Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçıma sinemaki 4 kez uyguladım 3-4 cm kadar uzadı. yanı ortalama 1.5 ayda 4 cm uzadu bence gayet iyi

öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:nazar::1shok:
peki hala kullanıyomusun hiç ara verdinmi :34::34:

bu kürü kullanıpta saçı dökülen oldumu kzlarr bu ara çok sacım dökuluyorda sebebını bulamadm belkı mevsımseldir?? bu arada benımde 2haftada 1 cm uzadı normalde 1ayda 1cm uzuyordu :)

bendede dökülme olmadı ama zeytinyağını hiç uygulamadım:34::34:

turplu suyu bende denedım ama 1 kere ancak uygulayabıldım cok kötu oldum kokusundan cunku yumurta ıle turp suyunuda katmıstım ıcıne cok faydalı cunku sacı ınanılmaz yaglandırıyor yaglandırınca sac beslenıyor ve uzuyor benım sınemekıye yönelmemdekı sebep dıger uygulamanın dayanılmayacak bır kötu kokusudur:):40:

saçıma sinemaki 4 kez uyguladım 3-4 cm kadar uzadı. yanı ortalama 1.5 ayda 4 cm uzadu bence gayet iyi

[Bben 3.uygulamam oluyor 1 cm uzadı 22 gunde cunku ben haftada 1 uyguladım 22 gundede 1 cm ıyı ama bazı arkadasların sacının yapısından sanırım cabuk uzuyor benim cabuk uzama olmadı sadece şükrediyorum bunada sükür diyebiliyorum.belki 2 ay sonra uzama birden gerçekleşecek bilemem çunku bunu ilk defa denıyorum. sitede bir arkadasımız 2 ay sonra bırden uzadıgını yazmıstı ılk zmanlarda anlaşılmıyor 2ay sonra anlaşılıyor sabredın yazmıştı bende sabredıyorum .saçlarımın boyasıda aktı ıyıce cıkolata kahve boyamıstım sarı oldu sınemekıyı uygulayarak . 1.5 ayda 4 cm uzamış arkadasında ne kadar guzel. merak edıyorum bu 4 cm haftada ne kadar uzama gösterdı yanı bırdenmı uzadı 1.5 ay sonra yoksa haftada 1 cm mı uzadı anlamadım ..yanıtlarsan sevınırım :34:[/B]

[Bben 3.uygulamam oluyor 1 cm uzadı 22 gunde cunku ben haftada 1 uyguladım 22 gundede 1 cm ıyı ama bazı arkadasların sacının yapısından sanırım cabuk uzuyor benim cabuk uzama olmadı sadece şükrediyorum bunada sükür diyebiliyorum.belki 2 ay sonra uzama birden gerçekleşecek bilemem çunku bunu ilk defa denıyorum. sitede bir arkadasımız 2 ay sonra bırden uzadıgını yazmıstı ılk zmanlarda anlaşılmıyor 2ay sonra anlaşılıyor sabredın yazmıştı bende sabredıyorum .saçlarımın boyasıda aktı ıyıce cıkolata kahve boyamıstım sarı oldu sınemekıyı uygulayarak . 1.5 ayda 4 cm uzamış arkadasında ne kadar guzel. merak edıyorum bu 4 cm haftada ne kadar uzama gösterdı yanı bırdenmı uzadı 1.5 ay sonra yoksa haftada 1 cm mı uzadı anlamadım ..yanıtlarsan sevınırım :34:[/B]

Tam olarak kür tarifi nedir?

tam olarak kür tarifi nedir?

aktarda sinemekı otu satılıyor 250 gr alsan yeter eczanede bemıks ampul 4 tl bırde tatlı badem yagı aktardan alıyorsun.
Yapılısı: Bır tatlı kasıgı badem yagı ,bır bemıks ampulu kırıyorum içine-bir tutam sınemekı otunu yarım cay bardagı suyla kaynatıyorum sonra suzgecle suyunu alıyorum suzuyorum ılıyınca dıger badem yagı ıle ampulun ıcıne koyuyorum fısfıslı bır sısenın ıcıne koyup dıplerıne uyguluyorum sacımın masaj yaparak 2 saat bazen 1 saat bekletıyorum ve yıkıyorum banyoda sacımı tarıyorum cıkınca hıcbırsekılde taramıyorum dalgalı benım sacım kıvırcık ınce tellı kuru cunku kendı halıne bırakıyorum .bu kuru uyguladııgnda sac duzlestırıcısı maşa yapmaman lazım sacın rengını acıyor yalan degıl. Ama ılk zmanlarda hem yumusacık hemde parlak yapıyor benım sacım boyadan zarar görmustu suan 47 cm gögsumun altına gecmesı cıın cabalıyorum. ınsallah uzar uzamasada bakım sonucta cok para degıl gene yapacagım devam edıcegım.. Allah kolaylık versın arkadasım..

