Allah im bu günleri de mi görecektik :) aramıza hoş geldin canım....Herkese merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları. Burda beni bilen bilir bitmesi gereken ama bitmeyen bir ilişkiye ilgili hep ağlamaklı konular açardım ve sonunda bitti. Biteli epeyce oluyor. Bu süreçte ben kendime çok büyük dersler çıkardım ama sizinle de paylaşmak istedim eğer benim gibi olan varsa bişeylerin farkına varsın istedim.
Ben onu hayatımın merkezine koyarak büyük hata etmişim yani ailemden kendimden önce o geliyordu. Halbuki önce ben sonra ailem sonra o olmalıymış. Kendimi unutup hep onun için koşturdum onu mutlu etmek için çabaladım ve sonuç beni kimse mutlu etmek için çabalamadı. Nankörlüklerine maruz kaldım yine aşığım dedim sustum halbuki en baştan çizgimi çekseydim ezilmezdim ve nankörlük etmezdi. Bana bağırır çağırırdı yalvarırım beni bırakmasın diye. Yalvarmayın kızlar bırakın gitsin o kaybetsin. Ben dik durmaya başlayınca o yalvarmaya başladı. Ama sorun şu ki kimsenin kimseye yalvarmaması gerekirdi. Özetleyecek olursam hiçbir aşkı hiçbir insanı kendinizden önce tutmayın önce siz mutlu olun kendimize yetin sonra başkasıyla da bunu paylaşın.
Ay o kadar mı umutsuz vakaydım yaaaAllah im bu günleri de mi görecektik :) aramıza hoş geldin canım....
Hepimiz umutsuz vakaydik. Hata yapa yapa doğruyu buluyoruz :)Ay o kadar mı umutsuz vakaydım yaaa
Arkadaşlar dağılmayın saat yedi itibariyle lokum ve şerbet ikramı başlayacaktır :)))Gözün aydın ,kizim lokum dağit arkadaslara.
Bundan sonra her şey daha güZel olucakHerkese merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları. Burda beni bilen bilir bitmesi gereken ama bitmeyen bir ilişkiye ilgili hep ağlamaklı konular açardım ve sonunda bitti. Biteli epeyce oluyor. Bu süreçte ben kendime çok büyük dersler çıkardım ama sizinle de paylaşmak istedim eğer benim gibi olan varsa bişeylerin farkına varsın istedim.
Ben onu hayatımın merkezine koyarak büyük hata etmişim yani ailemden kendimden önce o geliyordu. Halbuki önce ben sonra ailem sonra o olmalıymış. Kendimi unutup hep onun için koşturdum onu mutlu etmek için çabaladım ve sonuç beni kimse mutlu etmek için çabalamadı. Nankörlüklerine maruz kaldım yine aşığım dedim sustum halbuki en baştan çizgimi çekseydim ezilmezdim ve nankörlük etmezdi. Bana bağırır çağırırdı yalvarırım beni bırakmasın diye. Yalvarmayın kızlar bırakın gitsin o kaybetsin. Ben dik durmaya başlayınca o yalvarmaya başladı. Ama sorun şu ki kimsenin kimseye yalvarmaması gerekirdi. Özetleyecek olursam hiçbir aşkı hiçbir insanı kendinizden önce tutmayın önce siz mutlu olun kendimize yetin sonra başkasıyla da bunu paylaşın.
Son zamanlarda duyduğum en doğru sözasla ama asla dengin olmayan birine, kendini layık görme.
Ah keşke aşkımdan yapsaydım. Vicdanımdan, insanlığımdan yaptım kendimi ateşe attım.Son zamanlarda duyduğum en doğru söz
Malesef aşk bazen okadar kör ediyoki insanın gözünü; aşağıya çekildiğini, doğru olmayan tarafa sürüklendiğini bile bile, devam ediyosun kendinden vermeye.. Kendinden şüphe ediyosundan toz kondurmuyosun yinede karşındakine.. Ne denir ki.. Rabbim dengimiz olanla kesiştirsin yollarımızı..
cok sukurr arkadasim sonundaHerkese merhaba kadınlar kulübünün güzel kadınları. Burda beni bilen bilir bitmesi gereken ama bitmeyen bir ilişkiye ilgili hep ağlamaklı konular açardım ve sonunda bitti. Biteli epeyce oluyor. Bu süreçte ben kendime çok büyük dersler çıkardım ama sizinle de paylaşmak istedim eğer benim gibi olan varsa bişeylerin farkına varsın istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?