• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçını seven bemiks kokusuna katlanacak artıkın:52:

ya benim saçlarım çok dökülmeye başladı ama anlamadım bu kürden mi yoksa şampuandan mı aynı sorunu yaşayan varmı:53:

arkadaşlar bu kür hem uzatıyor hemde saçı besleyip gürleştiriyor ben neredeyse 1 senedir yapıorum çokta memnunum herkesede öneriorum denesin herkes

kızlar sinameki kürünün 4. sünü dün yaptım , brezilya fönü diye saçlarımı yakan izmirin ünlü kuaförü ibrehim&ibrahim in etkilerinden kurtulmaya çalışıyorum ...
sinameki bemiks bepanten ve mecit efendinin saç için karışık yağından bi miktar koyuyorum
1 ayda 1 cm uzadı şimdilik ama bence gün geçtikçe daha yumuşak oluyor (tabi daha korkunç kokuyor gün geçtikçe)
aycangülün ay takvimine göre yapıyorum
umarım herkese şifa olurrr
8 hafta sonra 2 hafta dinlenmeye bırakıp turplu suya başlıycam malum kış ta geliyo turp bulmakta kolaylaşır
işimiz gücümüz saç artık napalım :(
:86:

canım 4 yaşındaki kızının saçına doğal zeytinyağı sür bence. malum küçük çocuk ama yinede sen bilirsin

arkadas lar cogu yoorumu okudum fakat anlayamadım tam..bu sınemakıyı aktardan alıyoruz suda kaynatyoruz ıcıne bemiks ampul katıp sa dıplerımızemi sururyoruz dogrumu anladım

Arkadaşlar merhaba ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Sonunda üye olmayı başarabildim :) Benim saçtan çektiğimi kimse çekmemiştir sanırım.Saçlarıma 7 ay önce brezilya fönü yaptırdım.Fakat öncesinde saçımı açtırdım hemen ardından brezilya fönü , saçlarım brezilya fönünden sonra yumuşacık oldu fakat 1,5 -2 ay sonra uçlardan başladı kurumaya gittikçe üstlere tırmandı. Belimdeki saçlarımı kestirdim bikaç kere fakat devam etti.Yanmış gibi tiftik tiftik oldu, çareyi kestimekte buldum şimdi saçlarım omuzumda, çok mutsuzum.Nette araştırırken bu formülü gördüm dün 3. uygulamayı yaptım.Ama saçlarım erçekten toparlandı.Hergün daha da iyiye gidiyor.Arada birde yağları karıştırıp bekletiyorum saçımda 3 haftada 1 cm kadar uzadı boyadan anlıyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum saçımın belime geleceği günleri, inşallah etkili olur. Buarada 8. haftadan sonra ara vermek gerekmiş ya ne kadar ara vermeliyiz bilgisi olan var mı?

8.haftadan sonra 2 hafta ara veriliyor.ben şimdi o aradayım.bikaç gün sonra tekrar başlıcam :)

bu kürü kullanıpta saçı dökülen oldumu kzlarr bu ara çok sacım dökuluyorda sebebını bulamadm belkı mevsımseldir?? bu arada benımde 2haftada 1 cm uzadı normalde 1ayda 1cm uzuyordu :)

sinamekili kürü gecens ene yapmıştım eğer düzenli yapılırsa gerçekten uzuyor.
birde bercelino yağıda kullanmıştım..
haftada 1 sinamekiyi 1 günde barcelino(12 karışım yağ var içinde) bunu yapmıştım..
saçım çok güzeldi şuan dökülmem var dursun tekrar başlıcam kürlere kış geldi malum yazdan yıpranan saçların onarım ayları..
Kışın daha iyi oluyor bu tarz yağlar bakımlar saçlar uzasın rapunzel olsun inş herkes

selam kızlar bende baslamadım bu sinameki kürüne..saclarım kuaförün gazabına uğradı maalesef..su an omuzlarımda bile deil :((( sonucu sizlerle paylasacagım..