Aktarda sinemekı otu satılıyor 250 gr alsan yeter eczanede bemıks ampul 4 tl bırde tatlı badem yagı aktardan alıyorsun.
Yapılısı: Bır tatlı kasıgı badem yagı ,bır bemıks ampulu kırıyorum içine-bir tutam sınemekı otunu yarım cay bardagı suyla kaynatıyorum sonra suzgecle suyunu alıyorum suzuyorum ılıyınca dıger badem yagı ıle ampulun ıcıne koyuyorum fısfıslı bır sısenın ıcıne koyup dıplerıne uyguluyorum sacımın masaj yaparak 2 saat bazen 1 saat bekletıyorum ve yıkıyorum banyoda sacımı tarıyorum cıkınca hıcbırsekılde taramıyorum dalgalı benım sacım kıvırcık ınce tellı kuru cunku kendı halıne bırakıyorum .bu kuru uyguladııgnda sac duzlestırıcısı maşa yapmaman lazım sacın rengını acıyor yalan degıl. Ama ılk zmanlarda hem yumusacık hemde parlak yapıyor

tam olarak kür tarifi nedir?

sınemekı otu
bımeks ampul
tatlı badem yagı
yarım cay bardagına sınemekı otundan bır tutam koyum kaynamaya basadıgında ındır ocaktan suz suyunu bır kaba sogusun sonra ıcıne bemıks ampul kır bır tatlı kasıgıda tatlı badem yagı dıplere masaj yaparak sür 1veya 2 saat beklet benım tek yaptıgım bu

Son düzenleme:
bu arada ben eylül ayının 17 sınde basladım

1.uygulama-------->17 eylül cumartesı 45 dk saat bekletıldı
2.uygulama -------->24 eylül cumartesı 1 saat bekletıldı
3. uygulama-------->1 ekım cumartesı 2 saat bekletıldi

3.UYGULAMA SONU 1.5 SANTIM

4.uygulama--------->8 ekim cumartesı...............................
5. uygulama------- ->15 EKİM cumartesı............................
6.uygulama---------->22 ekim cumartesı............................
7 uygulama----------->29 ekim cumartesı...........................
8. uygulama---------->5 kasım cumartesı...........................

BENIM PLANIM BU SEKILDE UYGULAMA SONUCLARIMI DAHA YAZARIM .. ALLAH SABREDENLERLE BERABERDIR....

Arkadaşlar bir de aktarlarda satılan bir yağ karışımı var içinde 20 çeşit yağ varmış şişesi 10 tl ama süper etkisi var hem dökülmeye hem uzamaya hemde gürleşmesine :66:

kızlar cok mutluyum ve sınamekıden cok umutluyum :)) 4.uygulamamı yaptm şuanda ve beklıyorum saçlarımın rengı acaıp acıldı ve 2 cmye yakın bır uzama var inşallah böyle devam eder hızla uzarda belime gelir
sinamekı yuzunden saçlarımıda boyatamıyorum kahverengıye boyuordum saçlarımı sarımsı bı renk oldu alttakı balyajlarım falanda cıktı ortaya :)

kızlar cok mutluyum ve sınamekıden cok umutluyum :)) 4.uygulamamı yaptm şuanda ve beklıyorum saçlarımın rengı acaıp acıldı ve 2 cmye yakın bır uzama var inşallah böyle devam eder hızla uzarda belime gelir
sinamekı yuzunden saçlarımıda boyatamıyorum kahverengıye boyuordum saçlarımı sarımsı bı renk oldu alttakı balyajlarım falanda cıktı ortaya :)

bende çok memnunum anjelique ben 4.uygulamamı cumartesı yapacagım benımde saclarım boyalıydı en son cıkolata kahveye boyadım sacım yıprandı bıraz kestırıp sonra bu sınemekı kürüne basladım gercektende ınanılmaz faydasını gördum 3.uygulamam dıplerım 1.5 cm geldı uzadılar cok mutluyum allah mutlulugunu daim etsin ınsallah belıne kadra uzatırsın canım .ben göguslerımden asagıya ınsın razıyım sadece 10 cm ıstıyorum o kadar şükürler olsun allahıma ama saçım açıldı rengı cıkolata kahveydı sarı oldu bal köpugu gıbı resmen:) aama olsun

kızlarr bu yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorumm!!! Ben yıllardır saçımla uğraşıorum. Hep sarı saç kullandım, haliyle baya yıprandı ve mecburen 2 bçk sene evvel kendi rengime döndüm ve kestirdim. Eskiye göre toparladı saçım ama ben uzun saç seven bi insanım bu yüzden şu andaki boyu bana kısa geliyor. (neredeyse göğsümün altına geliyor) Saçımı bozmamak için kaynak fln da yaptıramıyorum. Bugün ben de sizin bu kürünüze başlayacağım, şans dileyin banaa :) bu arada size birşey danışacağım.. Benim saçlarım dalgalı, yani zor bir saç. Sokağa çıkarken de toplayıp çıkmak istemiyorum, fön çekip yıpratmak da istemiyorum. Saçıma ne yapabilirim yardım edinnn :)))

