Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Son düzenleme:
inşallah kızlar kısa zamanda rapunzel oluruzz ama sabır gerektiğini unutmayalım zaten 8 kürden sonraki 2 haftalık ara dönemde daha çok uzadığı söyleniyor umarım öyle olur

inşallah kızlar kısa zamanda rapunzel oluruzz ama sabır gerektiğini unutmayalım zaten 8 kürden sonraki 2 haftalık ara dönemde daha çok uzadığı söyleniyor umarım öyle olur

YAaa Balım Öylede ben hiç bırakmak istemiyorum sanki bırakırsam durucak o 2 hafta sürede .. ): bide ben haftada bir defa dğil 5 günde 1 yaptım yad 3 günde 1 :) 1 ay olmadan 8 kur bitti of çok heyecanlıyım ben..

canım ara vermelisin çünkü belli bi süre sonra saç alışır kürlere ve etkili olmaz bu ara onun için bağışıklık kazanmasın vücut nasılki sürekli ağrı kesici içildiğinde belli süreden sonra fayda etmiyor buda onun gibi bişey... sabırrrrr

uzama varmı peki saçta foto koysaydın iyiydi

kaç kürden sora ne kadar arayla bırakmak gerek ?

8. Kürden sonra 2 hafta ara veriliyor canım :)
Koku için de ben aktarsan vanilya aroması aldım onu ekliyorum bitmesine çok var ama bitince de menekşe yağını deneyeceğim o da güzel kokuyormuş

8. Kürden sonra 2 hafta ara veriliyor canım :)
Koku için de ben aktarsan vanilya aroması aldım onu ekliyorum bitmesine çok var ama bitince de menekşe yağını deneyeceğim o da güzel kokuyormuş

ben dün ilk defa yaptım 3 saat bekledim saçımda hem yumuşaklık hemde ışıl ışıl bi parlama var kokuya da alıştım sorhoş etti beni cevap verdiğin için teşekkür ederim canım saol

konu çok eski farkındayım ama yeni gördüm tariflere ulaşamıyorum bileniniz varsa paylaşabilir mi?
şimdiden teşekkürler

arkadaş konuyu bu şekilde açıklamış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…