersizlik ve kötü bir hayat tarzı olduğunu hiçbir zaman düşünmedim ve hâlâ daha düşünmüyorum.asıl neden bu galiba.diğer insanlara uyum sağlamaya çalışıyorum sadece.eee içten gelmeyin de olmuyor sanırım.yaa ben niye diğer insanlar gibi düşünemiyorum? Gittim belki hastayımdır diye ilaç kullandım, terapiye başladım.yok yine sizler gibi düşünemiyorum.bana terapisti empati yap.karşımdaki adam başkasıyla sevişip yanına gelse ne düşünürsün falan diyor ama ben rahatsız olmazdım ki duşunu alıp geldikten sonra.ben de bu tarz manevi kavramlar yok galiba.hayatımdaki insana değer veririm elimden gelen herşeyi yaparım değer veriyorsam ama şu sadakat kavramı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.değer vermeyi sadakatla bağdaştıramıyorum.ne yapmak lazım bilemiyorum. ki.yargılamazsaniz sevinirim çünkü ben de biliyorum toplumun genel değer yargılarını.memnun olmadığımı da belirtiyorum zaten.çevrenizde benim gibi tanıdıklarınız falan var mı acaba?
- 16 Temmuz 2023
- 1.813
- 4.644
- 53
İki taraf da isteyerek zevk alarak cinsellik yaşıyorsa kadını kullanıyor demek saçma olur. Bu kullanmak tabirine kıl oluyorum. Cinsellik yaşamak kadının da hakkı tabiki. Ama burdaki konu, senin bu durumdan içten içe rahatsız olman, sadakat konusunu düşünmen. Terapiye devam et, psikoloğunu değiştir eğer memnun değilsen. Kimseye benzemek zorunda değilsin. Olmuyorsa zorlama. İlişki yaşadığın kişiye de söyle ben sadakat konusunda böyle düşünüyorum diye. Açık ilişki yaşamaya devam edersin.
Ben bile güldüm haOluyor tabi ama kendisi gayet anlayışlı bir bey olduğundan kendini çok kaptırma diyor sadece.
Yakişiklı demeyeyim de eli yüzü gayet düzgün, işi gücü yerinde adamlar var görüştüğüm evet.inan inanma sana kalmış.Yahu adam öyle bir yoklukta ki hasbelkader sevişecek bir kadın bulmuş, onu da kaybetmemek için yüzlerce erkekle paylaşmakta bir beis görmüyor. Yakışıklı, maddi durumu iyi bir erkeğin bu kadar yoklukta olduğuna inanmamızı mı bekliyorsun?
Süz muhafazakar çizgide birisiniz zaten.ama öyle olmayıp bunları söyleyenleri diyoruz.ayrıca ayıp o kadarı da midemi bulandırıyor falan.Valla ben öyle gavat erkeklere de saygı duymuyorum, burda konu sahibi ile ilgili yargıları belirtmek durumundayız, erkeklere gelince de bu tarz herifler midemi bulandırıyor...
- 2 Şubat 2021
- 768
- 4.382
- 63
Adamlar dediniz ya, kaç adam var şuan hayatinizdaSüz muhafazakar çizgide birisiniz zaten.ama öyle olmayıp bunları söyleyenleri diyoruz.ayrıca ayıp o kadarı da midemi bulandırıyor falan.
Ferhans kimseye zarar vermiyorsanız, evli nişanlı sözlü kişilerle takılmıyorsanız kime ne? Ama bence içten içe ne kadar inkar etseniz de aile kurumu evlilik çocuk sahibi olma fikri sizi bir yokluyor. Sadık kaliteli dediğiniz 5 yıllık boş beleş adamı bir sırtınızdan atsanız daha özgür olursunuz, daha düzgün kararlar verirsiniz. Kimle yatarsan yat ama iş ciddiye binmesin diyen adam hainlerin hainidir. Mutlu olduğun yerde mutlu olduğun kişiyle ol demeyen adamda kalite ne arar? Siz de iyi biliyorsunuz böyle tipler için bir değeriniz yok. Bunlar başkasıyla evlenir ama sizi rehberden asla silmezler. Size vermediklerini başkalarına sunarlar. Ben ne yazarsam yazayım, yok öyle biri değil diyeceksiniz. Sizi yargılamıyorum açık ilişki istiyorsanız yaşayın ama şartlarınız eşit değil. Bu hakkı kimseye vermeyin. Sizin adınıza kararlar alıp sizi yönlendirmelerine manipüle etmelerine izin vermeyin.
Yine havanda su dövdüm değil mi, ne ben ne diğer üyeler kimseyi dinlemeyeceksiniz değil mi?
Yine havanda su dövdüm değil mi, ne ben ne diğer üyeler kimseyi dinlemeyeceksiniz değil mi?
5Adamlar dediniz ya, kaç adam var şuan hayatinizda