kızlarr bu yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorumm!!! Ben yıllardır saçımla uğraşıorum. Hep sarı saç kullandım, haliyle baya yıprandı ve mecburen 2 bçk sene evvel kendi rengime döndüm ve kestirdim. Eskiye göre toparladı saçım ama ben uzun saç seven bi insanım bu yüzden şu andaki boyu bana kısa geliyor. (neredeyse göğsümün altına geliyor) Saçımı bozmamak için kaynak fln da yaptıramıyorum. Bugün ben de sizin bu kürünüze başlayacağım, şans dileyin banaa :) bu arada size birşey danışacağım.. Benim saçlarım dalgalı, yani zor bir saç. Sokağa çıkarken de toplayıp çıkmak istemiyorum, fön çekip yıpratmak da istemiyorum. Saçıma ne yapabilirim yardım edinnn :)))
ladyinpink merhaba gunaydın buarada . sana yeni küründe bol şans diliyorum bır ıkı mesaj ötede ben aylık nasıl uygulayacagımı sacıma yazmıstım zaten gunlere yaydım 2 aya bu kürü uygulamak gercektende faydalı emın ol faydasını göreceksındır.benım saclarımda kıvırcık dalgalı ben bu küre basladıgımdan berı yaptıgım tek sey banyoda tarayarak ıslak ıslak cok kurutmadan nemını cok almadan cıkmak . ve kendı halıne bırakıyorum. ınan senın gıbıydım sacımı fönsuz maşasız veya duzlestırıcı olmadan kesınlıkle dısarı cıkmazdım ama erkek arkadasım saclarımı kendı halıme bıraktııgmda son zmanlarda ayrı bır guzellık farkettı sadece erkek arkadasım degıl sacımı dogal halıme bıraktııgmda sacımın dalgasının guzellıgını etrafımdakı cogu ınsan farkettı ve artık banyoda en son durularken sacımı sac balsamı suuryorumm avondan aldım 6tl ye sacım ıyıce yumuusyor tarıyorum cıkıyorum. zaten ıkıgunde bır banyo edıyorum saclarımı yıkıyorum .bırdakı sac taramam bırdakı banyomda oluyor hem daha az dökuluyor hem daha ıyı yıpranmıyor. benım saa tavsıyem bu kürü uygulamaya basladııgnda sacını kendı dogal halıne bırak yoksa olmaz ucları gene yanar sıcak havayla yıne hıcbırsey anlamazsın kırılır uzadıgını farketmezsın benı dınle .. ok kolay gelsın bol sans ..[/B]

ladyinpink merhaba gunaydın buarada . sana yeni küründe bol şans diliyorum bır ıkı mesaj ötede ben aylık nasıl uygulayacagımı sacıma yazmıstım zaten gunlere yaydım 2 aya bu kürü uygulamak gercektende faydalı emın ol faydasını göreceksındır.benım saclarımda kıvırcık dalgalı ben bu küre basladıgımdan berı yaptıgım tek sey banyoda tarayarak ıslak ıslak cok kurutmadan nemını cok almadan cıkmak . ve kendı halıne bırakıyorum. ınan senın gıbıydım sacımı fönsuz maşasız veya duzlestırıcı olmadan kesınlıkle dısarı cıkmazdım ama erkek arkadasım saclarımı kendı halıme bıraktııgmda son zmanlarda ayrı bır guzellık farkettı sadece erkek arkadasım degıl sacımı dogal halıme bıraktııgmda sacımın dalgasının guzellıgını etrafımdakı cogu ınsan farkettı ve artık banyoda en son durularken sacımı sac balsamı suuryorumm avondan aldım 6tl ye sacım ıyıce yumuusyor tarıyorum cıkıyorum. zaten ıkıgunde bır banyo edıyorum saclarımı yıkıyorum .bırdakı sac taramam bırdakı banyomda oluyor hem daha az dökuluyor hem daha ıyı yıpranmıyor. benım saa tavsıyem bu kürü uygulamaya basladııgnda sacını kendı dogal halıne bırak yoksa olmaz ucları gene yanar sıcak havayla yıne hıcbırsey anlamazsın kırılır uzadıgını farketmezsın benı dınle .. ok kolay gelsın bol sans ..[/B]

Ceylincim paylaştığın bilgi için teşekkür ederim.Aynen dediğin gibi yapıcm. Haklısın, saçımız uzasın diye uğraşıoruz ama bir yandan da krıyoruz. Ben de bundan sonra fön çektirmeden senin yaptığın gibi yapıcam. Bakalım kullanabilecekmiyim. Senin yazdıklarını şimdi okudum, Hatada bir yapıcaz, peki bunun dışında dikkat etmemiz gereken birşey warmI?? :)) Ben şimdi kürümü hazırlamaya gidiyorummm :)))

Ceylincim paylaştığın bilgi için teşekkür ederim.Aynen dediğin gibi yapıcm. Haklısın, saçımız uzasın diye uğraşıoruz ama bir yandan da krıyoruz. Ben de bundan sonra fön çektirmeden senin yaptığın gibi yapıcam. Bakalım kullanabilecekmiyim. Senin yazdıklarını şimdi okudum, Hatada bir yapıcaz, peki bunun dışında dikkat etmemiz gereken birşey warmI?? :)) Ben şimdi kürümü hazırlamaya gidiyorummm :)))

bunun dışında dikkat etmemiz gereken birşey yok benim bildiğim .:)

Back
X