Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bugün başlıyorum sinemaki kürüne umarım faydasını görürüm ekstra olarak doğum kontrol haplı formülüde uygulayacağım inşlh uzarrr :)

arkadaşım doğum kontrol haplı formülü uygulayacaksan çok dikkatli yıka saçlarını. vücuduna falan değmesin tüylenme yapar

bi sorum olcak sana sen her ikisini mi kullandin beraber yoksa sade zeytin yagi ısıtıp ayrimi kullandin cvp ala bilirsem sevinirim

ben de malzemeleri dün aldım bugün yapıcam doğal zeytinyağı da hafta sonu elimde olacak inşallah ben de görebilirim uzun saçlı halimi... konuyu da pörtletmiş oldum

arkadaşım doğum kontrol haplı formülü uygulayacaksan çok dikkatli yıka saçlarını. vücuduna falan değmesin tüylenme yapar

Ben de neden işe yaramadı doğum kontrol hapı nasıl katıyorsunuz şampuana anlatabilir misiniz?

Ben de neden işe yaramadı doğum kontrol hapı nasıl katıyorsunuz şampuana anlatabilir misiniz?

ben denemedim korktuğum için ama nasıl uygulandığını biliyorum. şampuan kutunun içine bi şerit doğum kontrol hapını havanda ezip koyuyorsun . bolca çalkalıyorsun ve kullanıyorsun normal şampuan gibi

ben denemedim korktuğum için ama nasıl uygulandığını biliyorum. şampuan kutunun içine bi şerit doğum kontrol hapını havanda ezip koyuyorsun . bolca çalkalıyorsun ve kullanıyorsun normal şampuan gibi

Ben tüm kutuyu koydum
Ve hiçbir işe yaramadı fazlası da zarar mı acaba:44:

Sinemaki kesin deneyeceğim acaba haftada 3 4 farklı kür uygulasam çok yorulur mu saçım?

ben şöyle yapıyorum: dönüşümlü uyguluyorum. mesela bu hafta hint yağı kürümün 3. günündeyim. şişeyi bi hafta götürecek şekilde ayarladım. bittiğinde sinameki kürüne geçicem. bir hafta da onu yapıcam ardından turplu su. bu şekilde dönerli yapıcam. çünkü saç yorulabilir. ve de sürekli aynı kür uygulanırsa bağışıklık kazandığından etki göstermeyebilir. (böyle bi bilimsel makale okumadım tamamen nacizane fikrim)

Nasıl uyguluyorsun kürleri ne kadar bekletiyorsun:)

Nasıl uyguluyorsun kürleri ne kadar bekletiyorsun:)

gece yatmadan hint yağını sürüyorum (çok kıvamlı olduğundan fısfıslı şişeler pek kullanışlı olmuyo saç boyadığım fırçayı kullanıyorum daha pratik) saçımı tepeden topuz yapıp yatıyorum. sabah yıkıyorum her zamanki şampuanım saç kremim ve maskemi uyguluyorumç (şampuanımın içinde bal ve çam terebentin esansı var) son durulama suyum da elma sirkeli su... bu şekilde...

kızlar bende sinamekiye başlıyacagım ama ben yag karışımı hazırlattım aktara tek badem yagı degilde bu yagı katsam sinamekiye olurmu acaba yaa karasız kaldım karışımda şunlar var

çörek otu yagı_hint yagı_ argan yagı_badem yagı_ yılan yagı_ samırsaklı zeytin yagı_2 ampul bemix_2 ampul evigen_ 2 ampul_ bepanten_ aktar bide samırsak yagı kattı e vitamini kattı
yani kzılar sinamekiye bu karışımımdan koysam sizce daha iyi olmaz mı ? :44::44:

kuaför maduruyum giddi uzun saçlarım moralim çok bozuk ((

sinameki karışımına başlamaya karar verdim. ilk iş saçlarımı güzelce boyadım ki ne kadar uzadığını rahat rahat görebileyim diye. neyse saçlarımı boyadıktan 2 gün sonra ilk kürü uyguladım. dün de 3. kürü uyguladım. fakat saçlarımda henüz yarım cm ancak uzama var. fakat enteresan olanı dikkatlice bakınca saç dibinde bir sürü minik minik saç çıktığını gördüm. saçlarım henüz uzamasa da bu şekilde bir etki görünce çok şaşırdım. küre devam edicem ve 3-4 ay saçlarımı tekrar boyamıcam. tam sonucu görmek istiyorum çünkü.

zeytinyağının faydalarını bende duymuştum bir hafta önce başladım haftada bir kere zeytinyağını masaj yaparak sürüyorum ve saçımda bekletiyorum bir kere denememe rağmen biraz gürleşme oldu yapmaya devam ediceem

ya benımde saclarım çok yıpranmıştı bugun kestirdim baya kısaldı ve zor uzuyo eylüldede düğünüm var bana yardım edin saçlarımı nasıl uzatırım hemen

Yeni başlayacağımm yanında zeytin yağı kürünüde uygulamayı düşünüyorum.
Bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…