- Konu Sahibi EU3
- #8.901
merhaba arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim ki saçlarımıza ne sürersek sürelim belli bir uzama süresi vardır bu süreyi asla ve asla kısaltamayız.agustos ayında saçlarıma yaptırdığım röfle sonuçu saçlarım tamamen yandı.tam 7 aydır saçlarıma sürmediğim şey kalmadı.dfn garlı maskeden dabur amla yagına barcelona yağından avonun badem yağlı balmını.sarımsaklı şampuanlardan ballı şampuanlara pantene saç kremlerine ve daha aklıma gelmeyen bi çok saç ürünü kullandım.zaman zaman faydalarını gördüğüm de oldu ama geçici bir onarımdı hepsi.tek çağre saçlarımı kestirmekte buldumkestirdim saçlarımı küt olarak suan sadece uclarında 2-3 cm bir yanık kaldı ve saçlarım çoook yumuşak oldu.suan gliss Nutri-Protect - Hassas, Kuru ve Donuk Saçlar İçin olan şampuanı kullanıyorum saç kremi olarak da Gliss Total Repair 19 Saç Kremi Kuru ve Yıpranmış Saçlar için olanı duştan sonrada Gliss Total Repair 19 Sıvı Saç kremi Onarıcı Bakım - Kuru ve Yıpranmış Saç bunu saçlarıma uyguluyorum saçlarım yumuşacık oluyor saç beslemek adına da barcelona yağını kullanıyorum öle ayda 4 cm felan gibi mucize beklemıyorum tabi ama saçlarımı besliyor bütün yaptığım bunlar şimdi zamana bıraktım saçlarımı düzeleceğini ve sağlklı uzayacağına inanıyorum...
inşallah en kısa sürede istediğin saçlara kavuşursun canım