başalamadım yazmışım kızlar başladım tabii ki :34: ee normaldir moralim o kadar bozuk ki saçlarım yüzünden ne yazdığımın farkında deilim :43:

bu kürü kullanıpta saçı dökülen oldumu kzlarr bu ara çok sacım dökuluyorda sebebını bulamadm belkı mevsımseldir?? bu arada benımde 2haftada 1 cm uzadı normalde 1ayda 1cm uzuyordu :)

bende dökülme olmadı..ama dedigin gibi su sıralar bir cok kisi de dökülme var mevsime baglı olarak..

merhaba arkadaslar uzun zamandır takip ediyorum yazılanları ve sinemeki badem yagı bemiks ampul kürünü 3 hafta önce denemeye karar verdim saçlarımın gögsumun baltında olmasını ıstıyorum şuan boyu 47 cm dalgalı ince telli ve kuru. normal bir sac bır ayda 1 cm uzuyor ancak benım saclarım uasa bıle ucları kırılıyor ıncelıyor kopuyor ve uadıgı hıc belı olmuyordu 2 yılda ancank 47 cm boyutuna getırebıldım sacımı uclarından her 2 ay da bır duzenlı 1cm keserek tabıkı .kullanmadıgım ilaç kalmadı en cok yarayan bu sınemeklılı kur oldu yarın saksam 3. denememı yapacagım sacım ı yapmadn önce cıkolata kahveye boyatmıstım 3. uygulamamdan sonrakı sonuc ne olur bılemıyorum ama suan 1 cm lık bır uzama var 3 haftam olucak yarın ve haftada bır defa yapabılıyorum ancak .saclarım parladı canlandı etrafımdakı ınsanlar saclarımın bu guzellıgının farkına vardı bırde yumusacık yalnız hala yava bır uzama var .burda bır arkadasın 2 ay sonra uzama basladıgını okumustum sabırla ve sukrederek beklıyorum olumlu sonuclar alabılmek ıcın .tek sorumum benım saclarım cıkolata kahveyken 3 hafta sonunca sarımsı bır hal alması uzama gerceklestıgınde ıstedıgım uzunluga geldııgnde 10 cm daha uzayıp 57 cm olduugnda saclarım tam göguslarımın altını gecıcek uzunlukta olucak ozamana kadar hıcbır boya surmemeye ve hıcbrı sekılde duzlestrıcı ve masa kullanmama kararı aldım ve 3 haftadır sacımı ne duzlestrıdım nede masaladım tarama ısımı bıle banyoda yapıyorum cıkınca öyle kendı halınde kuruyor zaten dalgalanıyor bu arada ılk hafta dökulme olsa bıle suan dökulmelerım cok azaldı sac dıplerın kasınıyor bazen bunuda sacımın dıplerıın uzuadıgından olduugna karar verdım . allaha şükrediyorumki en azından uzamasada canlandı sacım. bu tarıfı yazan arkadaslara cok tesekkurle :34:

bu arada zeytın yagından bahseden arkadaslara tavsıyem ben onuda denedım cok surup uzun sure beklendıgı zaman sac dıbınde kopma meydana gelıyor ve dökulu denemedıgım kalmadı tavsıyede bulunarak söyluyorum...bırde sacı cok sert yapmasına karsı bır ara defne yesıl zeytınyaglı sabunu denedım oda ıyıy geldı dökulmemı bır anda kestı ama ben dayanamadım saıcmıns ertlıgıne cunku onu yaptıktan sonra ne sampuan nede sac kremı kullanmamalısınkı etkısını göstersın:34:

ceylinnursu arkadaşım,bir de lavanta formülünü dene.Ben onu da yapıyorum ve gerçekten de işe yarıyor.Başarılar dilerim :)

denemekte fayda var:) evet ben bu sınemekı formulunu buldugumdan berı cok rahatım bır problemın kalmadı sayılır sacımın allaha sükürler olsunkı ıyı suan canlı görunuyor bırde uzarsa süper olur bu aksam 3. kürümü uygulayacagım ben bır saat bekletıyorum belkıde oyuzden uzama gec oluyordur bu defa sabaha kadar bekletmeyı dusunuyrum ..

Back
X