Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sinemaki bağırsak çalıştıran hatta halk arasında müsil denilen bir yağ değil mi ben de deniycem badem yağı sinemaki bemiks evigen bephantene ampul karıştırıp sabaha kadar bekleticem 3/4 gün sonrada zeytinyağını yaparım haydi bismillah bakalım :)

amma zeytinyagini surtdukden sonra saclar yaglanmazmi?yika yika yagli kalir.anneme soyledim.annem diyir ki men yapmisidim amma 2 ay saclarimi zor kurtardim yagdan.simdi menim kafamm karisdi yapiyimmi yapmiyimmi diye.

amma zeytinyagini surtdukden sonra saclar yaglanmazmi?yika yika yagli kalir.anneme soyledim.annem diyir ki men yapmisidim amma 2 ay saclarimi zor kurtardim yagdan.simdi menim kafamm karisdi yapiyimmi yapmiyimmi diye.

valla bende hiç öyle bi durum olmadı canım saçlarının heryerine sürme zeytinyağını diplere sür biraz masaj yaparak yediir. bide ayrıca yemeklerde kullandığmz zeytinyağı olmıcak saf zeytinyağı al aktardan kçk bi şişede 2 kere de güzelce şampuan yaparsan birşey kalmıyor

ben anlamadım valla :44:bu kürün bi tanesi zeytin yağını ılıtıp saçlarımızın diplerine ve uçlarına sürüyorus 4-5 saat bekletip yıkıyoruz..peki diğeri neymiş
:26:

bende 6 kere yaptım kürü ama öle aman aman 10 cm falan bi etki yok yani toplasan 3 4 cm anca uzamıstır . . anlamıyorum ki nerde yanlıs yapıyorum ...?:26:

hayır zeytin yağının öle saçda yapışma durumu yok kii
ben yapıyorum ve çooook memnunum saçlarım ışıl ışıl oluyor

eğer saçını su değdirmeden, önce şanpuanla ondan sonra ondan sonra yıka 2. şanpuana gerek kalmaz..........:))

bende 6 kere yaptım kürü ama öle aman aman 10 cm falan bi etki yok yani toplasan 3 4 cm anca uzamıstır . . anlamıyorum ki nerde yanlıs yapıyorum ...?:26:

cnm o işin abartı kısmı ama saçın 42 günde 3-4 cm uzaması süper bişey bence normalde 3 cm için 90 gün beklemen gerekirdi saç her ay 1 cm uzuyor çünkü abartı kısmına takılma..

benden de bir tavsiye sizlere:) çevremdeki herkese önerdim çok memnunlar...5 yaprak ıspanak saplarıyla birlikte,bi okadar göz kararı maydonoz yine saplarıyla birlikte,bir tutam nane,bir tutam kekik bu bitkileri 1 su bardağı kaynamiş suya ekleyip altını hemen kapatın çay gibi 20 dakika demleyin sogumaya bırakın ve süzün.bu bitki suyunun içine yarım limon suyu sıkın ardından 3 yemek kaşıgı bal ve 3 yemek kaşıgı zeytin yagı ekleyin bu karısımı kücük bi şişeye alıp çalkalayın işte bu mucize karısımı sac kreminizin içine karıştırın.saclarınızın nasıl parladıgını ve uzadıgını farkedeceksiniz.ayrıca bunun dısında aynı karışımı saçlarıma surup yarım saat sıcak havluya sarıp bekletıyorum saca daha ıyı gelıyor..deneyın kızlar cok faydasını goreceksiniz...

bende deniyorum 2 kere yaprım aynı zamanda hc serisinide kullandım uzama var perçemlerimden anlıyorum ama istediğim uzunlukta değil henüz arkadan südyen kopçamın altında önden göğüsümün tam üstünde göğüs alrıma kadar gelsin tamam :) yani belime kadar

Ya bu nasil bi formüldür herkes bu kadar memnun Ben de uyguluyorum umarim ise yarar. Coook istiyorum belime kadar uzamasini Hele bi ise yarasin bakalim, size de fotolarimi cekip göstercem :107:

yaaaa evet bende burdaki bi çok formülü uyguluyorum uzamıyoooo..artık postişlerimi çıkarmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar zeytinyağını mutlaka deneyin ,uzaması acısından değil ,ama sağlıklı yumuşcık bi saç istiyosanız ,ben her ay 1 kez yaparım..saçlarımda uzun süredir bel izamda ve sarı böyle şeylerle bakım yapıyorummm........:)))))))))))

Ben de bugün başladım.Bugün zeytinyağını yaptım.Salı da sinameki
Bir de bugün gördüm zeytinyağına sarımsak ve yumurta koyunca daha iyi oluyormuş.Haftaya da öyle yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…